הסרט: החומה...

Tomish

New member
הסרט: החומה...

אוקיי ראיתי את הסרט, עם שני אנשים שכבר ראו ואחד שקרא את הניתוח בעברית אוקיי מה לעזאזל?!@#!@#?! הסרט הכי מוזר שראיתי מימיי אם יש למישהו ניתוח מורחב לסרט אני אשמח או הסבר הגיוני, מה שכן הגרסאות שם עצומות!!!

The Walrus

New member
סרט סבבה

לא מדהים, אבל אחלה אוסף של קליפים, לדוגמה לone of my turns ולmother.

The Walrus

New member
ואני חייב לציין

שאם כל סרט אחר בעולם זה היה מאוד מפליא אותי שמישהו ראה אותו ושואל בפורום "על מה הוא לעזאזל?", אבל במקרה הזה זה לא מפתיע. החומה הוא לא ממש סרט עלילתי אלא יותר פרשנות לדיסק...

MilkShack

New member
כל כך קשה לראות מה קורה בסרט ?

בדיוק הסיפור של החומה - האלבום, רק שזה מומחש. כנס לוויקיפדיה.

rozgil

New member
עד היום אני לא מבין למה ה-DVD של ה"חומה" :

לא יצא אם תרגום לעיברית ? (וגם למה לא יצא הסרט "שיער" ב-DVD + תרגום בעיברית ?)

MilkShack

New member
בשביל מה תרגום ?

אלה מילים לשירים.. וכשיש מידי פעם טקסט יש כתוביות באנגלית, מה צריך יותר מזה ?

The Walrus

New member
אני חושב שהכוונה המקורית

הייתה תרגום גם למילות השירים...

IamAR

New member
אולי

אבל ברגע שמתרגמים את BABY BLUE ל "תינוק כחלחל" אני חושבת שזה מאבד קצת המכוונה המקורית

rozgil

New member
בקלטת וידיאו של "החומה" - יש תרגום לעיברית !

אז למה לא עושים גם לדי.וי.די. ?

LEATHER REBEL

New member
אז אני אסביר

1. הוצאות ה DVD של "החומה" ו"שיער" -לא יצאו- אצל אותה חברה, כך שהשאלה "למה פה יש תרגום ושם אין" קשורה בהכרח למה שמפיקי ה DVD ראו בפוטנציאל של קהל היעד. 2. יש לי לפחות 2 סרטי DVD בהם לפי הכיתוב על העטיפה לא מוזכר תרגום לעברית... ובתפריט השפות שמופיע לפני תחילת הסרט עצמו גם כן אין עברית... אבל מה? אחרי לחיצת PLAY ושימוש בכפתור המתאים בשלט-רחוק מצאתי שבשניהם יש גם יש תרגום לעברית. כן, אפילו שהעטיפה וגם התפריט הראשי לא מזכירים את זה.

Jason2

New member
כנציג של פורום סרטי דיוידי אני אענה

הסרט החומה מעולם לא יצא בהוצאה מקומית ומה שנמכר כאן זו הוצאה מיובאת מארה"ב. הסרט שיער יצא בחודש הבא מתורגם לעברית.

rozgil

New member
תודה רבה !

יש סיכוי שגם ה"חומה" יצא עם תרגום ? הכוונה ל-DVD ?

The Walrus

New member
נצל"ש - פלויד ופלייבק

כולנו תהינו אם ווטרס השתמש בפלייבק בטור האחרון שלו, ועכשיו גיליתי שזה בכלל לא חדש אלא הרגל ישן שלהם... וידאו מאוד נדיר ומאוד מעניין, אבל בכל זאת יכלו להשקיע בזיוף יותר משכנע... לעזאזל, לגיטרות אפילו אין כבלים!!

לרוב אף קליפים הם לא חיים

ומי ידע אז שזה מצריך כבל?? אז זה לא היה כזה נפוץ חשמליות ככה שלא ידעו בדיוק... גם תופים, אני בטוח שכשאנשים רואים היום בן אדם שיושב ונותן מכות על תופים חושבים שהוא באמת מנגן אבל למעשה הוא סתם מנגן משהו ולא את מה ששומעים

למעלה