סקר/שאלה איזה סרט מצוייר של וולט דיסני הכי אהבת? תגובות..
C coullette New member 5/6/05 #5 בת הים הקטנה "מה לא אתן כדי להיות איתך למענך אוותר על הכל אם רק אוכל לראותך שוב מחייך...לאן נלך לאן נפנה לא נפרד תמיד ביחד אתה ואני ואז אהיה שלך לעולם!"
בת הים הקטנה "מה לא אתן כדי להיות איתך למענך אוותר על הכל אם רק אוכל לראותך שוב מחייך...לאן נלך לאן נפנה לא נפרד תמיד ביחד אתה ואני ואז אהיה שלך לעולם!"
J J a M i T i New member 5/6/05 #8 ../images/Emo42.gif פוקהונטס. יש בו פוטנציאל של סרט- פולחן אני אומרת. ממ. טובטוב, זה כי אני וחבריי מארגנים הקרנות פעילות שלו
../images/Emo42.gif פוקהונטס. יש בו פוטנציאל של סרט- פולחן אני אומרת. ממ. טובטוב, זה כי אני וחבריי מארגנים הקרנות פעילות שלו
G G i N g N i T New member 5/6/05 #10 כולם!! כולם כל כך מעולים!! ../images/Emo110.gif מתה מתה מתה מתה מתה על דיסני!!! טוב.. שיהיה מלך האריות..
כולם!! כולם כל כך מעולים!! ../images/Emo110.gif מתה מתה מתה מתה מתה על דיסני!!! טוב.. שיהיה מלך האריות..
Y YoUr AnGeL gIrL New member 5/6/05 #12 ../images/Emo55.gif יש הרבה :| ספר הג'ונגל מלך האריות בת הים הקטנה אצבעונית אלאדין וכ'ו P:
D D o o S h a New member 5/6/05 #14 יש מלא אבל.. כשהייתי קטנה כל היום ראיתי אלאדין! ככה שאלאדין הכי יפה לדעתי
M MikeY fReAk New member 6/6/05 #18 קשה לבחור אחד.../images/Emo79.gif מלך האריות בהחלט מצטיין, וגם צעצוע של סיפור, שניהם
M mishmash2 New member 6/6/05 #20 ../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif עונה אני חושבת שבת הים הקטנה
• •°• Gil The King •°• New member 6/6/05 #21 אי אפשר לבחור...../images/Emo125.gif נראה לי שמלך האריות ואני גם מתה על רובין הוד... סרט קורע