הסתבכתי?

הסתבכתי?

מישהו בפורום רשם שמישהו בארץ רכש את הסדרה, האם זו אמת, והאם ידוע מי רכש אותה?

scar face

New member
מי אתם חושבים שקנה את זה?

אני מקווה שלא אחד הערוצים הבלעדיים של תבל או יס, כי אז מלא אנשים (כולל אותי) ידפקו ולא יוכלו לראות את זה. לא נראה לי שזה בערוץ 10 כי הם תמיד ישר מתלהבים בכש וגם לא AXN או ערוץ 2, אז נראה לי שערוץ 1. הם גם ככה עושים עסקים עם CBS (זירת הפשע למשל) אז יש סיכוי.

Gal6

New member
תגידו:

תדאגו לעבור מהכבלים ללווין/לווין כבלים בשביל השרדות 5,6? אני כן

ofofofof

New member
אני לא!

שלא תבינו לא נכון, הישרדות מאוד חשוב לי, אבל גם ככה יש לי בני דודים עם yes אז שהם יקליטו לי.... אופיר

scar face

New member
אני מתבייש להודות...

אבל אפילו אין לי כבלים!! כן, אני מודה. ההורים שלי ממש לא רוצים שיהיו לנו כבלים ולכן אף פעם לא היה לנו, אבל אני מסתדרץ את השרדות 3 ראיתי את הכל אצל חברים ומהשרדות 4 פיספסתי כמה פרקים כי זה לא הסתדר להם אבל אין לי חברים עם לוויין ובכל מקרה אני מתגייס עוד שבועיים וחצי אז אני לא אוכל לראות, אבל אם זה יהיה בערוץ 1 או 2 אני אוכל לשם קסטה מראש למשך השבוע או שבועיים ולראות שאני אחזור.

לא ולא ולא......

הישרדות זו הסדרה, אבל עשו לי טובה לעבור לyes הסיכוי שערוץ שמשדר סדרות זולות [דוגמת אבי ביטר], בחיים לא ישדר סידרה איכותית כמו הישרדות, הרמה התרבותית של yes שווה לרמה תרבותית של קיפוד, וגם זה רק במקרה הטוב. אז בואו נחזיק כולנו אצבעות שערוץ נורמלי רכש את הסדרה.

Gal6

New member
לפחות יש סרטים טובים..

בתבל דיגיטל אין כלום.. אחרי שנראה מה נסגר עם השרדות אני ישכנע את אבא שלי שנעבור ליס

למעלה