הסרט השביעי

The Walrus

New member
אני יודע, אבל בואי נתאר מצב../images/Emo58.gif

שונה שבו לא ראינו את הקמיע בספר החמישי. איך זה קרה בספר השביעי: הארי רואה את השם RAB במערה עם קמיע מזוייף הארי רואה את השם RAB בבית של סיריוס הארי נזכר בקמיע מסתורי מן העבר שיכול להיות שהוא ההורקרוקס הארי שואל את קריצ'ר שמספר לו הכל עליו, כולל אצל מי הוא עכשיו. בואי נוריד את הסעיף השלישי. מה באמת השתנה? הארי עדיין עושה קישור מאוד פשוט בין RAB אחד לשני, ושואל את קריצ'ר - שיספר לו הכל, כולל את המיקום של הקמיע. הופעתו המוקדמת של ההורקרוקס פעלה יותר כרמז מקדים לשביעי בשביל המעריצים, וכהוכחה מוחלטת למה שהארי יבין באופן מוחלט במילא תוך כמה דקות דרך קריצ'ר.

YaYa07

New member
תמחק את כל זה, ../images/Emo58.gif

כמו שאני מכירה אותם, העובדה שרא"ב הוא רגולוס לא תהיה בכלל תעלומה. כאילו, אם הם כן יחליטו להכניס את הפתק, זה יהיה חתום כ "רגולוס בלק" או משהו. ובכלל, אם כבר סרט שישי- יש להם נטייה מוזרה כזו להחסיר פרטים שהם כביכול שוליים, ככה שאני חושבת שאם לא היו קוראים לספר "הנסיך חצוי הדם", הם פשוט היו מורידים את הקטע עם ספר השיקויים. או שהם ילכו על הדרך הכי קלה- "הארי פוטר ו... סנייפ". [כן, אני מניחה שאתם יכולים להסיק מכאן הרבה על הציפיות שלי...]

The Walrus

New member
למה שלא נגזים?

ספר השיקויים הוא עלילה מרכזית ואין לי ספק שהוא היה נכנס לסרט ככה או ככה.

oshriti123

New member
יש לי הרגשה שזה הולך להיות רע.

למרות שהשביעי הוא בערך באורך של הרביעי, והסרט הרביעי הפך להיות אחד הסרטים האהובים עליי (הם פשוט הצליחו למצות שם הכל מבלי להרוס שום דבר רציני.. ו-וולדמורט נראה כ"כ טוב![זתומרת, עד כמה שוולדמורט יכול להיראות טוב..ממ]) אז אולי תהיה להם עוד הצלחה אבל האמת שלא נראה לי. מה שהם לא יעשו, אני בטוחה שזה יהיה מאכזב כמו החמישי. האמת שהיה מעניין אותי לראות הפקה אמריקאית עושה את הסרטים..
משום מה אני חושבת שהם היו יוצאים יותר טוב.

oshriti123

New member
אני יודעת שזה לא יקרה,

אבל אני מתכוונת שאם נגיד עוד 10-15 שנה כשההיסטריה כבר די תישכח (חוץ מאצל המעריצים המושבעים, תרגעו) היא תסכים והפקה אמריקאית תפיק את הסרטים והשחקנים יהיו אמריקאים והכל, אני חושבת שהתוצאות יהיו יותר טובות..

tamar05

New member
הסרטים נחמדים בלי השוואה לספר

זה קשה להכניס את העלילה בלי להשמיט הרבה פרטים, מן הסתם. אבל את הסרט החמישי..למי שלא קרא היה קשה להבין. ומי קרא בטח עיצבן אותו שהחסירו מלא פרטים, ושינו וזה.. אני לא רואה איך הסרט השישי יהיה טוב כשיש כ"כ הרבה סצנות עם דמבלדור והשחקן שמשחק אותו משחק אותו כזה אגרסיבי ועצבני.=\

|כן השחקן של דמבלדור

משחק אותה ההפך מדבדלדור. כולו אגרסיבי ובוטה, ודמבלדור אמור להיות רגוע ושקול-.-. הוא היה טוב בתור גנדלף אבל לא בתור דמבלדור.

oriane5

New member
צודקת לגמרי!../images/Emo45.gif

גם אני התחלחלתי מזה..
הוא משחק אותו כל כך גרוע! השחקן הקודם שינוח על משכבו בשלום היה פי אלף יותר טוב והשחקן של גנדאלף ושל דמבי הוא לא אותו אחד דמבי - מייקל גמבון; גנדאלף - איאן מקליין. הנה תראי קישור לאיאן: http://www.imdb.com/name/nm0005212/ ולמייקל: http://www.imdb.com/name/nm0002091/

הממ..

ואני כל הזמן הייתי ממש מאוכזבת שגנדלף שחק אותה כל כך גרוע. וגם גנדלף אמריקאי לא?

oriane5

New member
כן, הוא אמריקאי..

את יודעת שהשחקן של דמבי הומו?
איזה שולט זה, אה?

yair315

New member
וואוו........

איך לדעתכם יהיה הסרט השביעי? לדעתי לא יזהו שזה הארי פוטר.... איזה קטעים יורידו? הרבה...הקטע שבפרק "קינגס קרוס" [שזה כבר יהרוס מלא],נמממ...הקטע שנוויל נשרף,ועוד הרבה.. איזה קטעים יביימו הכי טוב? שום קטע לא טוב...הקטע הכי טוב יהיה אחרי 19 שנה (אני לפחות מקווה שהם לא יהרסו אותו כי אני מת עליו D: אבל מעניין מי יהיו השחקבנים של הארי רון הרמיוני וג'יני...) למרות שלא נראה לי שהם יעשו אותו כי אין להם "כסף להוסיף שחקנים"...פחחח...יש להם מיליונים מהדברים המעוותים האלה שהם קוראים להם "סרטי הארי פוטר"... איך לדעתכם תלך השתלשלות האירועים? גרוע ביותר...כמו החמישי שהיה יותר מדי כבד להם אז הם החליטו להמציא משו ולקרוא לא "הארי פוטר"...

Leo Messi 19

New member
בשני מילים

אוי ואבוי, שמעו, אני מדבר על כך: תחשבו על איזה קושי יהיה על ההפקה, אתם יודעים כמה מקומות צריך לצלם? ועוד בתנאי שלג מציקים[כן..זה קשה, קל לעשות שלג בכל מיני מקומות מאשר בשדה פתוח]. ואממ..תאכלס אפשר לעשות סרט טוב, פשוט המפיקים עושים בכוונה אותו גרוע.

LiLa BLiLa

New member
נמנמנממ....

את האמת ?! אין לי מושג.. קראתי את התגובות פה, ואני מסכימה עם חלקן... הסרט הרביעי השלישי והחמישי זה פשוט מחפיר לדעתי.. >< אני לא כועסת כי הם לא הכניסו כל מילה ומילה, אני שונאת שהם הכניסו דברים יחסית שטוטיים כמו הארי ושימוס רבים [פשוט זה לא כל כך גורם משפיע בסידרה] ולא הכניסו את השיחה של הארי ודמבלדור על הנבואה...... אני יצאתי כל כך כועסת מהקולנוע. [כמה אדיוטי] גם בכללי להארי ולדמבלדור יש קשר יחסית חזק למרות שבספרים הם לא בדיוק מתראים הרבה, ודמבלדור זאת אחת ה-דמויות...ולדמבלדור יוצא להגיד בערך 3 מילים בכל סרט.... זה הדבר שהכי מטרף אותי.. ><'' יש לי עוד הרבה מה לומר בנושא, אבל אני לא רוצה לחפור, לא שלא עשיתי את זה...

yuvi217

New member
מסכימה לגמריי.

אהבתי מאוד את שני הסרטים הראשונים, דווקא כי הם היו נאמנים למקור
הם היו מותחים ומעניינים [בעיקר השני] ומובנים, ומעולים. גם השלישי היה נחמד.. [חוץ מהטענות שיש לי כלפי הליהוק אבל זה לא קשור
] הרביעי והחמישי היו פחות טובים [בהרבה] בעיניי. לא יודעת... כל שיחות הסיכום עם דמבלדור, הפכו להיות אחד הדברים האהובים עליי בספרים, כי הן מסבירות כ"כ הרבה, וסוגרות את העלילה בכל ספר, וכל הפרטים שמגלים בהן כ"כ משמעותיים לעלילה. בסרטים החליטו משום מה לוותר עליהן, וזה טיפשי, כי אלה שיחות חשובות שאי אפשר להעביר במשפט אחד שנאמר כבדרך אגב. זה לא יפה ,ולא מובן, וסתם. אלה לא סצינות שדורשות אפקטים מיוחדים, פעלולים, פעולות קשות, כלום. סצינה פשוטה של דיאלוג. זה אולי נחשב 'משעמם' במושגי הקולנוע, אבל זה יוסיף כל כך הרבה... זה יגרום לכול מי שרואה רק את הסרטים להבין את העלילה, ויגרום למי שקורא את הספרים להנות מהסרטים כ"כ הרבה יותר... אני גם לא אוהבת שמכניסים קטעים לא נחוצים ולא קשורים לעלילה.. זה סתם מבלבל, ואנשים שרואים את הסרטים שאלו אותי לא פעם 'הארי והרמיוני הולכים להיות ביחד?' 'סיריוס בלק לא אמור להיות רע? למה הארי עצוב שהוא מת?' ואפילו 'למה וולדמורט בכלל רוצה כ"כ להרוג את הארי?'. אלה דברים פשוטים וחשובים שקשה להבין מהסרטים.. ולא ברור לי למה.

למעלה