הסרת שיער

כלנית ב

New member
הסרת שיער

לכל מי שסובלת משיעור או שסתם רוצה להיות חלקה ללא שיער יש פיתרון , מכשיר Spa-Tuosh העובד בשיטת פוטו אפילציה אבל ללא מחטים וללא כאבים מ ו מ ל ץ ! ! ! רוצות לשמוע עוד התקשרו ל- 055-755606

מכשיר שהוא המצאה ישראלית

משווקת אותו חברת ג'יג'י המכשיר נראה כמו ידית מרובעת המחוברת למכונה קטנה בצבע ירוק בהיר העיקרון הוא שריפה כמו פלאש של מצלמות. הם טוענים שזה מנמק את שורש השערה ז"א "גומר" אותה לאט לאט.. אני לא שמעתי הצלחות היסטריות בתחום.. מנורה קטנה , מניחים על המקום , נדלק אור כמו פלאש, שורף את השערות מבחוץ..אין לי מוזג איזו הצלחה שורשית זה עושה..

Ultra Spidey

New member
הצלחה מוכחת של 90%

חבל שלא ניסית אותו . אני מזמינה אותך לטיפול ניסיון חינם ואז תראי את התוצאות כבר מהטיפול הראשון

רק שתדעי שהצלחה מוכחת בתחום

הסרתת השיער היא פונקציה של זמן. כמה זמן המכשיר בשוק? את רוצה שאתן לך תאריך מדוייק מתי הוא שווק לראשונה? איך בכלל אפשר להגיד שזה מוכח אם המכשיר בקושי נמצא בשוק. אין דבר כזה מטיפול ראשון הצלחה מוכחת. אם את קצת מבינה במבנה הזערה את יכולה גם להבין על מה אני מדברת. קשה מאוד "לגמור" עם השערה ולוקח המון המון טיפוים אפילו באפילציה שזה המכשיר הכי מוצלח והכי מוכר בשוק עד שזקיק השערה נמק לגמרי..

צודקת

צודקת במאה אחוז... חברה טובה שלי סובלת משיעור יתר רציני בפנים והיא עברה טיפול בלייזר בחברה טובה ( בין המובילות בתחום הזה) והוא לא ממש עזר אולי טיפה טיפה הוריד לה את הכמות אבל יש לה עוד מלא ולא ניתן יותר לשפר את התוצאה... סוף שבוע מקסים לכולם!

למעלה