הסתבכתי..\\:

הסתבכתי..\\:

היי.. דבר ראשון אני מתה על CSI >> כל העונות אבל לאחרונה ממש קשה לי לעקוב S: .. באקסטרה הוט הבנתי שהם משדרים 2 עונות אבל לא הבנתי איזה.. ובאיזה שעות אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי איזה עונה ואיזה שעה ...

כנסי

משדרים לפני מה שידוע לי את עונה 2 של ניו יורק ולגבי שאר העונות של שאר סדרות ה CSI אני לא יודע...

daveScorpions

New member
אולי אני צודק ואולי אני טועה

אבל אחד הדברים שאני אוהב בכל הקונספט הזה של CSI זה שאין יותר מידי אלילה שעוקבת אחרי עצמה, נכון יש פרקים שאתה חייב לראות פרקים קודמים כדי לדעת על מה לעזעזל הם מדברים ויש אלילה אבל היא לא יותר מידי מסובכת להבנה מה שאני מנסה להגיד זה שכל היופי בעיניי בCSI שאפשר לראות (לרוב) פרקים בלי לראות את הפרק הקודם או את זה שאחריו
שכל פרק מיוחד בזכות עצמו

במיאמי בד"כ זה עלילה אחת גדולה...

מעבר לכל הקטע הזה של כל פרק יש תסיפור שלו... במיאמי יש מן עלילה כזאת בין השחקנים עצמם... כדוגמא מה שקורה במשפחת קיין...עם ריי האח הסמוי שמת/חי...שני הבנות שיש לו משני נשים...והוריישיו הדוד.. קלי ואבא שלה שמסתבכים ללא הפסקה... ראיין שכולם כועסים עליו כי הוא יותר מידיי שחצן... החברות הטובה של דלקו וספיד שאפילו שספיד כבר מת..מזכירים תחבירות שלהם בלי סוף... הקטע עם השוטר מהמחלקה לחקירת שוטרים שמתחיל עם יילנה כל הזמן... סוזי..וכל מיני... בקיצור במיאמי יש עלילה תכלס.. מעבר לסיפורים הרגילים של פשיעה ופיתרונה... זהו. אויי איזה חפירה חחחח......

נכון *__*

חחח זה אחד מהדברים שיש ב- CSI שאני כל כך אוהבת :) חחח ויש את הפרקים האלה שיש להם בקושי קצה חוט ובסוף הם מגלים הכל! זה פשוט מדהים *__* אבל נגיד היום.. בפרק שהיה באקסטרה בהוט בצהריים... ווריק ( אני חושבת שזה היה הוא \: )קנה סמים מאיזה אחד ולא הבנתי מה הקשר.. \\: ? ויש נגיד כל מיני דברים קטנים שאני לא מבינה.. אבל אני חושבת שאני כבר יבין בהמשך :D חחח חח טוב גם אני חפרתי ..\:

daveScorpions

New member
נו ../images/Emo3.gif

האופי של הדמויות ואלילה בין הדמויות קיימת אבל לרוב הסדרה מעדיפה שלהתמקד בנושאי החקירה

זה לא טלנובלה או סדרה בהמשכים

נכון שלפעמים מזכירים פה ושם דברים מפרקים קודמים וגם יש פרקים שמחולקים ל-2 חלקים אבל כל פרק הוא בפני עצמו זה לא השיר שלנו או נמלטים, וזה דווקא טוב הדבר הזה כי אתה לא חייב לראות את הפרקים לפי הסדר, אבל למרות זה אני עדיין לא יודע מה זה הסיפור של האח של הורישיו ואיך הוא נראה שם כי לא ראיתי את את CSI מיאמי מההתחלה.

למעלה