הסרט "רקדנים"

הסרט "רקדנים"

אתמול הייתי בפסטיבל הסרטים בסרט "רקדנים" סרט מדהים! זה על להקת בלט משיקגו ומראים הרבה הופעות שלם איך הם מתאמנים וכל זה! זה היה פשוט מהמם מומלץ ביותר! הקיצר הסרט עשה לי טיפה טיפה רע כי ראיתי כמה רקדניות צריכות להיות רזות הם כל כך דקיקות החלטתי לאכול פחות ומסודר מי שרוצה להצתרף אלי בכיף נעשה "דיאטה" ביחד חחחח בקיצור למי שרוצה לראות יש את הסרט שוב בפסטיבל הסרטים ביום חמישי נדמה לי ב-2 !
 

yael123456

New member
עוד פרטים

איפה זה? יש אולי טלפון לברר מתי יש את הסרט הזה? או אולי איך אפשר לראות אותו בלי ללכת לפסטיבל?
 

splashi

New member
וואי רציני?

חח אני ממש לא אהבתי אותו.. כאילו הוא היה ממש מוזר כי זה לא אמור להיות סרט תיעודי אבל גם אין בו תוכן.. לא יודעת גם הריקודים לא היו משו חוץ משניים שאחד מהם היה עם חבל כזה והוא היה מדהים לדעתי... אני אישית התאכזבתי חוץ מזה מה הופכים את נב קמפבל לרקדנית? אני שונאת שעושים את זה! רוצים רקדנית נורמלית אל תיקחו שחקנית! היא בכלל לא רוקדת יפה חח וואי אני מזה אנטי... טוב חפיף
 

livlovit 4dance

New member
הסבר

לכל המעוניינים גם אני שמעתי על הסרט אבל לא ראיתי אותו אז התקשרתי לסינימטק(048382001) ויש הקרנה אחרונה של הסרט הזה שמוקרן במסגרת פסטיבל הסרטים היום (7.9) בשעה 14:00 !!!!!!!!!!! ממליצה לבואו יותר מוקדם או להזמין כרטיס בטלפון כי יש סיכוי שלא ישארו מקומות . אה ועוד משהו הוא מוקרן באולם רפפורט.
 
למעלה