הסתיימה שנה

tomi32

New member
הסתיימה שנה

כיתה ב'.
התקשרתי לשאול מה כתוב בתעודה, אז מתברר שהבן טרם מצא את הזמן לעיין בה. אני מקווה שהיא הגיעה מבית הספר (אגב רחפנות)...
אגב, גם ביום ההכרות במרכז המחוננים לקראת שנה הבאה, אמרה המנהלת שיש להם אוסף של בגדים, חלקם חדשים לגמרי, שנשארו בכיתות ואף אחד לא בא לדרוש (גם ההורים רחפנים?) לפי התגובות של ההורים, הבנתי שלפחות בקטע הזה, בני הגיע למקום המתאים לו.

אצלי הילדה אפילו לא צלצלה אלינו

ברור לנו שהכל מעולה אבל היא ממהרת לבריכה
אין לה זמן לתעודות....

אני מכירה את מחלקת האבידות מעולה בבית הספר שלנו.
הפלאתי לכתוב שמות על הבגדים כי אחרת בחיפושים שלי לא הייתי מוצאת.
הרבה פעמים נעלמו בגדים ונמצאו בבית הספר.
ברוך הבא ל"רחפת"!

רזאי

New member
17 סווטשירטים אבדו בעונה אחת.

בבוקר קריר, אז הוא לובש שתי שכבות. ב10 מתחמם, אז הוא מוריד שכבה אחת ושם מי יודע איפה... אולי צריך לעזוב את הנגב.
בענייני הבאת דברים/ לבישת חולצה לבנה לביה"ס- החברים מתקשרים אלינו בבוקר להזכיר.

ניצחת. אני מצליחה לחלץ

את הסווטשירטים לפני שהם אובדים לחלוטין (אני מוצאת אותם במחלקת האבידות של בית הספר, או המוזאון שהם ביקרו בו - כאן, אגב, לא התייאשתי ושבתי לביקור חוזר אחרי שבביקור הראשון נאמר לי שהסוודר לא נמצא, וכו').
כך שלדעתי, בסך הכל, לא באמת איבדנו אף סווטשירט השנה (כלומר, איבדנו את אותם סווטשירטים שוב ושוב, אבל מצאנו אותם).

רזאי

New member
את ניצחת בהתמדה. אני כבר התיאשתי.

זה הילד השלישי שלי, והשני שמאבד דברים. כבר אין לי כוח לרוץ לביה"ס, ובטח לא למוזיאונים. יותר קל לי לקנות כמות, ולדעת שעד שהעונה תיגמר יישארו רק כמה בודדים.

כן, אצלי זו הבכורה, והיא רק בשנה

השלישית שלה בבית הספר... אני באמת עדיין בפאזה הלא מתייאשת. אגב, לבית הספר אני דווקא לא רצה - אני פשוט עוברת כשאני מגיעה לשם על האבידות ומציאות, ו... מוצאת איזה סווטשירט שבכלל לא ידעתי שהיא איבדה, ואז לוקחת אותו. אני בעצמי לא עוקבת אחרי מה שקורה שם (כי הם משאירים בגדים בבית הספר לפעמים - יש להם תא לתלות את הבגדים) - אבל, איכשהו, בסופו של דבר יוצא שכל הסווטשירטים חוזרים (אני חושבת...). אני קונה לה משהו כמו 4-5 בתחילת כל שנה.
רק כשהיא מאבדת דברים בטיול אני רצה...

רזאי

New member
אצלי הוא בתיכון,

אני לא מגיעה לביה"ס.
הקטנה איבדה כמה שרוולונים, אבל בגלל שהיא בכיתה א' ואני מגיעה כל יום להחזיר אותה, מצאתי אותם מיד. מצחיק, בכלל לא חשבתי עליה כעל "מאבדת", כי הכל חזר הביתה

גם אני בקושי מגיעה.

אבא שלה אוסף אותה לרוב, והוא לא בודק את האבידות והמציאות, או אם היא חזרה הבייתה עם מה שהיא הביאה.

רזאי

New member
איזה כייף לך שהוא עושה את זה.

בעלי אף פעם לא זוכר לבדוק, ואם הוא זוכר- הוא לא מזהה את הבגדים שלה. אולי אני צריכה לשאול את חמותי, אם גם הוא היה מאבד כרוני.

הוא ל-א עושה את זה.

אני, כאמור, עושה את זה כשאני כן מגיעה. בשאר הזמן הדברים נשארים אבודים.

לצערי, אני עצמי, כאמור,

לא יותר טובה ממנה (לכן פיתחתי טריקים) - ועד היום זכור לרעה המקרה שבו איבדתי (כשהייתי בערך בכיתה ח') את המטרייה שאמא שלי קנתה לעצמה באיטליה - שנים לאחר מכן שמעתי את התלונות שלה על זה שאיבדתי לה אותה...

רזאי

New member
בגלל זה צריך לפתח אסטרטגיות.

רובנו מצליחים לעשות את זה עם השנים, אבל כנראה לא כולם...

אז בואו נסכם

שהילדים שלנו לא סתם נקראים: "הפרופסור המפוזר".
והראש שלהם פשוט במקומות אחרים.
אצלי - השלישית? הכי רחפנית. היא יכולה לגרוב 2 גרביים שונים וללכת עם חולצה הפוכה.
מה גם שהיו לה קשיי ויסות קשים כך שהיתה אוכלת וכל כולה מתלכלכת , מה שלא הפריע לה להמשיך לשחק בטינופת....
אבל ברוך ה'! אין תלונות.
השניה שלי- בהחלט בתוך הספרים. אם היא שקועה בספר- איש לא יכול להסיח את דעתה ממנו.
ובכלל- כמה בגדים שהיא איבדה- בטוח ילדים אחרים חגגו עליהם....

רזאי

New member
אצלי לקטנה היו קשיי ויסות

כנראה בגלל הפגות. זה דווקא גרם לכך שהיא לא מתלכלכת. היא לא נהנית לגעת בשום דבר מלכלך או נמרח. רק עכשיו, בגיל 6 זה מסתדר.
ובעניין הקריאה- שוויץ קטן. היא ממש כמו אמא שלה
כשהיא באמצע ספר, שום דבר לא יזיז אותה ממנו. היא הולכת ברחוב תוך כדי קריאה. עכשיו אני מבינה למה תמיד אמרו לי שאני נראית מוזר ככה.

galizoe

New member
יש קטעים שהם הוכחה שהיא הבת שלי...

כמו למשל ללכת ברחוב תוך כדי קריאה ולמלמל 'סליחה' לעמוד/עץ שנתקעים בו בדרך...
דוקא שלי לא מאבדת. שום דבר. אבל יכולה בשקט, כמו אמא שלה, ללכת עם בגד מלוכלך ביד לכיוון המטבח, במקום לחדר הכביסה, או 'להתקע' בפתח של חדר ולא לזכור בשביל מה הלכה לשם...
הכי הגדילה לעשות ב'קופי אמא' כשמזגה לה מיץ לתוך היוגורט במקום לכוס... כמה חלב ששפכתי לצלחת במקום לקפה...

רזאי

New member
תמיד אמרו לי שאני היחידה

שהולכת תוך כדי קריאה. נעים לדעת שיש עוד אנשים כמוני

כל פעם כשהיא עושה משהו משונה, אני מחייכת וחושבת על עצמי. נראה לי שאני לא מסוגלת לכעוס עליה.

למעלה