הסתבכתי......

  • פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
הסתבכתי......

שלום לכולם... אולי יש מישהו שיכול לעזור ? הורדתי Eclipse ורציתי ללמוד ג'אווה. משום מה כנראה הייתי צריך לקנפג כמה דברים לפני שאני כותב את התוכנית הראשונה. אז - המחשב הנייד שלי לא מעלה יותר את ה- Eclipse וזאת בעקבות קנפוג כושל. עכשיו אני קצת מפחד לקנפג כדי לא להרוס את ה- PC. מישהו יכול לתת הדרכה קצרה ? אני לא זוכר בע"פ את המקום שבו אני נתקע אבל זה בקטע של המסך השני בהגדרת מסלול מתאים למיקומי הקבצים.
 
../images/Emo12.gif

התקנתי Eclipse על WIN2000, על WinXP ועל Linux - לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. (next, next, next
Hello World!!
) אפשר לקבל עוד פרטים אולי?...
 

snup

New member
פרטים....

קודם כל תודה על העזרה. התקנתי Eclipse על WinXP. במחשב הנייד(WinXP) אני פותח את ה- Eclipse, ומבצע New ->Java Project ובחלון שמגיע רושם שם הפרוייקט, מנסה לא להשתמש במסלול ה- Default . אח"כ פותח חלון Jva Class אני לא יכול להמשיך הלאה. וכל פעולה שאני עושה ה- Finish לא מופיע. נותן מסלול אחר. כותב שם Package , שום דבר לא עוזר. במחשב ה- PC כשפותח את ה- Eclipse הוא לא עולה(מערכת WinXP), ויוצאת הודעה. צירפתי את קובץ ההודעה. תודה מראש.
 
אין לי שמץ.../images/Emo26.gif

(כמה צפוי:) נסה לעשות uninstall ולהתקין מחדש. יכול להיות סתם חוסר מזל. כמו שאמרתי יצא לי להתקין יותר מפעם אחת, ולא היו בעיות מיוחדות.
 
למעלה