הסרת משקפיים

SpiderMan SP

New member
הסרת משקפיים

אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים
לאחרונה ניתקלתי בפרסום של מרפאות אסותא בנוגע לשיטה חדשה בשם ASA , קראתי על השיטה באתר של אסותא
אשמח לקבל עוד פרטים אודות השיטה ובמה היא שונה משיטות אחרות? איך אני יודע מה השיטה שהכי מתאימה לי או הכי טובה באופן כללי ?

תודה מראש

הסרת משקפיים

קיימות שתי גישות עיקריות לביצוע הניתוח:
1. שיטת "חיתוך הקרנית" - חיתוך הקרנית ויצירת מתלה קרנית בשלב הראשון, לאחריו מבוצע טיפול לייזר להשטחה של מרכז הקרנית ובסיום הניתוח המתלה מוחזר למקומו. זהו ה-LASIK.
2. שיטת "שיוף הקרנית" - השטחת פני הקרנית על ידי לייזר ללא חיתוך של הקרנית, זהו ה- PRK.

לשתי השיטות יתרונות וחסרונות ולכל שיטה קיימים "שכלולים" ושינויים עם שמות מסחריים שונים, אך העיקרון ברובן דומה.
אתה מדבר על הנתוח השני - כלומר יש השטחת הקרנית על ידי לייזר, ללא יצירת מתלה. לניתוח זה יש כל מיני וריאציות מבחינת איך מסירים את האפיתל מהקרנית - עם להב, סכין, אלכוהול או לייזר. לפי זה יש שמות שונים - LASEK EPI-LASIK ASA אך בסופו של דבר העיקרון דומה והאם יהיה אפשר לעשות תיקון במידת הצורך - זה תלוי בגורמים אחרים.

עליה להתייעץ עם מומחה בתחום ולבצע בדיקות שונות ולפי זה לקבל החלטה האם לנתח את ניתוח 1 (הנפוץ יותר) או ניתוח 2.

בברכה,

SpiderMan SP

New member
תודה

אם כך עדיף נראה לי להתייעץ במקום מוסמך

השאלה היא האם אותו מקום שאלך אליו יהיה אובייקטיבי ולא יכוון אותי לשיטה שיש אצלו במכון ?

למעלה