הסרט

jlo9

New member
בחו´´ל הוא כבר יצא...אבל

לארץ הוא יגיע ב16 לינואר!

ilbe182ebli

New member
זה עוד חודש ומשו, לא?

כבר איימתי על כל העובדים בקולנוע שכשייצא הסרט אז שיביאו לי את הפוסטר או ש... :/
חחחח...

jlo9

New member
איזה פוסטר? ובאיזה קולנוע?

זה הפוסטר הענק הזה...?

ilbe182ebli

New member
כן זה הפוסטר הזה (הפוסטר היחיד שיש

להם..) עשיתי לקופאי ההוא עיניים ואמרתי לו אם אפשר לקבל את הפוסרט.. אז הוא הסתכל כזה על כל השאר.. ואז אמרו לי שאני אוכל לקבל כשהסרט ייצא ואז אתמול דיברקתי עם קופאית אחרת ואמרתי לה שאמרו לי שאפשר לקבל, אז היא אמרה רק שהסרט יירד מהמסכים כי אחרת זה לא יהיה אתי או משו כזה.. בקניון חולון

jlo9

New member
וואי איזה כייף לך....אני

גרה בנתניה וגם פה יש את הפוסטר הזה....אני אנסה לבקש , תחזיקי לי אצבעות....

ilbe182ebli

New member
בהצלחה! וגם לי..

כי בטח הקמצנים ישימו לי ברז!
יו באמת באסה... אבל לונורא אין מה לעשות :) בטח יוצא לכם ללכת לעיר אחרת קרובה מידי פעם לקולנוע שם.. אה? בכל מקרה אני מקווה שכולם יצליחו להשיג פוסטר! וזה הולך להיות סרט ענק הורדתי את הטריילר של זה והספקתי להתעמק וזה יהיה ממש סרט תותחחח! אמינם שחקן סבבה יש לו כישרון! :)

Da Judge

New member
גם אתה מזכרון?../images/Emo2.gif

איזה אנשים אני מוצא פה...
רק שתדע, יש קולנוע בזכרון, במושבה ליד גן טיול, אבל פותחים אותו רק פעם בשנה ביום העצמאות נדמה לי... וחוצמזה, תמיד אפשר ליסוע לקניון אורות

rapsta

New member
אתה מדבר על אולם מופת???

אתה רציני??? פעם אחרונה ששידרו שם משהו מהקולנוע היה הארי פוטר ואבן החכמים לפני שלושה חודשים!!! תמונות קודק אין להם... אתה מדבר על פוסטר???

ilbe182ebli

New member
טחחח קולנוע ממש "שווה" הייתי אומרת.

שפותחים אותו כל חמישים שנה בערך..חחח.. טוב לונורא :) אפשר לחיות! הייתי לא ממזמן בזכרון, במושבה.. המידרחוב חמודי..

ilbe182ebli

New member
מהה?? לאא.. חחח אמרתי שיש לכם

בזכרון מדרחוב חמוד! אצלינו יש את מרכז העיר וחמישים מרכזים וחצי מהם זה קניונים עם קולנועים... אני גרה בחולון

למעלה