הסרט 'גול'

sok777

New member
הסרט 'גול'

היום [ב16:10] הזמנתי את הסרט 'גול' בDVD BOX, ספריית הDVD (סרטים להזמנה) של YES. הסרט מדבר על מקסיקני שהיגר באופן לא חוקי לLos Angeles. אח"כ, בגיל בערך 18, מוצא אותו סקאוט [מגלה כשרונות] ומביא אותו למבחנים בניוקאסל באנגליה. לאחר חודש של עם הרבה בעיות ותקלות הוא ממשיך לשחק בקבוצה ובסוף מגיע להרכב, ואיך לא, כובש את השער המכריע של העונה. בכל אופן, אתם בטח שואלים: מה זה קשור לפורום?? אז אני רואה את הסרט ופתאום מתחיל שיר שאני מכיר.. קוראים לשיר: Acquiesce. מכירים? התלהבתי וזה.. ואח"כ מה אני שומע? Cast No Shadow! אבל בגרסא מוזרה, שנואל שר [לא מהאנפלאגד]. שוב התלהבתי ואז היה את: Club Foot של קסביאן [מהאלבום הראשון..].. זיהיתי אותו [רק שכחתי את השם לרגע].. אח"כ הגיע השיר הבא בסרט.. Morning Glory. היה מגניב.. זהו, נגמר הסרט. אבל זה לא הכל! בכתוביות היה את: Who Put The Weight Of The World On My Shoulders. של נואל ואנדרו סקיטס. ע-נ-ק! הסרט היה נחמד. הפסקול מצוין! נואל הבוגד! למה עוזר לניוקאסל??
בלי קשר לנושא: יש לי שאלה, רק בשביל סיכום- נהנתם במפגש? כדאי לחזור עליו? [אפשר גם לסכם במשפט שניים..] אשמח אם כולם יסכמו.
סער

LetThereBeLove

New member
../images/Emo3.gif אחח הסרט הזה, אני אוהבת אותו!

אני חושבת שאמרתי לך עליו, ממש מזמן. ראיתי אותו לפני שנה בקולנוע, וממש התלהבתי מהשירים
בקשר למפגש, מאוד נהנתי, וכן, אני חושבת שצריך לעשות עוד אחד. ושכולם יבואו, יהיה אפילו עוד יותר טוב!
מחר בית ספר

MorningGlory

New member
חח. באמת יופי של פסקול^^

המפגש היה כיף אבל יהיה בעייתי לעשות עוד אחד בזמן הקרוב...

YOasis

New member
כן, סרט חמוד...

כמובן שהלכתי לראות אותו רק בגלל הפסקול אבל בכללי נהנתי. הגרסא הזאת של Cast No Shadow ממש יפה... זה הקלטה חדשה שעשו לנואל במיוחד לסרט. הנה היא למי שרוצה לשמוע: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=BEADBE7022763683 ומאוד נהנתי, אפשר לעשות אחד כל חודשיים ככה... וצריך לברר עם טאוור רקורדס בטלפון לפני אם אנחנו רוצים לבצע את הקנייה הכוללת עם סידור של הנחה חח (למרות שלא נראה לי שהם יסכימו :/). ואז אפשר לעשות עוד מפגש... כי לא נראה לי שמישהו ממש בלחץ לקנות את האלבום הזה, אם המפגש לא יהיה בשבוע של יציאת האלבום.

sok777

New member
וואלה?

לא ידעתי שהוא הקליט מחדש בשביל זה. הפתיע אותי שהיה שם כל מיני שירים. בקשר למפגש- ננסה כמה שנוכל לעשות מפגש!

כן גם הסרט וגם הפסקול חבל על הזמן!

גם אני זוכר שממש התלהבתי מהמוזיקה שלו בפעם הראשונה שראיתי אותו... מעולה

וואללההה

אני אראה תסרט
והמפגש היה ממש חביב! פעם הבאה אני באה ליותר זמן.

RoySupernova

New member
אוי סער זה ישן..

עוד הרבה לפני שהסרט יצא זה התפרסם ושמעתי על זה. והשיר WPTWOTWOMS (פאק זה הראשי תיבות הכי ארוכות בהיסטוריה.. או שזה הכי ארוכים?) נכתב במיוחד בשביל הסרט. כנ"ל לגבי ההקלטות החדשות. למרות שמן הסתם רק קאסט נו שאדו בולט בתור הקלטה חדשה אני חושב שאפילו למורנינג גלורי עשו איזה שינוי קטן וזו לא בדיוק הגרסה הרגילה שלו. רציתי בטירוף ללכת לראות בגלל השירים חח והצקתי לחברים שלי על זה כל הזמן ובסוף הם דפקו אותי והלכו מתישהו שאני לא יכולתי ואני נדפקתי ועד היום לא ראיתי את זה חוץ מאת הקטע של מורנינג גלורי ביוטיוב והעובדה שהורדתי איפשהו את WPTWOT (לא צריך להמשיך יותר נכון?) ואת קאסט נו שאדו המחודש. ארר חח. אבל החארות תיארו לי לפחות טוב טוב מתי הופיע כל שיר ואיך זה היה. חח \= אה ומי זה אנדרו סקיטס?

sok777

New member
סליחה באמת שלא ידעתי על זה..

ואני ראיתי ואתה לא. אז אין לך זכות
בכל אופן, אנדרו סקיטס? לא יודע. רק יודע שהוא כתב עם נואל. וכן, יש שינוי במורנינג גלורי נראה לי.. גם שמתי
.

למעלה