הסרט "שוברים"

הסרט "שוברים" ../images/Emo44.gif

אתמול הצלחתי סופסוף לראות את הסרט "שוברים",20 שנה לאחר שהוקרן בקולנוע. הסרט הזה לא הצליח כמו "הלהקה" ו"דיזנגוף 99" שהפכו לסרטי קאלט,אבל בכל זאת יש בו כמה רגעים יפים,בהשתתפות גלי כמובן. השיר "תינוקת בוכה" בביצוע מאד יפה,והדואט המקסים עם יזהר אשדות "איך לאהוב אותך".אמנם שמעתי את השיר הזה הרבה פעמים אבל את הקליפ ראיתי לראשונה והוא יפהפה ומרגש.
יש בסרט כמה קוי דמיון לסרט "הלהקה" שגם הוא של אבי נשר.למשל התככים, המריבות ומאבקי הכח בין המשתתפים,האהבות והשנאות,התחושה שהכל מתפרק לקראת הסוף אבל בדקה ה90 הכל מסתדר וכולם מתפייסים עם כולם,והמופע החגיגי שיש בסוף הסרט.

שרית7

New member
הסרט שוברים

הסרט שוברים מועשר בכוכבים נוצצים כמו גלי ויזהר אשדות, הסרט גם גילה את סי הימן בזמנו. כשהסרט יצא להקרנים הייתי בכתה ז' אני זוכרת שפרסמו מודעה גדולה במעריב לנוער שיחולקו 1000 כרטיסים חינם בין הקוראים להקרנת הבכורה של הסרט בנוכחות השחקנים. חיכיתי וציפיתי ליום המיוחל לראות את אליליי גלי ויזהר אשדות (באותם זמנים נמניתי גם עם מעריצותיו) אך הגורל רצה שבאותה שנה בחופש הגדול הגשמי חלום אחר וטסתי לחו"ל לראשונה בחיי וכך הפסדתי את ההקרנה הנכספת. כשחזרתי לארץ שתי חברות טובות שלי דאגו לעדכן אותי בעלילות הסרט ולדאבוני הסרט כבר ירד מהמסכים וכך הייתי חורשת הלוך ושוב עלך הקליפ של איך לאהוב אותך שהוכן במיוחד לתכנית עד פופ בהנחית אהוד מנור ז"ל הקליפ צולם מס' שעות לפנמי שגלי היתה אמורה לטוס לחו"ל ומפאת מחסור בזמן ותקציב הפקה מצומצם הוא צולם בביתה הפרטי וברחבי שיכון בבלי בו השכונה בה התגוררה (ועדיין מתגוררת) וזה דרך אגב קליפ שונה לגמרי מזה שמופיע בסרט, והרבה יותר יפה מבסרט. איך לאהוב אותך הדואט של גלי ויזהר אשדות הפך ללהיט ענק וכבש את מצעדי הפזמונים הוא שהה 3 שבועות רצוף במקום הראשון הישג בלתי מבוטל באותה תקופה והגיע למקום גבוה במצעד השנתי של רשת ג'. תינוקת בוכה לא הצליח במיוחד אך אני אישית מאוד אוהבת אותו. ויש לגלי מעריצה אחת בשם שירי שזהו אחד השירים האהובים עליה ביותר של גלי.

ובנוסף לסי היימן שהתחילה אז את

דרכה המוסיקלית,גם הזמר המוכשר מאיר בנאי התפרסם בעקבות הסרט הזה.השיר "שירו של שפשף" הפך לשלאגר היסטרי ואני זוכר שבאותן שנים הושמע המון ברדיו. לא ידעתי על הקליפ של "איך לאהוב אותך".אני מאד מתחבר לשיר היפהפה הזה ולמילותיו.

actress

New member
ידוע לכם שזה היה גם בהוט וביס וזה

נכתב ממש למטה

שרית7

New member
נכון שכחתי את מאיר בנאי

והקליפ של איך לאהוב אותך פשוט יפהפה כמו השיר עצמו. זה הקליפ האהוב עליי ביותר מכל הקליפים שעשו לגלי אי פעם

למעלה