הסרט E.T.

הסרט E.T.

לאיזה גיל מתאים לדעתכם??? הבן שלי בן 6 מאוד אוהב חייזרים חשבתי שהסרט מתאים לו כ"כ כאב לי הלב שהוא בכה ובכה המון גם כשנגמר .....

זה בגלל שהסרט לא מתאים לגיל שלו

כאחת שמלמדת קולנוע בכל הגילאים, אי.טי הייתי מראה לילדים מעל גיל 8. גם אני עצמי בוכה בסרט בכל פעם מחדש, אז וודאי שילד יבכה. לא נורא. בפעם הבאה, תסתכלי על אריזת הסרט, שם רשום מאיזה גיל הסרט מומלץ לצפייה.

LEATHER REBEL

New member
ונראה לך שילדים בני 6 אחרים לא בוכים?

לפי איך שכתבת את זה, אפשר לחשוב שהילד שלך הוא בן ה 6 היחידי בעולם שבוכה. אם לא מתאים לך שילדך יבכה, יש לגדל אותו כמו אתרוג, בקופסה מרופדת. יש להרחיק אותו ממגע עם בני אדם ושאר תופעות-טבע שעשויות להעציבו ו/או להרגיזו. אם ילדך יגדל בתוך בועה, סביר להניח ששום דבר לא יגרום לו לבכות. ולעניין השאלה שלך: הסרט E.T מתאים לכל הגילים. למי הוא לא מתאים? רק למי שמשוכנע שאין בכלל חייזרים, ושמבחינתו הסרט הוא כמו עבודה זרה.

בטח שכן בוכים

אבל מי שהמליצו לנו הילדים לא הבינו את הסרט בכזה עומס רגשי אולי בגלל זה הרגשתי כך ברור לי שילדים בגילו בוכים הוא בעצמו בוכה בטח לא בפעם הראשונה או האחרונה

פלגיה

New member
גם הבת שלי בכתה נורא

ואני חושבת שהיא היתה גדולה יותר (נראה לי שהיתה בת 8) יש שם קטעים מאוד מרגשים, בעיקר עבור ילד קטן. יש סצנה שבה בטוחים שאיטי מת. זאת התמודדות לא פשוטה בגיל הזה - כשהגיבור שכל כך אהבת מת מול העיניים שלך. גם בסוף יש פרידה, שהיא לא פשוטה. עכשיו השאלה היא האם הבכי הוא רע, או שהוא מראה על עומס רגשי שלא מתאים לגיל, או שהוא טוב, ומראה על פריקת רגשות (לביתי בת ה- 14 יש חברה שבוכה בכל סרט, גם אם הוא קומדיה). זאת כבר החלטה אישית שלך בהתאם להכרותך עם הילד שלך.

בכי

יכול להיות טוב ויכול להיות רע אחרי שעברו כמה שעות מהסרט שמעתי שהוא מספר דברים טובים עליו הבנתי שלקח אותו בפרופורציה הנכונה למרות הבכי שהיה בעיקר כאב לי איך שהוא אמר לי "אמא למה לא אמרת לי שזה סרט עצוב וכואב" זה מה ששבר אותי וגרם לי להרגיש טעות

יונתן צפה בו בגיל 5

צפיה צמודה יחד איתי. כן, בהחלט יש קטעים עצובים, אבל עד היום, כמעט שנה אחרי, הוא זוכר את הסרט היטב, מדבר עליו ומעלה תובנות חדשות. גם ב"במבי" וב"נמו" ילדים בוכים (וגם מבוגרים...).

S r 35

New member
ואצלנו....

בני יקירי (שבע) וחבר טוב שלו (שמונה) - שניהם חובבי חלל חיצון וחייזרים. צפו בסרט החליטו שהוא משעמם והצביעו ברגליים. אני צפיתי דמעתי ונזכרתי בנוסטלגיה עד כמה אהבתי את הסרט הזה. אולי אני אנסה שוב לעניין את הבן שלי כשהוא יגדל קצת.

sha na na revol

New member
נו מה../images/Emo35.gif סרט מרגש...

כמובן שזה לא גורע מהאיכות, אלא מוסיף. דבר שני- אני בטוח שיש לך ילד מקסים, שמגלה כ"כ אמפתיה. גם אחותי הגדולה אגב בכתה מהסרט, בשעתו. היום היא כבר אישה מבוגרת.
העלית בי נוסטלגיה.

למעלה