הסרת שיער

JustAnotherStar

New member
הסרת שיער

יש לי עוד סופר דופר רגיש. אין דברים כאלה.
אם אני מסירה שיער שם למטה, לא צריך יותר מיום אחרי זה בשביל שכל המפשעה שלי תהיה מפוצצת בפצעים אדומים... היו מקרים קשים שזה היה אפילו פצעים מוגלתיים פה ושם. אבל רק במפשעה. בשאר האיזורים למטה לא... זה מעניין
יש לציין שאני עושה את זה בצורה הכי עדינה שיש.. עם משחה. גם גילוח נותן את אותה תוצאה בדיוק ד"א, ניסיתי. שעווה/מכונה או משהו כזה אין שום סיכוי שאני מקרבת לאיזור הזה.. נראה לי נאצי מדי

וזו ממש בעיה.. כי אני דווקא שלמה עם הגוף שלי והכל אבל זה ממש מוריד לי את הביטחון להיות בתחתונים עם כל הפצעים האלה.. לפעמים אני לא בטוחה מה עדיף, להיות עם שיערות או עם פצעים.. באמת, זה בטח ממש מוריד לבחור.. לא?

מה עושים? קרה למישהי? יש איזו משחה אנטי דלקתית שאפשר למרוח או משהו? סבון כלשהו? אני מתפדחת ללכת עם זה לרופא עור..

Maldini Girl

New member
בגלל זה רצוי שאם את מורידה שם שיער

אז לעשות או אצל מישהי מקצועית, או למרוח אחרי זה קרמים להרגעת העור (אלוורה וכאלה)

netapet2

New member
אממ

אני די בטוחה שהסיבהה היא המשחה והגילוח- זה משאיר את השכבה של העור ואז השערות מנסות לגדול ויותר קשה להן וזה יוצר פצעים.
שעווה מורידה את השכבה הזאת ויותר קל להן לצמוח.

ממליצה לך גם להתייעץ עם קוסמטיקאית, אולי אפילו לייזר...

Sharoman

New member
כמה אפשרויות

קודם כל את לא חייבת להוריד שיער ויכולה פשוט להישאר טבעית.
אם זה בכל זאת מפריע לך את יכולה פשוט לקצץ ולא להוריד הכל.
עוד אפשרות היא לעשות שעווה (רצוי אצל קוסמטיקאית ולא לבד), אבל את אומרת שאת לא ממש בעניין...
אפשרות אחרונה היא באמת לגשת לרופא עור.

*לגבי רופא עור (או כל סוג אחר של רופא), אין ולא היה דבר בעולם הזה שיכול להיות לך שהוא לא ראה 19 פעמים באותו חודש.
הם רגילים פחות או יותר להכל, ראו כמעט כל דבר אפשרי ופתחו אדישות למבוכה, כך שאין לך במה להתבייש.

רומנteaת

New member
הפצעים הם תוצאה של

הצמיחה המחודשת של השיער. תבקשי מרופא עור מרשם ל"פוסיקורט" זו משחה אנטיביוטית שמורחים אחרי הורדת השיער והיא אמורה לסייע במניעת הפצעים.
אבל אם יש לך נטיה לפצעים ואת מורידה שיערות באופן קבוע אני מציעה לך ללכת על לייזר ולהפסיק לסבול. אם את רוצה לדעת פרטים- דברי איתי בפרטי.
והכל מנסיון אישי שלי בלבד, אני לא רופאה כמובן

למעלה