הסרט

Geladriel

New member
הסרט../images/Emo5.gif

אני לא יודעת אם מישהו שמע על זה חוץ ממני אבל... עושים סרט לרומח הדרקון. לצערי הרב מרגרט וייס וטרייסי היקמן (כנראה) נתנו את הזכויות לחברה טורקית עם מעט מאוד תקציב. ראיתי לפני כמה זמן את הפרומו, וזה נראה נורא! הם הרסו את כל הדמויות, אחת אחרי השניה הם הרסו להם את המראה. הם נתנו לכל אחת מהדמויות חזות ערבית לגמרי (לא שיש לי משהו נגד שה אבל... הם לא אמורים להראות ככה!!) לא ראיתי ממש חלקים מהסרט, רק את ההצגה של הדמויות, אבל... אני ממש כועסת עכשיו! בעיקרון, רציתי לשאול עם מישהו שמע על זה משהו?

ilbe182ebli

New member
אוי איזה חבל!!! למה לטורקים?!?!

היו יכולים לעשות מזה סרט ענקי! כמו ששר הטבעות הצליח למשל... המון אנשים אוהבים סרטים בסגנון הזה... אוף שיעשו סרט אחר כי בטוח שהסרט הזה לא יצליח לפי מה שאמרת על האיכות וכל הערבים שתקועים שם.. :( ולא שמעתי על זה.. רק ממה שרשמת עכשיו....

just Tanyush

New member
גם אני ראיתי את זה

וכמעט קיבלתי התקף
ואז היית באבל על הסרט...

just Tanyush

New member
אני לא זוכרת

איפשהו מצאתי לינק לאתר טורקי וחבל שמצאתי אותו בכלל... *תנסה לעשות חיפוש בתפוז

SaberTooth

New member
לא נראה לי...

גם אני ראיתי את זה, אני כמעט בטוח שזו סתם מתיחה לא מוצלחת. יש אתר אמריקאי לסרט (אני חושב שהוא נמצא בקישורים) והזכויות לסרט המתוכנן (עדיין לא לוהקו שחקנים, בקושי תסריט יש) נתנו לחברה אמריקאית קטנה.

Northern Lights

New member
לא עושים סרט.../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

הטורקים האלה הם קבוצת אוהבי רומח, שעושים סרט של חובבים. זה לא הסרט הרשמי בכלל. יש אתר רשמי לסרט, והוא נמצא בקישורים. באתר הרשמי יש כמה תסריטים לסצנות, קבצי מוזיקה ותמונה או שתיים. יעבור הרבה הרבה זמן עד שיעשו סרט. נראה לך שוייס והיקמן יתנו לקבוצת טורקים לעשות סרט שבו הם ימרחו על השחקן של רייסטלין נצנצים שקונים בהפנינג?! נו באמת.

La Gamba

New member
האתר הזה הינו מאוד ישן...

עדיף אם כבר שתלך לאתר של הסרט עצמו, (שצריך להיות בקישורים).

ilbe182ebli

New member
יוו כבר נבהלתי! היום אנשים מסוגים ל

הכלל! חחח.. מתי לדעתכם ייצא ככה הסרט?

Geladriel

New member
אני ראיתי את הפרומו

אצל חבר שלי ואני ממש נבהלתי. אבל עכשיו כשאתם אומרים לי שזה לא נכון אני ממש מרגישה יותר טוב!

SaberTooth

New member
אבל האתר כן בקישורים...

האתר שנמצא בקישורים הוא האתר שכרגע נתת.

Arana

Well-known member
מנהל
תמונה של טאז בסרט

מתוך האתר הבלתי רשמי של סרט רומח הדרקון - השחקן היחיד שאושר כבר שיופיע בסרט. אהרון אייזנברג (נוג מ"Deep Space 9") ישחק את טאז.

למעלה