הסרת שיער בלייזר. ערב טוב לכולם. רציתי לדעת האם מותר לחולי אפילפסיה לעבור טיפולי הסרת שיער בלייזר?
ע ענת71 New member 7/8/05 #1 הסרת שיער בלייזר. ערב טוב לכולם. רציתי לדעת האם מותר לחולי אפילפסיה לעבור טיפולי הסרת שיער בלייזר?
ח חייםלוי Member מנהל 7/8/05 #2 לא נראה שיש בעיה עם זה בזמנו מירב עברה טיפול בלייזר לתיקון הראייה שלה.
S Shani2005Total New member 7/8/05 #3 לא עושים לחולי אפילפסיה כי הם לא רוצים לקחת את הסיכון...אבל תנסי...
ע ענת71 New member 9/8/05 #7 המטפלים לא רוצים לקחת אחריות. ושואלים כל כך הרבה שאלות לא לכל אחד עושים את הטיפול. למי שיש בעיות בראותיות הם מעדיפים לא לקחת את האחריות על עצמם.
המטפלים לא רוצים לקחת אחריות. ושואלים כל כך הרבה שאלות לא לכל אחד עושים את הטיפול. למי שיש בעיות בראותיות הם מעדיפים לא לקחת את האחריות על עצמם.
E estelina New member 9/8/05 #8 הי ענת כשקיבלתי דנטואין(פנטואין) צמחו לי "שערות עם אישיות" על הפנים. נעזרתי באפליציה וכיום בשעווה מיוחדת. זה יוצא נפלא וגם בהרבה יותר זול וממש לא מסוכן. תנסי לבחור את הקוסמטיקאית הטובה ביותר בתחום. וחוץ מזה , שער זה דבר טבעי אסטלינה
הי ענת כשקיבלתי דנטואין(פנטואין) צמחו לי "שערות עם אישיות" על הפנים. נעזרתי באפליציה וכיום בשעווה מיוחדת. זה יוצא נפלא וגם בהרבה יותר זול וממש לא מסוכן. תנסי לבחור את הקוסמטיקאית הטובה ביותר בתחום. וחוץ מזה , שער זה דבר טבעי אסטלינה
ע ענת71 New member 9/8/05 #9 רעיון טוב. ערב טוב לך ולכולם. זה באמת רעיון טוב קצת יכאב אבל לא נורא. הכדורים שאני לוקחת גורמים להגברת צמיחת השיער.
רעיון טוב. ערב טוב לך ולכולם. זה באמת רעיון טוב קצת יכאב אבל לא נורא. הכדורים שאני לוקחת גורמים להגברת צמיחת השיער.