הסתה נגדנו

דובי123

New member
רוצח, כמה ילדים רצחת היום?

זה נראה לך טענה לא מסוכנת? אבל יתרה מזו הרי טענות אלו שהעלה סמילי בדיוק אותן הטענות העלה ביתר שאת השמאל כנגד הימין ביתר שאת היות וטענה זו מופיעה ברוטר וכמעט רק שם טענות השמאל נגד הימין [הזהות לחלוטין!!!] נעשות יום יום בכלי התקשורת אז , דניאל, נא להיות ישר ולומר אותו הדבר כאשאר הוא נעשה ע"י המחנה "שלך" כנגד מחנה אחר ולא רק כאשר הוא נגד המנחנה שלך.....

fogelda

New member
הגבול בין ביקורת להסתה מטושטש

אני לא תומך בלקרוא לאף ראש ממשלה רוצח, אבל אני כן בעד שאותו ראש הממשלה ייקח את האחריות על ההחלטות שלו. לגיטימי לחשוב שהמדיניות של הממשלה שלנו גורמת לאובדן חיים שלא לצורך, אבל אני גם מאמין שזה נעשה לא במתכוון, אלא בשל חשיבה מדינית שגויה. וזו גם סיבה שאני באופוזיציה, כי בסך הכל אני חושב שאפשר לנהל את המדינה בצורה טובה יותר. עוד דוגמא - אתה יכול לטעון שעקב הסכמי אוסלו נרצחו הרבה ישראלים (ואני כמובן לא אסכים אתך, אבל זה נושא אחר) אבל אתה לא יכול לקרוא לאדריכלי אוסלו רוצחים, כי זו כבר הסתה. בברכה דניאל

דובי123

New member
אניע מקווה שיש ביננו הסכמה שלא צריכ

צריכה להיות הסתה אני רוצה גם לקוות שההסכמה כנגד ההסתה איננה תלויה בצד אליו מכוונת ההסתה חזור לדוגמאות שהבאתי לסמילי אותן טענות במדויק שעליהן הוא מתקומם שהן הסתה - נטאענו כנגד הימין פי כמה ואז לא התקומם גם אתה בתגובותיך התיחסת כאילו אין אלו הסתה [כי הרי הן לא מכוונת כלפיך אז מדוע שיהיו הסתה...] וכי לשרון לא מיחסים את חללי מלחמת של"ג , לא מכנים אותו רוצח?! לא כינו אותו ואת םואד רוצח?! וכמה ילדים רצחתם היום?! זו לא הסתה?! ודברים אלו נאמרו פי כמה יותר מאשר הדוגמא שהבאת , דוגמא שהיא זהה לחלוטין רק מצידו השני של המתרס [הפעם כנגד המחנה שלך... ולכן פתאום זה מפריע..] >>אבל אתה לא יכול לקרוא לאדריכלי אוסלו רוצחים, כי זו כבר הסתה. בברכה דניאל << האין מרץ עושים את אטותה הסתה שהם כה יוצאים נגדה?! אם אתה נגד הסתה [וכך צריך להיות] נא היה נגד הסתה באשר היא ולא רק כאשר היא נגד המחנה שלך

למעלה