הסרט של גלי

riktal

New member
הסרט של גלי

קודם כל אסבורמ שאתמול חזרתי למלון קרוב לאחת לפנות בוקר ולמרות זאת ישבתי עוד חצי שעה לכתוב על הסרט ואז האתר עשה איפוס ומחק בשניה את הכל בלי לשלוח
ומרוב עצבים סגרתי את המחשב והלכתי לישון
. נקווה שהפעם זה לא יקרה
ראשית אבהיר שבכלל הלכתי לקולנוע כדי לראות סרט שראיתי עליו פרומואים רבים ומאוד רציתי לראות אותו. הסרט נקרא העזרה (the help), אבל כאשר נכנסתי לקולונע ראיתי שהם מריצים גם את הסרט של GLEE וידעתי שאני חייבת לראות אותו
. באולם ישבו (להפתעתי הרבה) גם אנשים מבוגרים, חלקם בלי ילדים שישמשו להם תירוץ
, כך שלא הרגשתי מוזר להיות שם. הסרט עולה 17 דולר (סרט רגיל עולה כ-12 דולר) אבל בגלל שהוא תלת מימד הם גובים יותר. בתמורה למחיר הזה מקבלים במתנה את התיק והכובע שבתמונה. הסרט היה אמור להתחיל בשעה שש וחצי אבל עד כמעט שבע רצו פרסומות. כאשר הוא החל סוף סוף רק שמענו קול, אבל לא ראינו תמונה. אחד הצופים ישר רץ להתריע על הבעיה ואחרי דקה חזר ואמר שהם יודעים שיש בעיה והם עובדים על זה. לאחר כמה דקות נכנסו שלושה מעובדי בית הקולנוע והסבירו לנו שיש להם בעיה עם המקרן והם אפסו אותו ויעברו עוד כמה דקות עד שנראה את הסרט. כפיצוי הם נתנו לכל אחד מאיתנו כרטיס נוסף לראות איזה סרט שנרצה, מתי שנרצה (!!!). אני רוצה לראות שבארץ היו עושים דבר כזה...
דרך אגב - היום ניצלתי את הכרטיס הנוסף והלכתי לראות את הסרט שבשבילו נכנסתי לקולנוע מלכתחילה
אוקי - מפה אדבר על הסרט עצמו ולכן אני יורדת כמה שורות כדי שמי שלא רוצה לקרוא ספוילרים לא יקרא את זה.
הסרט הוא בעצם מאחורי הקלעים של ההופעה שלהם. רובכם לא זוכרים את זה, אבל לפני כמה שנים היתה בישראל היסטריה סביב להקת צעירי תל אביב וכדי להרוויח עוד קצת כסף הם הוציאו קלטת דומה של מאחורי הקלעים של ההופעה. זה פחות או יותר מה שעשו ב-GLEE, רק ענק יותר, מרהיב יותר ובתלת מימד! החבר'ה של גלי כמעט שלא מדברים בסרט. הוא מתמקד בעיקר בלראות את ההופעה עצמה ובשלושה סיפורים על חבר'ה שהסדרה שינתה את חייהם - בחור הומו ש"החבר הכי טוב שלו" מצא יומן שבו הוא כתב את ריגשותיו וקרא אותו בפני כל בית הספר וגרם לבחור להיות מושפל עד כדי כך שהוא עזב את בית הספר בסוף השנה ועבר לבית ספר אחר, אבל בזכות הסדרה וקורט הוא למד לא להתבייש במי שהוא ותמיד ללכת עם הראש למעלה. בחורה נוסף היא אישה קטנה (גמדה) שלמרות המגבלה שלה היא חלק מקבוצת המעודדות של בית הספר ואחד הספורטאים מזמין אותה לבוא איתו לפראם (נדמה לי שכך כותבים את זה בעברית
) והם הולכים ביחד. הסדרה לימדה אותה שהכל אפשרי וכולנו פריקים בצורה כזו או אחרת והיא לא צריכה להתבייש במי שהיא. הבחורה השלישית היא הבחורה שאיתה הכי הזדהתי. עד הסדרה היא היתה אאוטסיידרית כי היא סובלת מבעיה נפשית מסוימת שגרמה לה להסתגר בבית. בעקבות הסדרה והאובססיה לבריטני (אותה היא גם פגשה...כלומר את הת'ר) היא למדה להיפתח ולהפוך נורמלית כמה שאפשר. למי שתוהה - לא, אין לי מחלה נפשית...לפחות לא בצורה מוכחת
, אבל מאוד הזדהתי עם מה שהיא אמרה על איך שהסדרה שינתה אותה ומה שהיא סיפרה על המפגש עם הת'ר, בעיקר כי אני חשה את אותה הדבר בקשר לסייק ולג'יימס והמפגש איתו הוא עדיין (ולדעתי תמיד יהיה) הדבר הכי מדהים שחוותי בחיי
כמו שאמרתי החבר'ה של גלי כמעט שלא מדברים למצלמה. יש כמה קטעים איתם, אבל הם מעטים וזה די עצבן אותי. ציפיתי לקצת יותר ראיונות איתם. יש כמה קטעים מצחיקים בטירוף עם הת'ר כבריטני, קטע מתוק עם כריס וקטע מצחיק עם סנטנה ומרסדס. אהבתי מאוד קטע שבו אומרים לליאה שברברה סטרייסנד באה לראות אותה מופיעה והיא כמעט משתגעת מזה. יש גם קטע עם ילד מתוק שמת על בליין ורואים אותו שר בבית ובהופעה את השירים של הלהקה. דרך אגב - עם דארן כן מדברים כמה פעמים. המבוגרים של הסדרה לא מופיעים בכלל בסרט. ציפיתי לפחות להופעת אורח של מתיו או של ג'יין. מי שכן נותנת הופעת אורח היא הולי הולינדיי (גווין פלטרו). יש לציין שלאורך כל ההופעה קווין על כיסא גלגלים מלבד קטע שבו הוא קם ורוקד כמו בפרק עם בריטני שבו הוא חולם על היום בו יוכל ללכת. מה עוד?
דיאנה (קווין) לא מופיעה בכלל מלבד בשיר אחד. גם לא מראיינים או מדברים איתה. סם כן מופיע ואף מרואיין (מה שגרם לי להתעצבן שוב על העזיבה שלו כי מאוד אהבתי את הדמות הזאת
). זהו זה פחות או יותר. בלי לעצבן אציין שההרגשה היא שהסרט הוא דרך לחלוב עוד קצת כסף מהמעריצים. אין בו שום דבר מיוחד ואישית מאוד התאכזבתי מכך שאין כמעט שיחות עם השחקנים עצמם. מה שכן ה-3D מדהים ונותן תחושה שאתה ממש צופה בהופעה שלהם. זהו - שאלות/תהיות/בעיות וכ"ו - תרגישו חופשי לשאול. נקווה שהפעם זה יעבור בלי להימחק

צעירי ת"א../images/Emo47.gif

מה שאמרו לליה מישל זה היה באמת או שסתם עבדו עליה?

riktal

New member
למען הפרוטוקול ../images/Emo58.gif

עניתי לך על השאלה הזאת לפני כמה שעות, אבל תפוז (כרגיל) לא שלח את זה
אני לא יודעת אם עבדו עליה או לא. בסרט לא רואים את ברברה סטרייסנד אלא רק את התגובה של ליאה כאשר מספרים לה על זה. אם תשאל אותי - אז זאת היתה מתיחה עליה כדי לראות את התגובה שלה (הבחורה כמעט מתעלפת). אישית מאוד אהבתי את התגובה שלה כי זה מזכיר לך, הצופה, שגם החבר'ה האלה שכל כך הרבה אנשים אוהבים ומעריצים, הם בסך הכל בני אדם בעצמם שאוהבים ומעריצים אנשים אחרים

Twilight Girll

New member
זו בעצם רייצ'ל.. כאילו, ליה ידעה

שברברה לא הגיעה, אבל היא שיחקה איך רייצ'ל הייתה מגיבה אם היו אומרים לה דבר כזה... (זה מה שהיא אמרה באחד הראיונות של הפרמיירה)

hodaya96

New member
אז היה הסקיט או לא היה הסקיט?

והאמת שלי פחות אכפת מראיונות באלי יותר שיהיה השירים והקטעים שהם עשו בהופעות.. ושיגיע לישראל כבר!

אולי אחרי זה אני יקרא את הספוילרים, אבל קראתי

את הלמעלה
קודם כל, וואו, הקנאה שבכלל הלכת לסרט
אחרי זה שקיבלת את הכובע והתיק, ואחרי זה שראית בכלל את הסרט
בארץ היו נראה לי פשוט מעיפים את האנשים מהאולם ואומרים להם תחכו בחוץ עד שיסדרו אולם אחר או את הבעיה [שזה היה לוקח כזה שנים ><] ובחיים לא היו נותנים כרטיסים לאיזה סרט שנראה >< אבל בחלק העליון לא כתבת את התכלס... נהנת אות לא?

riktal

New member
התשובה היא ../images/Emo58.gif

שלא סבלתי
כי רציתי לראות איך נראית הופעה שלהם וכמו שאמרתי - מאוד הזדהיתי עם אחת הבנות והסיפור של הבחור ההומו גרם לי לרצות לתפוס את "החבר הכי טוב שלו" ולפרק אותו במכות
אישית לא היה לי מושג אמיתי מה אני עומדת לראות. ראיתי חלק מהקטעים בסרט ביוטיוב ובאתרים שונים, אבל עדיין הייתי מופתעת מהעובדה שבקושי רואים את השחקנים. חשבתי שידברו איתם הרבה יותר. אישית נהניתי הרבה יותר מהסרט שבשבילו באתי לקולנוע מלכתחילה, אבל זה בגלל שאני אוהבת לראות סרטים (מאוד עצוב לי שאחרי שאחזור אזכה לראות רק עוד סרט אחד בקולנוע - את הדרדסים שאני מחכה בקוצר רוח לראות - וזהו זה). סרט כמו הסרט של GLEE הייתי יכולה בשקט לראות בבית ולא היה ממש צורך בקולנוע (שוב - מלבד התלת מימד כי עוד אין לי טלויזיה שתומכת בזה).

בקיצור אין תשובה חד משמעית...

אממ כל הקטע של הקולנוע זה רק בשביל ה3D אותו סיפור היה גם עם הסרט של ביבר >< אין בו משהו מיוחד שכדי בשבילו ללכת לקולנוע אבל אנשים הלכו בגלל המשקפיים O_O טוב, אם יגיע לארץ נלך, סתם בשביל להתלהב XD אם לא יגיע, נקנה את הDVD ו... זהו XD

Twilight Girll

New member
לדעתי זה לא רק העניין של המשקפיים

(למרות שברור שזה מוסיף על החוויה) זה להיות באולם מלא מעריצים ולשיר וולצעוק וחוויה כמו בקולנוע! הרי למה הולכים לקולנוע, כל סרט אפשר לראות בDVD בבית.. אבל זה אחרת באולם והאווירה הרבה יותר טובה. בעיקר סרט כזה, שנראה לי די מעפן לראות בבית. אבל כנראה שאני אצטרך להוריד וזהו:(

shaharory

New member
אני יראה וישיר איתך!

ברגע שיהיה לנו עותק חוקי :) דרך אגב בסוף לא ראיתי את הסרט של קונאן! (מעצלנות אבל עדיין)

Twilight Girll

New member
חחחח אם את קונה חוקי, סבבה

לא מוכנה לעשיקה הזאת!!!!! (סתם, הייתי מוכנה עם היה קליין סקיט האמת
)

יש לי תמונה בראש....

של אנשים יושבים ושרים כמו מטומטמים [תסלחו לי אבל ככה התמונה שלי
] מול הסרט של גלי
יכול להיות נחמד דווקא XD

neurotica

New member
אז כמו שחשדתי..

קצת מדי קאסט, יותר מדי מעריצים. גאד, אני שונאת מעריצים. כל פעם שיש איזה הקלטה של הופעה של בון ג'ובי או גרין דיי שיוצא לי לראות ומדברים קודם עם המעריצים פשוט בא לי להרוג אותם. אולי זה מקנאה, אולי זה second hand embarrassment. כנראה בעיקר השני.
בכל אופן, הפואנטה של הסרט הזה התפספסה, לדעתי. אני חשבתי שמטרת הסרט היא להביא את ההופעה (קרי: השירים) לאנשים שלא יכלו לראות את ההופעה לייב. אז לפי הביקורת שלך אני מבינה שהדגש הוא לא על זה, ולפי זה שהם לא מוציאים את זה (כנראה) מחוץ לגבולות ארה"ב, אני מבינה שאנשים שלא ראו את ההופעה לא מעניינים אותם. המפף.

Twilight Girll

New member
LOL ידעתי שדארן ישתלט להם

על הסרט
אבל כןלא נשמעו משהו האמת.. בכל זאת בא לי

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif תארתי לעצמי ../images/Emo58.gif

שיהיה מאכזב באמת. וזה ברור שהם סוחטים עוד כסף מהמעריצים... אבל העיקר שאת היחידה מהפורום שיכולה להגיד שראתה את הסרט

YourStarDust

New member
סתם לא הכי קשור ../images/Emo3.gif

בקשר למה שאמרת על 'אני רוצה לראות שבארץ יעשו את זה'. נתקלתי בזה פעמיים... פעם בסרט שהתמונה נתקעה שלוש פעמים והם רק החזירו אחורה ובזבזו איזה 20 דקות ולא עשו כלום, כאילו שום פיצוי. ובאותו קולנוע בפעם אחרת שהזמנתי כרטיסים לתלת מימד באינטרנט, והם בטעות הכניסו אותי לאולם רגיל של אותו סרט. אז הם נתנו לי פיצוי באותו יום סרט אחר לבחירתי בחינם, וגם את הסרט שרציתי לראות בתלת מימד יום למחרת. נחמד ^^ אז זה לכאן ולכאן בארץ. בכל מקרה לא קראתי מעבר כי אני מתה לראות את הסרט כבר!! מקווה שהוא ייצא בקרוב גם באינטרנט

למעלה