הסרת שיער

גליתי28

New member
הסרת שיער

אני עכשיו לפני לידת תאומים. ובאמת לפני ההריון הייתי באמצע טיפולים להסרת שיער בלייזר מבית השחי בפרופורציה. הייתי בטוחה שאני אסיים הכל, ואז הגיעה ההפתעה ועוד בכפולה! :) אני ממש רוצה לסיים עם זה ולהיות חלקה!!!

הסרת שיער

שלום לאחר הלידה בשעה טובה וההנקה , צריך להמשיך את הטיפולים סה"כ איזור בית שחי הוא איזור מצוין מבחינת תוצאות. בהצלחה

גליתי28

New member
יופי מצויין

ולפי החישובים שלי אני גם אמשיך את הטיפולים בחורף- אביב ככה...אהיה מוכנה לקיץ הבא להיות חלקה. כי זה ממש איזור מעצבן אצלי. כשגילחתי עם סכין אחרי יומיים כבר צמח לי ככה קוצים. אז באמת פניתי למרפאת פרופורציה, התחלתי את הטיפולים אבל אז נכנסתי להריון (עם תאומים )

גליתי28

New member
כן אפשר לעשות הפסקה

במרפאת פרופורציה אמרו לי שזו לא בעיה, והכי חשוב שיהיה לי הריון בריא, בלי הסתכנויות וטיפולים מיותרים. אז אני סבלנית, ומוכנה לחכות. אוטוטו אני אמורה ללדת, ממש בכל יום. תחזיקו אצבעות ותאחלו לי הצלחה... :)

ממושקה38

New member
זה יקר העסק הזה עם הלייזר?

איפה את מורידה, באיזה אזור (אם מותר לשאול)?

גליתי28

New member
אצלי...

כן, אני ממש כשלושה שבועות אחרי הלידה... עם תאומים, אז נראה לי אחרי שקצת אאזור כוחות מחדש אני אמשיך את הטיפול, אני עושה בבית השחי והרגליים... מספיק לא?

גליתי28

New member
שאלה...

ד"ר גיימס שלום, תהיתי באמת למה רק רופא יכול לבצע הסרת שיער בלייזר? מה הסיבה לזה? תודה.

מזל טוב!

בהריון אסור להוריד שערות בטיפולי לייזר? לא ידעתי. כמה זמן אחרי הלידה אפשר להוריד?

למעלה