הסרת TOMTOM N מIPAQ ?

צוק8

New member
הסרת TOMTOM N מIPAQ ?

הי חברה יש לי IPAQ RX5940 ואני מנסה להוריד ממנו את הTOMTOM כי הוא תופס לי איזה 1.6G בכלמקרה אני לא מצליח יש למישהו מושג איך מורידים אותו ??? בתודה מראש צוק

Agent5

New member
מה שאני עושה

אני מוחק לו את הקבצים ב PROGRAM FILES וב MY DOCUMENTS וזה מוריד את ה1.6 מגה מהזכרון הראשי. אני שומר גם גיבוי ליתר ביטחון, אין לו הסרה מסודרת מאחר והוא מותקן למכשיר בעת HARD RESET.

erezstr

New member
לא מדויק בכלל

התוכנה עצמה שוקלת כ- 5 מגה. המפות שוקלות כ- 1.5 ג'יגה. אם מוחקים את המפות מה- IPAQ FILE STORE הן לא ישוחזרו לאחר HR. הדרך היותר נכונה לביצוע היא לגשת לאתר הבית של TOMTOM, להוריד חינם את TOMTOM HOME ואז בסינכרון לבצע גיבוי של המפות למחשב. רצוי לצרוב את הגיבוי על דיסק או שניים ואז למחוק אותן מהפוקט. במידת הצורך ניתן לבצע הוספת כל המפות או מפות רלוונטיות באמצעות ה- TOMTOM HOME. בהצלחה ארז

paqpaq

New member
כמה שאלות

כמה זמן לוקח הגיבוי? איך מחקת את המפות מהפוקט -ב- file explorer של הפוקט עצמו או דרך ה-PC? טיפים יתקבלו בברכה
(ולמי שמחפש - tomtom home נמצא ב- www.tomtom.com/home. מפתיע.) חג שמח!
טלי

erezstr

New member
הי טלי

אז ככה, הגיבוי לוקח הרבה זמן, אחרי חצי שעה התיאשתי והלכתי לראות טלויזיה..... יש גם אופציה לבצע גיבוי של המכשיר כולו, לא ניסיתי. את המפות עדיין לא מחקתי כי עוד לא נגמר המקום אבל מבצעים מחיקה באמצעות הסייר של הפוקט או באמצעות התוכנה ב- PC. באותה דרך ניתן להוסיף מפות חדשות וכן להוסיף קרינים נוספים כמו ג'ון קליס, טוני בלייר, R2D2 ממלחמת הכוכבים ועוד 26 נבחרים אחרים (בדקתי וזה ממש נחמד לשמוע את ג'ון קליס מכווין אותך). בהצלחה וחג שמיייייח ארז

erezstr

New member
הי טלי

אז ככה, הגיבוי לוקח הרבה זמן, אחרי חצי שעה התיאשתי והלכתי לראות טלויזיה..... יש גם אופציה לבצע גיבוי של המכשיר כולו, לא ניסיתי. את המפות עדיין לא מחקתי כי עוד לא נגמר המקום אבל מבצעים מחיקה באמצעות הסייר של הפוקט או באמצעות התוכנה ב- PC. באותה דרך ניתן להוסיף מפות חדשות וכן להוסיף קרינים נוספים כמו ג'ון קליס, טוני בלייר, R2D2 ממלחמת הכוכבים ועוד 26 נבחרים אחרים (בדקתי וזה ממש נחמד לשמוע את ג'ון קליס מכווין אותך). בהצלחה וחג שמיייייח ארז

paqpaq

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בנתיים ממש לא חסר לי מקום (ויש גם כרטיס של 4 ג'יגה.....), אבל אני מתכוננת לאפשרות
חג שמח!

Agent5

New member
טוב, אני משווה ל6515

שם הTOMTOM בEXTENDED ROM ומשתחזרות בכל מצב.

למעלה