הסרטון של הראל בטלויזיה ב msn

ענת 12

New member
הסרטון של הראל בטלויזיה ב msn

הסרטון של הראל בטלויזיה עם חיים חפר עכשיו ב msn http://video.msn.co.il/video/default.aspx?g=7ea955c9-eb35-4b38-8299-fdd26f8178ef

הוא מטריף אותי...../images/Emo99.gif

אני שומעת עכשיו את מה שהוא שר, האהבה שלי היאלא האהבה שלו ואני פשוט מצטמררת, זה משהו לא נורמלי הבנאדם...

פפפחחח...שלא תגמרי רק מאמי.

את מדברת ממש כמו אחת שחרמנית פחד על איזה גבר או בחור. "הוא מטריף אותי" "אני מצטמררת"...וכו' וכו'...חחחחחח זה יותר מזכיר תיאורים של חדר המיטות מאמי. פפפחחחחח

רק אתה יכול לראות בזה משהו מיני ../images/Emo4.gif

אני מצטמררת מהשירה שלו, הוא מטריף אותי בכישרון האינסופי שלו, וכל אחד בעולם היה מבין למה אני מתכוונת. רק לך יש ראש מספיק כחול כדי לחשוב ככה. היית מת לדעת איזה קולות עושים בחדר המיטות, כל מה שאתה יודע זה רק מהסרטים הכחולים שאתה רואה. תתבגר מותק, ואולי יום אחד תהייה לך הזכות לדעת בדיוק מה באמת הולך בחדר המיטות.

לא נפגעתי,

אני לא נעלבת מילדים קטנים. אבל ההודעה שלך הייתה כל כך לא במקום. האהבה של כל הבנות כאן להראל היא אפלטונית בלבד, ואמיתית ותמימה, ואתה בא ומכניס לזה את הסטיות שלך.

טוב נו..מה סטייה כאן??

כשתגדלי תביני. את בסה"כ בת 14...לא ידעתי. בגיל הזה באמת האהבה היא רק אפלטונית. חחחחחחח...דברי איתי שתהיי בת 19 או 23...או משהו כזה. פפפפחחחחחחח נראה אז אם תחשבי שאני סוטה. נו באמת!!!!

תדבר איתי כשתדע בכלל על מה אתה מדבר

אני מכירה אנשים מהסוג שלך, חוץ מלדבר, הם לא עשו כלום בחיים שלהם. ובגיל הזה אהבה היא כבר לא כל כך אפלטונית. לא יודעת מה אצלכם, אצלנו זה כבר מזמן לא להחזיק ידיים ונשיקות על הלחי. כן כן, אחרי גיל 13 זה מפסיק כפרות, יש לך למה לחכות.

מעל גיל 13?

אפילו פחות... אני וידיד של אחותי הקטנה בכיתה ג', בחופש הגדול (אני וחברות שלי ארגנו לה את המסיבת יומולדת) רבנו, כי אני לא סובלת אותו
והוא לא סובל אותי. את יודעת מה הוא אמר לי? הוא התחיל להגיד לי: "לכי לכי למיטה את יודעת בשביל מה..." ואני שואלת אותו: "אני יודעת, אבל אתה יודע?" והוא עונה: "כן, בשביל מיטה קופצת". ואני לןא חושבתשהוא באמת יודע מה זה אבל הם שומעים הכל. אז זה לא מתחיל מגיל 13 זה מתחיל אפילו מקטן יותר, וזה מה שעצוב בסיפור.

ר ונ י

New member
צודקת כל כך

הוא כל כך מרגש בשירה שלו שכמעט מאבדים את ההכרה כששומעים אותו. הוא כל כך מיוחד, אין עוד זמר כל כך מרגש בארץ - לדעתי. אני מצטמררת כל פעם מחדש כשאני שומעת אותו, עוד לא קרה לי דבר כזה. יש בו משהו מיוחד לבחור הזה.

מה הקשר?

בואנה מי הכניס לפה ראשים כחולים? תעזוב את יעל בשקט!!!!!!!!!!!!!!! ורק אתה רואה פה משהו מיני... כולנו אוהבות את הראל, כי הוא מוכשר בטירוף ולא כי אנחנו מחורמנות עליו... תרגיע קצת את הראש הכחול שלך עליו! וכמו שאמרתי: תעזוב את יעל בשקט!!!!!!!!!!!

תודה + נ"ש>>../images/Emo12.gif

אוף אנלא מצליחה להעלות לפה תתמונה.. למישהו יש את האתר הזה שמעלים דרכו תמונות

למעלה