הסרט על שמעון פרס

מיקאלה1

New member
הסרט על שמעון פרס

לצערי לא ראיתי מישהו ראה? ראיתי שיש תגובות לא נעימות לצד תגובות שאוהדות את שמעון פרס. מה דעתכם?

ראיתי והתאכזבתי אבל לא בגלל שמעון פרס

בגלל שמשך הסרט היה כמעט שעתיים ולא האירו נקודות חדשות שום דבר כלום - על שמעון פרס.
שמעון פרס הוא אישיות מרתקת.
אבל הוא,פרס,מכיר ויודע את כל השטיקים שמהם מרכיבים תדמית ציבורית בסרט
כך שפרס עקף באלגנטיות כל נסיון לפצח את החידה ששמה - שמעון פרס.
פרס היה ונשאר לתמיד הדמות של האאוטסיידר בנוף הדמויות הפוליטיות.
גנטלמן גלותי משהו,משכיל,רהוט,יודע ספר ועם זאת תמיד דבק בו רבב של ...."חתרן בלתי נלאה"...
"לוזר" ..."אמא ערבייה"...
הוא כבר עייף ושבע מכל התדמיות שדבקו בו. זה לא פשוט לשרוד קריירה פוליטית עם תדמית שכזו
בסרט הוא הודף כל נסיון לנסות לפתוח את המקומות האמיתיים בהם היה קיים קונפליקט-אוסלו-ההתנחלויות סבסטיה עופרה
הקרבות הפוליטיים בתוך מפלגת העבודה - המחנאות
חבל - פספוס של סרט.
אני הערכתי את הדמות הפוליטית של שמעון פרס יותר מאשר של יצחק רבין ז"ל

patia

New member
אהלאן פנתרה, עמדתי להגיב בערב, מאחר ואני צריכה לצאת עוד מאט.

ראיתי את כל התוכנית, מסכימה עם הניתוח שלך את הסידרה. ועדיין שמעון פרס לא מצטלם טוב והכריזמה שלו קיימת מחוץ למצלמות.
כשלעצמו הוא מדינאי ענק, ולא בכדי שהעולם מעניק לו הרבה כבוד.
מבחינתנו יש לזכותו פעלים חשובים מאד למען מדינת ישראל, הרבה הוא לא יכול לספר, כדרכו הוא צנוע ומקדיש את חייו למדינת ישראל.
ראיתי ושמעתי אותו פעם בערב זיכרון ליצחק רבין ז"ל, חייבת לציין שבמציאות האיש מקסים, כל מילה פנינה, הוא נמרץ, וצעיר בהרבה משנותיו. המצלמה פשוט עושה לו עוול... לדעתי היושר והכנות שלו, מפריעים לוככל הנראה, לשחק אותה במדיה.
אשתדל להיות כאן גם בערב.

מיקאלה1

New member
תודה פנתרה ופאטיה אני סקרנית לראות את הסרט

שמעון פרס הוא פוליטיקאי ודיפלומט הוא לא יגיד דברים שיכולים לפגוע במדינה שלנו.
יש לו הרבה סודות והרבה דברים שהוא לא יכול לשתף. אני חושבת שעשו את הסרט עוד בחייו ולא אחרי לכתו.

מנץ1

New member
מפרגנת לאישיות ובגדול, אבל באמת לא חידשו כלום , חשוב

לדעתי לאנשים שתרמו ועשו כל - כך הרבה לפרגן להם עוד בחייהם .....אם הם רוצים/אוהבים את זה!
למי שראה פולישוק אתמול בערב , לדעתי היו שם קטעים שכאילו דובר על השבעת ראש הממשלה אבל הסיפור מזכיר מאוד את השבעתו
של שמעון פרס מבלי שאשתו מתלווה אליו לבית הנשיא.

למעלה