הסרט רביעי יוצא ...

הסרט רביעי יוצא ...

ביום שישי יש טרום בכורה של "הארי פוטר וגביע האש" מי הולך? אתם יודעים מה מצאתי? שהסרט הקודם של הארי פוטר נכנס לספר השיאים של גינס? אני פותחת להנאתי את ספר גינס ומוצאת תמונה של אלן בדמות סנייפ מחבק את הארי פוטר.. זה היה מבהיל..

מלאכית16

New member
אני מחרימה את הסרט..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

נשבעתי שאני לא אתן יד לקקי הזה יותר..יש גבול לכמה אפשר להרוס משהו טוב, והם עברו אותו מזמןןןןןןןןןןןןןןן.. וכל תל אביב מלאה בפוסטרים של הסרט
...אני מתה ללכת לילה אחד עם ספריי ולרסס על כולם "חרא של סרט. לכו תקראו ספרים, יא עצלנים"...

Zeitonie

New member
כן. הם באמת הרסו.

אבל.. לא יודעת.. מתחשק לראות מה יצא להם מזה. השלישי היה בהחלט שיפור לעומת הקודמים. ולא בגלל השחקנים. רק בגלל חלקם. אבל הם היו גם בקודמים. בעע... סיבכתי. מה שרציתי לומר, זה שהיחידים שעושים את הסרטים האלה, הם האגריד וסנייפ. ורון. וקצת לופין בשלישי. קצת. וזהו. והשלישי הרבה יותר טוב מהקודמים. מי יודע, אולי גם הרביעי...

מלאכית16

New member
ממממ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אם כבר אלו שעושים את הסרט הם אלן ריקמן, מגי סמית' וג'ייסון אייזקס.. כל השאר, ואני מתכוונת לכל השאר, ממש ממש גרועים.. אולי קנת' בראנה הוא שחקן מעולה, אבל לא בדיוק מתאים לי בתור לוקהרט, ואמה תומספון היא שחקנית ממש ממש מעולה, ואני ממש אוהבת כשהיא משחקת עם אלן, אבל היא ממש לא טרלוני..לא משנה כמה הם יתעקשו... הם לקחו כמה שחקנים ממש מעולים ושמו אותם בתפקדים שלא מתאימים להם...ובנוסף לזה הם לקחו מלא שקחנים גרועים ושמו אותם בכל תפקיד בערך
ואני מאוד "אוהבת" את היצירתיות שלהם בתסריט, במיוחד כשזה מגיע לכך שהם סוטים לגמרי מהעלילה של הסיפור המקורי ומגיעים לסיפורים אחרים בכלל.. זה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...מרתיחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...מרגיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז...הלוואי כולם ימותו >< זהו...הוצאתי את זה

מלאכית16

New member
והסרט השלישי..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אולי היה "טוב" יותר מהאחרים (אם אפשר בכלל לשים את המילה "טוב" במשפט עם הביטוי "סרט של הארי פוטר..") אבל הוא גם היה גרוע...ולפי הטריילר של הרביעי הם סטו לגמרי מהעלילה של הספר והפליצו משהו שבסוף הם קוראים לו משום מה "הארי פוטר וגביע האש"...אבל זה כל כך הרתיח אותי כשראיתי את הטריילר..פשוט רציתי לבכות..
ואחר כך כולם מתפלאים למה יש אנשים שחושבים שהארי פוטר זה ספר גרוע או ספר לילדים...זה הכל בגלל הסרטים המחורבנים האלו..
ולכן אני מחרימה אותם...לא מעניין אותי בכלל לראות איך הם הצליחו לקלקל עוד אחד מהספרים שאני ממש אוהבת (ולדעת בנוסף לזה שהסופרת שאני בערך הכי מעריצה בעולם, נותנת לזה יד..
) הדבר היחידי שאולי מכאיב לי שאלו יהיו סרטים של אלן ריקמן, מגי סמית' וג'ייסון אייזקס שלא ייצא לי לראות..

Zeitonie

New member
טוב.. תשמעי, את צודקת.

גם אני הגבתי ככה. אני עדיין מגיבה. אבל אני רוצה לראות, פשוט כדי.. לדעת, אני מניחה. אני לא יכולה לראות את הסרטים האלה יותר מפעם אחת, וגם אז אני מחכה שזה יסתיים, אבל פשואט מפריע לי לא לדעת איך ייצא הסרט. לא להשוות אותו עם הספר (ומן הסתם לגלות שהספר הרבה הרבה הרבה יותר טוב)

מלאכית16

New member
לוידעת..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

מצד אחר אני נורא מתפתה (במיוחד כשזה מדובר באלן ומגי סמית..
) אבל מצד שני, צריך לשים לזה סוף..וכמו שהחרמתי את התרגום לעברית של הספרים, אני גם מחרימה את הסרטים וזהו
..(נראה כמה זמן אני אעמוד בזה
למרות שעם הספרים בעברית אני בטוחה שאני לא אשבר..
)

t a l 80

New member
לדעתי את מגזימה

אמה תומפסון היתה בסדר גמור בתור טרלוני ובקשר לבראנה, טוב נכון שהוא לא היפיוף המדהים שמתואר בספר אבל הוא מפצה על זה במשחק מצויין ומשעשע. וממש לא כולם היו גרועים חוץ מריקמן סמית ואייזקס-זה ששיחק את האגריד למשל היה בסדר גמור וגם השחקן ששיחק את רון. וסוטים לגמרי מהעלילה??? הסרט הראשון והשני סוטים לגמריי מהעלילה??? הסרטים רחוקים מלהיות יצירות מופת מושלמות אבל ממש לא הייתי קוראת להם גרועים (מסכימה איתך אבל שהספרים הרבה יותר טובים)

מלאכית16

New member
מממ..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אמה תומפסון הייתה בסדר גמור..לא בתור טרלוני...היא מתוארת אחרת לגמרי בספרים...לוידעת..היא פשוט לא הסתדרה לי שם.. וקנת בראנה משחק מעולה, נכון..ווככה גם די דמיינתי את את לוקהרט, בערך..אבל לוידעת..משהו לא הסתדר גם שם..
לא אוהבת את רובי קולטריין (האגריד)..כולם כל הזמן משבחים אותו- אבל אני לא אוהבת אותו...ורופרט גרינט (רון) שחקן גרוע ברמות מטורפות..אז בואי לא נכנס לדיון עליו..
וכן, הם סטו בטירוף מהעלילה, ועשו מלא חורים ומלא ג'יפה, ואני ניסתי לכתוב את כל הסטיות בסרט הראשון, אבל הגעתי ל123 באמצע הסרט והתייאשתי..
והספרים...

t a l 80

New member
טוב אבל גם סנייפ

מתואר אחרת בספרים-בספרים יש לו זקן והוא אמור להיות צעיר בהרבה מריקמן האהוב שלנו. וזאת פעם ראשונה שאני קוראת ביקורת שלילית על העלילה של "אבן החכמים" שמתלוננת על זה שהסרט סטה יותר מדי מעלילת הספר, בשאר הביקורת שקראתי התלונה היתה שהסרט *הקפיד יותר מדי* לא לסטות מהעלילה של הספר...

Zeitonie

New member
באמת? לא שמתי לב.

הם שינו את הספר לחלוטין. בספר השלישי השינוי הזה מגיע לרמות מדהימות ממש. ובכלל....

מלאכית16

New member
מממ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

לא רוצה לאכזב אותך, או משו כזה, אבל- לסנייפ אין זקן. באסה.

Zeitonie

New member
לי דווקא נראה שיש.

אבל זה לא משנה, הוא עדיין.. מממ... סנייפ!

מלאכית16

New member
ממממ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אין לו וזה בדוק. לא מתואר בשום מקום בספר שיש לו זקן. וכשהארי רואה אותו בפעם הראשונה שהוא מגיע להוגוורטס, לא מזכירים שום דבר על זקן. therefore- אין לו זקן.
ציטוט מתוחכם מפיו של דניעל רטקליף (על הסרט הרביעי)- "it's like the ultimate thriller" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... הרג אותי מצחוק.

Zeitonie

New member
אה?!?!? הוא לא חש את עצמו מעט?

שום סרט שרטקליף (חח..) משתתף בו לא יכול להיות.. אולטימט טרילר. בע!

Zeitonie

New member
רטקליף מגעיל אותי

בשאמת. הוא חרא שחקן, והוא חש את עצמו, ובמקום להיות הארי פוטר, הוא "חארי פוטר" אמיתי. (ביוונית, הם לא יכולים לבטא ה', לכן באמת קוראים להארי "חארי". )

למעלה