הסרה מגוגל !!!

nono1006

New member
הסרה מגוגל !!!

שלום רב, ברצוני להתייעץ במשהו, אני אתן רקע קצר - בעלי עשה מעשה טיפשי נעצר ונאסר לתקופה מאוד ארוכה. יש לי בת תינוקת . כרגע מפרנסת יחידה. הבעיה - במנוע החיפוש של גוגל - כאשר מקישים במנוע חיפוש גוגל את שם בעלי ואת שם משפחתנו, מופיע כל דיונים המשפט. הבעיה שלי היא כזאת ,שכאשר מקישים את שמי ואת שם משפחתי פתאם (כבר שנה וחצי זה היה בסדר) מופיע קישור לכל הדיונים של בעלי. אני לא ביצעתי שום עבירה ואין לי קשר למשפט חוץ מאשר היותי אשתו. אני לא סיפרתי לאף אחד , אני לא מסוגלת להוציא את זה מהפה, האם יש דרך להוריד את המידע מהעמוד הראשון והשני לעמוד האחרון ? אייך עושים זאת ? האם אפשר להיעזר במישהו ? האם יש דרך לעשות משהו ?????????? בבקשה עזרה

אופיר @

New member
שאלה מעניינת ובעיה נפוצה ../images/Emo175.gif

גוגל הוא מנוע חיפוש אוטומטי שעובד על פי פרמטרים מסויימים ומציג את התוצאות הרלוונטיות מבחינתו. להסיר את התוצאות אי אפשר אלא אם מדובר על קללות,הכפשות ועוד ... ואז ניתן לפנות לגוגל ולבעלי האתר שבו מוצג אותו תוכן ולבקש להסיר את התוכן ממנוע החיפוש (זה קורה רק במקרים נדירים וספציפיים מאוד) לכן האפשרות היחידה שאני לפחות חושב עליה היא פשוט לקדם את שמך כך שאם יקלידו את שמך יוצגו עמודים חיוביים יותר וכל מקדם אתרים מקצועי ידע לתת לך את הפתרון לזה . בהצלחה אופיר

למעלה