הסתבכתי ..

princesa4

New member
הסתבכתי ..

אז ככה : השתחררתי לפני כשבועיים מהצבא , והלכתי היום ללשכת עבודה בתקווה למצוא לעצמי עבודה מועדפת , אך למרבה צער 10 דקות לאחר מכן החלטתי להיכנס לתחנת דלק ולשאול בכוחות עצמי אם ישנה עבודה בשבילי. הייתה שם אחת שנתנה לי כתובת שאלייה אני אפנה , אך הזהירה אותי שאם נרשמתי ללשכת התעסוקה , ואני יעבוד בתחנת דלק , אינני אקבל את המענק המיוחל של 7,000 ש"ח. ששמעתי את זה , התבאסתי טילים ואפילו לא נסעתי לכתובת שאליה היא הפנה אותי , שכן היא אמרה לי לבטל את החיפוש העבודה בלשכת התעסוקה. השאלה שלי : היתכן שאני יכולה לבטל את הרישום שלי ללשכת העבודה ולקחת סיכון אם אני ימצא עבודה מועדפת כלשהי , או פשוט להשאיר את המצב כפי שהוא ולמצוא עבודה קבועה. אשמח לקבל תגובות.. תודה מראש ~~~

טיק טאק1

New member
נשמע דיי הזוי

נחשב מענק משוחררים, לא משנה אם נרשמת ללשכת תעסוקה ואת הולכת לעבוד בלי שהם מצאו לך עבודה, עדיין את מקבלת את המועדפת. לא משנה איפה תעבדי העיקר שמקום העבודה שלך תורם למדינה במידה מסויימת ועבדת שם 6 חודשים שלמים. אני יתן לך לינק למרות שהוא קצת מישן הרבה דברים השתנו מאז כמו דמי ההבטלה למשל, זה יתן לך מידע לי לפנות ולמה את זכית. http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_avoda_nidreshet.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=1 טעית בפורום בהצלחה באזרחות. אזרחית חח

murzik3591

New member
עד לפני כשנה לא היה קשר בוודאות

המענק והעבודה המועדפת ניתנו יחדיו, אך לפני כשנה שמעתי משהו בנוגע לקיצוצים בנושא הזה. תפני לקצין העיר, על מנת לקבל תשובה מפורטת. למרות שאת אזרחית אני מאמין שיענו לך שם.

שמע...

אני לא יודעת מתוך ניסיון אני כלל מתגייסת עוד שנה אבל איך ששמעתי מידידים ואחרים שדרך הלישכה זאת בעיה.. כי בעצם אתה צריךך לחפש עבודה ודרך אגב אתה לא חיב תחנות דלק אתה יכול ללכת לכוח אדם ולחפש שם עבודה הם עוזרים לעבודה מועדפת ולא לוקחים על זה כלום נראה לי בעצם רק בשלושה החודשים הראשונים אבל עדין זה די סבבה זה יותר טוב מהלשככה...

למעלה