הסרט של רומח הדרקון

בדיוק

זה פרויקט, מיזם. השאלה היא האם הם מצאו כבר חברת הקרנות(או איך שזה לא נקרא- כמו LUCASFILMS, DREAMWORK STUDIOS) שתאמץ אותם

סרט של הרומח...איזה יופי!

תמיד תמיד תמיד חלמתי שיהיה דבר כזה! פשוט מצוין! מבחינתי זהיהיה ממש הגשמת חלום! אולי זו תשמע שאלה קצת מטומטמת, אבל הסרט אמור להיות אנימציה או עם שחקנים? אתה חייב להסכים איתי שזה מאוד משמעותי - מי שנבחר לתפקיד אחת הדמויות חייב להתאים בצורה מושלמת ולא הוא יהרוס את הדמות! מה אתה אומר?

La Gamba

New member
איך אתה יודע?

שר הטבעות (הסרט) היה אכזבה? מה פתאום הוא הוציא את כל החרא מהספרים של טולקין (והיה שם הרבה מה להוציא), ועשה סרט מצויין! אל תשפוט דבר עד שתראה את הסרט (או את האתר). לא נראה לי שזה אנימציה, אבל מצד שני אין לי מושג.

שר הטבעות

הסרט הישן היה טוב ושווה הסרט החדש היה אכזבה מהיר מידי לא עוקב מחסיר הרבה מקומות והרבה פרטים יותר מידי אפקטים שזה נראה מבויים ממש ולא טיבעי בכלל זה לא מזכיר כמעט את הספר זאת לא אכזבה? מבוכים ודרקונים העלילה איתה טיפשית לגמרי האפקטים מוגזמים מידי הסרט די גרוע וצפוי ככה זה היה בכל הספרים שראיתי בינתיים שיצאו לסרט במיוחד של ספיטן קינג למה שרומח הדרקון יהיה טוב יותר? הסרט היחיד שיצא על משחק טוב זה מורטל קומבאקט

La Gamba

New member
הסרט הישן? האנימציה?

לספר עם כזו כמות מעריצים לא מגיעה כזו אכזבה, הסרט החד של שר הטבעות יוצא מן הכלל! (ע"פ דעתי בלבד)

La Gamba

New member
טוב, אז המילה האחרונה הייתה של

סייבר טוט´.... איזו הפתעה.

just Tanyush

New member
הסרט אמור להיות עם שחקנים

יש לי שאלה אלייך: ראית במקרה את הטריילר של הסרט?

The Dave

New member
סוף סוף סוף סוף

סוף סוף סרט על רומ ח הדרקון הבינו על מה צריך לעשות סרטים רק שזה לא יהיה כמו סרט ה-DND שהיה חרא

למעלה