הסרטן מתנת חיי

יוסי רו

New member
הסרטן מתנת חיי

מחלה יכולה להיות גם בשורה לשינוי בחיים, וזה בדיוק מה שקרה לי כשחטפתי סרטן והבנתי שהכי נכון זה שבנוסף לריפוי הפיזי של המחלה צריך לעשות את כל הדרך של גוף – נפש – רוח. זה לא היה פשוט בכלל, אבל הדרך הזו שכללה ריפוי עם חוצנים לקחה אותי למקומות כל כך נפלאים ולשינויים כל כך מהותיים ועמוקים שהראו לי כי המחלה הייתה מתנת חיי. כל אשר עבר עלי לאורך כל הדרך שחצתה פסגות של שמחה ותהומות של ייאוש מתואר בספר שכתבתי - "לדרוך על הצל", ספר שיכול להאיר את כל מי שמאמין בעולמות שמעבר ולעזור ולעודד ולהפיח תקווה במי שחלה ומרגיש כי "חרב עליו עולמו". (ויש גם הדרכה ועצות מעשיות עם תרגילים). הרבה בריאות יוסי רודוי

יוסי רו

New member
ריפוי עם חוצנים- יש חיה כזאת

כן, יש דבר כזה שנקרא ריפוי עם חוצנים, אמנם זה הדבר הכי הזוי עלי אדמות אבל זה עובד, ויש מרפאות חוצנים שעושים בהן עבודה בלתי רגילה, (כמובן שצריך להיזהר משרלטנות). באשר לי, בספר מופיע תאור מפורט של התהליך שעברתי מתחילתו ועד סופו.

אורח2116

New member
זה ריפוי ע"י כוחות שלילים של הבריאה

זה איסור חמור, רק הקב"ה מרפא חולים!!

יוסי רו

New member
זה ריפוי ע"י כוחות הבריאה

וכי החוצנים אינם יציריו של הקב"ה שברא את היקום כולו על כל שוכניו? וכי האנרגיה שלהם אינה נובעת מהקב"ה? ואם רק הקב"ה מרפא חולים אז למה רופאים? באופן אישי אני יכול להעיד על "נס רפואי" שהתחולל בגופי

למעלה