הסרת שיער בלייזר

הסרת שיער בלייזר

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את שאלותיי.
אני מחפש לעשות הסרת שיער בלייזר לחלק עליון של הגוף. יש המלצות למכונים? באזור שלי יש את רונית רפאל, כללית ונאטורפיל.
אני דיי מפחד כי שמעתי על הרבה מכונים שדווקא היו רשת שפשטו רגל. איך אני יכול לדעת מה המחיר הנכון?
בכלל כללית אסתטיקה לא עושה לייזר בגב וכתפיים מתחת גיל 28, באמת יש קשר לגיל ולמשמעות הטיפול?
הצעות של עשר אלף לגב כתפיים בטן וחזה זה בסדר?
עד עכשיוה ייתי עושה שעווה וזה עשה לי פצעים, הלייזר לא יעשה לי גם?
אשמח להמלצות על מכונים או ניסיון שאנשים עברו (גברים שעשו עדיף:p)

danizeid

New member
לא ממליץ לך על לייזר בכלל

יש לי כמה חברים שעשו, ואף אחד מהם לא ממש מרוצה. אחד נמרח עם זה איזה שנתיים, והשני עשו לו איזה קטע עם המחיר - כל פעם הוסיפו לו פגישות כי אמרו לו שהם לא חישבו את מספר הטיפולים כמו שצריך בהצעת המחיר הראשונית ועוד כהנה וכהנה. חוץ מזה עשרת אלפים שקל?? נשמע לי כמו הוצאה רצינית, שכ"ד של ארבעה חודשים במונחים שלי...
אני בן 25 אז אני לא יודע להגיד לך בקשר לכתפיים (למרות שזה מוזר לי מה שאתה אומר, אף פעם לא שמעתי על זה) אבל אני מוריד שיער מהבטן, מהגב ומהחזה עם מכשיר ביתי של סינרון שנקרא me (synron) ולדעתי זה עדיף. אחרי הטיפול השביעי בערך התחלתי לראות שיש שיפור, הצמיחה של השיער פחתה ואף פעם לא היו לי פצעים או כוויות או משהו בסגנון הזה...וזה לא עולה עשרת אלפים שקל!! עולה סביב האלפיים... בהצלחה גבר ולא משנה מה תעשה בסוף, העיקר שתעשה את זה, זאת הרגשה טובה =)

לירונעע

New member
אני לא גבר אבל...

אני עושה במכון פרטי ועד עכשיו אני מאוד מרוצה. אמא שלי עשתה שם לפני כמה שנים והיא גם מאוד מרוצה.
זה לא לייזר, ברח לי איך קוראים לזה בדיוק... אינפרא משהו (לא אדום). לא תמיד חייבים ללכת לכל המכונים המפורסמים, זה סתם הרבה יותר כסף, לדעתי אם אתה מכיר אנשים שעשו במכון פרטי וממליצים לך עליו, תעשה שם. רוב הסיכויים שהמחיר יהיה יותר נמוך מהמכונים ה"נחשבים".
בכל אופן לגבי הגיל, אין לי מושג, אבל יש הרבה שעושים הסרת שיער במקומות האלה לפני גיל 28, כך שאני לא יודעת אם באמת יש קשר מאוד משמעותי, אבל אתה פשוט יכול להתקשר אליהם ולשאול.

למעלה