הסקר

גויבה

New member
הסקר

כולם להצביע לכל הקטגוריות עד ליום ראשון שאז יתפרסמו התוצאות אז אפשר להתחיל נכון? הדמות האהובה: קלי, דילן, מאט, דיויד, אחר (דונה, גאנט, גינה, נוח, סטיב) הדמות הכי מעצבנת: נוח, דונה, גינה, דילן, אחר (גאנט, סטיב, קלי, מאט, דיויד) השחקן/ית הכי טוב: בריאן אוסטין גרין (דיויד), ונסה מרסיל (גינה), גני גארת (קלי), לוק פרי (דילן), אחר (טורי ספלינג – דונה, איאן זירינג – סטיב, לינדסי פרייס – גאנט, דניאל קוגרסוב – מאט, וינוסנט יאנג – נוח) השחקן/ית הכי גרוע: לינדסי פרייס (גאנט) ונסה מרסיל (גינה), וינוסנט יאנג (נוח), טורי ספלינג (דונה), אחר (איאן זירינג – סטיב, בריאן אוסטין גרין - דיויד, דניאל קוגרסוב – מאט, גני גארת – קלי, לוק פרי - דילן) זוג אהוב: קלי ומאט, סטיב וגאנט, דילן וקלי, דיויד ודונה, אחר (דיויד ורובין, דיויד וקמיל, גינה ודיויד, נוח ודונה, נוח ואלן, נוח וצריס) זוג שנוא: קלי ומאט, דיויד ורובין, גינה ודיויד,נוח ודונה, אחר (סטיב וגאנט, דיויד וקמיל,קלי ודילן, דיויד ודונה, נוח ואלן, נוח וצריס) הפרק הכי אהוב: 296 ode to joy, 271 you better work, 276 baby you can drive my car , 284 the final proof , אחר (תסתכלו בתקצירים) פרק שנוא: 286 eddie witkus, 289 spring fever, 274 80’s night, 279 sibilng reverly, אחר (תסתכלו בתקצירים) הסיפור העלילתי הטוב ביותר: החתונה של דיויד ודונה, החזרה לחיים של אבא של דילן, הקנייה של העיתון של סטיב וגאנט, הגילוי שגינה ודונה אחיות, השוחד של דילן בעד נוח, מאט בוגד בקלי במסע אופנועים שלו ושל דילן, גאנט סטיב והנישואים, גון מרטין מת, נוח וחבורתו החדשה, אח של מאט מבקש ממנו להיות אב פונדקאי, דרבי סטיב וגאנט הסיפור העלילתי הגרוע ביותר: החתונה של דיויד ודונה, החזרה לחיים של אבא של דילן, הקנייה של העיתון של סטיב וגאנט, הגילוי שגינה ודונה אחיות, השוחד של דילן בעד נוח, מאט בוגד בקלי במסע אופנועים שלו ושל דילן, גאנט סטיב והנישואים, גון מרטין מת, נוח וחבורתו החדשה, אח של מאט מבקש ממנו להיות אב פונדקאי, דרבי סטיב וגאנט המתלבש/ת הטוב/ה ביותר: דונה, נוח, גינה, דיויד, אחר (קלי, מאט, גאנט, דילן, סטיב) המתלבש/ת הגרוע/ה ביותר: קלי, מאט, גאנט, סטיב, אחר (דילן, דונה, נוח, גינה, דיויד) השחקן/ית אורח הטוב/ה ביותר: צריס (החברה של נוח), גוסי (בערך ידידה לשעבר של נוח), דרבי (המטפלת של מדלין), כריסי (החברה העורך דין של מאט ודיויד), גרי (הדייט של דונה שבסוף נשוי), קמיל (כאילו שצריך להסביר), ריאן (אח של סטיב), גק מקיי (אבא של דילן), אלן (החרבה האלכוהליסטית של נוח), מונטש, רובין (החברה של דיויד), השחקן/ית אורח הגרוע/ה ביותר: צריס (החברה של נוח), גוסי (בערך ידידה לשעבר של נוח), דרבי (המטפלת של מדלין), כריסי (החברה העורך דין של מאט ודיויד), גרי (הדייט של דונה שבסוף נשוי), קמיל (כאילו שצריך להסביר), ריאן (אח של סטיב), גק מקיי (אבא של דילן), אלן (החרבה האלכוהליסטית של נוח), מונטש, רובין (החברה של דיויד), המקום מגורים הכי טוב: בית המלון של גינה ודילן, הביץ האוס של גאנט דונה קלי מאט וגינה, וואלש האוס של סטיב גאנט מדלין נוח ומאט, הבית של דיויד נוח ודילן, המקום מגורים הכי גרוע: בית המלון של גינה ודילן, הביץ האוס של גאנט דונה קלי מאט וגינה, וואלש האוס של סטיב גאנט מדלין נוח ומאט, הבית של דיויד נוח ודילן, מקום העבודה הטוב ביותר:האפטר דארק, הפיץ פיט, המרכז קניות ששם יש את החנות של קלי ודונה והמשרד של מאט, המקום שבו גאנט וסטיב מוציאים את העיתון מקום העבודה הגרוע ביותר:האפטר דארק, הפיץ פיט, המרכז קניות ששם יש את החנות של קלי ודונה והמשרד של מאט, המקום שבו גאנט וסטיב מוציאים את העיתון המשפחה הכי טובה: ארין וגקי טיילור (קלי), ההורים של גאנט, גק מקיי (דילן), ראש ריאן סמנתה והחברה שלה סאנדרס (סטיב), האח ומשפחתו של מאט דורינג, אמא של גינה וגון מרטין, פליס וגון מרטין (דונה), מל וארין סילבר (דיויד) המשפחה הכי גרועה: ארין וגקי טיילור (קלי), ההורים של גאנט, גק מקיי (דילן), ראש ריאן סמנתה והחברה שלה סאנדרס (סטיב), האח ומשפחתו של מאט דורינג, אמא של גינה וגון מרטין, פליס וגון מרטין (דונה), מל וארין סילבר (דיויד) הצעת הנישואים הכי טובה: גאנט וסטיב, קלי ומאט, דונה ודיויד המקצוע הטוב ביותר: מעצבת (דונה), עןרך דין (מאט), מנהל עיתון (סטיב), מוציאה לאור (גאנט), מנהלת חשבונות (קלי), מנהל האפטר דארק וסטודנט (דילן), מאמנת כושר אישית (גינה), ברמן (נוח), שדרן רדיו (דיויד) המקצוע הגרוע ביותר: מעצבת (דונה), עןרך דין (מאט), מנהל עיתון (סטיב), מוציאה לאור (גאנט), מנהלת חשבונות (קלי), מנהל האפטר דארק וסטודנט (דילן), מאמנת כושר אישית (גינה), ברמן (נוח), שדרן רדיו (דיויד) הדמות שחזרה לפרק האחרון הכי טובה: אנדריאה, ואלרי, ברנדון, מונטש, מיס טיזלי, ריאן הדמות שחזרה לפרק האחרון הכי גרועה: אנדריאה, ואלרי, ברנדון, מונטש, מיס טיזלי, ריאן ולחלק מהקטגוריות תזדקקו לתקצירים שתמצאו פה!!!

shanyz

New member
וואו איזה גדול זה!../images/Emo13.gif

הנה תשובות: דמות אהובה: דילן וקלי דמות מעצבנת: נוח השחקן/שחקנית הכי טוב/ה- ג'ני ולוק (קלי ודילן) השחקן הכי גרוע- דונה!!!!! זוג אהוב- קלי ודילן זוג שנוא- קמיל ודייוידפרק אהוב- הפרק האחרון- יש את החתונה שבכיתי שנההההההה ויש את קלי ודילן חוזרים להיות ביחד, יש ברנדון חמוד בקלטת ואת ואלרי- פרק מצויין
הסיפור הכי טוב- החתונה של דיוויד ודונה, והחזרה של ג'ק לחיים, אבל חבל שרק 2 פרקים הוא שיחק... המתלבש/ת הכי טוב/ה- ג'ינה!
ודיוויד
המתלבש/ת הכי גרוע/ה- לא יודעת..והמתלבש הכי גרוע הוא מאט
שחקן אורח הכי טוב- ג'ק מקיי שחקן אורח הכי גרוע- אלן!!! שונאת אותה!! המקום מגורים הכי טוב- בית וואלש והביתה של קלי ודונה (ליד הים
) מקום מגורים-אין ממש, אבל הכי פחות זה המלון... המקום הכי טוב לעבוד- איפה שקלי ודונה עובדות המקום הכי גרוע- איפה שהעיתון של סטיב וג'אנט המשפחה הכי טובה- של קלי המשפחה הכי גרועה- של ג'אנט הצעת הנישואים- דונה ודייויד (למרות שהצעה של קלי לדילן הייתה נורא נחמדה
) המקצוע הכי טוב- מעצבת בגדים (דונה) מקצוע הכי לא טוב- מנהל עיתון הדמות שחזרה לפרק האחרון הכי טובה- ואלרי (למרות שברנדון היה חמוד בקלטת!!) הדמות שחזרה לפרק האחרון הכי גרועה- אנדריאה פווווווו סיימתי!

גויבה

New member
רק כמה הערות

קודם כל לא התכוונתי בן ובת לדוגמה בדמות אהובה אלא רק אחד ואותו דבר בשחקנים ועם תוכלי להסביר קצת גם למה בחרת ככה זה יהיה נהדר, ולא בחרת בכלל את הפרק הכי גרוע וגם לא את הסיפור הכי גרוע והכוונה במתלבשים רק בן או בת לא בן ובת אז תחליטי וגם במקום מגורים טוב רק אחד אבל בחירות יפות וכל הכבוד לך שהצבעת אני אצביע בקרוב מאוד ורק עוד משהו אחרון עם לא ידעתם לשאנון דוהרטי (ברנדה) היה לאחרונה סדרה יחסית חדשה שנקראה scare tactics שזה להפחיד כל מיני אנשים אז בקיצור אפשר להוריד את הפרקים אבל אסור להגיד איפה מי שרוצה מוזמן לשלוח לי הודעות באיי סי קיו ואני מבטיח לתת עוד רעיונות תמונות ובעיקר הורדות!!!

גויבה

New member
למה אתם לא עונים?

יאללה לענות נו אני רוצה כבר בעוד כמה ימים לפרסם את התוצאות אז קדימה!!!

shanyz

New member
גויבה

כתבתי בכל מקום גם על בן וגם על בת כי נניח נמי מתלבש יפה, הבגדים של הבנות שונים מהבגדים של הבנים, נאי לא יכולה להחליט, בגלל זה כתבתי את השניים ודמות אהובה- אני אוהבת את קלי ודילן באותה המידה..

גויבה

New member
אני מצטער להטריד

אותך עוד פעם אבל בשביל התוצאות את חייבת להחליט על דמות אהובה ושחקן אהוב!!! בבקשה תבחרי ולמרות שיש הבדל בין הבגדים של הבנים והבנות בבקשה בכל זאת תבחרי רק באחד!!!

גויבה

New member
עוד דבר אחרון

גם לא בחרת פרק שנוא סיפור שנוא אז בבקשה תבחרי!!!

גויבה

New member
אחרון בהחלט

בסיפור העלילתי הכי טוב בחרת ב2 אז בבקשה תהיי החלטית ותבחרי רק ב1 וגם אותו דבר במקום מגורים אהוב

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתשובווווווות../images/Emo70.gif

שאלון יפה
רואים שהשקעת
מתאים לך להיות המנהל
לדעתי אתה צריך למלות את הטופס...קיצר, תיגש לפורום משוב שם יסבירו הכל
הדמות האהובה: דילן הדמות הכי מעצבנת: נוח השחקן/ית הכי טוב: לוק פרי (דילן) השחקן/ית הכי גרוע: וינוסנט יאנג (נוח) זוג אהוב: דיויד ודונה זוג שנוא: דונה ונוח הפרק הכי אהוב: baby you can drive my car פרק שנוא: אין כזה! הסיפור העלילתי הטוב ביותר: הגילוי שדונה וגינה אחיות. הסיפור העלילתי הגרוע ביותר: דרבי סטיב וגאנט המתלבש/ת הטוב/ה ביותר: גינה המתלבש/ת הגרוע/ה ביותר: גאנט השחקן/ית אורח הטוב/ה ביותר: גק מקיי (אבא של דילן) השחקן/ית אורח הגרוע/ה ביותר: צריס (החברה של נוח) המקום מגורים הכי טוב: הביץ האוס של גאנט דונה קלי מאט וגינה המקום מגורים הכי גרוע: הבית של דיויד נוח ודילן, מקום העבודה הטוב ביותר:האפטר דארק מקום העבודה הגרוע ביותר:המקום שבו גאנט וסטיב מוציאים את העיתון המשפחה הכי טובה: פליס וגון מרטין (דונה) המשפחה הכי גרועה: גק מקיי (דילן) הצעת הנישואים הכי טובה: דונה ודיויד המקצוע הטוב ביותר: מנהל האפטר דארק וסטודנט (דילן), המקצוע הגרוע ביותר: ברמן (נוח) הדמות שחזרה לפרק האחרון ברנדון הדמות שחזרה לפרק האחרון הכי גרועה: מונטש

גויבה

New member
תשובות מאוד יפות

רק בקשה אחת יש לי אלייך עם תוכלי בכל זאת לרשום את הפרק שהכי לא נהנית בו (כלומר לא פרק שנוא אלא הפרק הכי פחות טוב בעונה)!!!

rinani

New member
תשובות:

1. דילן 2. ג'ינה 3. לוק פרי 4. קמיל 5. קלי ודילן 6. קלי ומאט 7. 284 8. 286 9.החתונה של דיויד ודונה 10. אח של מאט מבקש ממנו להיות אב פונדקאי 11. דונה 12. מאט 13. אבא של דילן 14.קמיל 15. הבית של קלי ודונה 16. בית המלון של דילן וגינה 17. האפטר דארק 18. איפה שג'אנט וסטיב מוציאים את העיתון. 19. המשפחה של ברנדון 20. ההורים של ג'אנט 21. דונה ודיויד 22. מעצבת בגדים 23. עורך דין 24. ואלרי 25. אין לי מושג קבל ח"ח על ההשקעה

גויבה

New member
אוקיי

רק כמה הערות קודם כל בשחקן/ית גרוע/ה בחרת בקמיל שהיא שחקנית משנה אז בבקשה תבחרי באחד מהדמיוית הראשיות וב19 בחרת במשפחה של ברנדון מה הייתה הכוונה ובבקשה תעני גם על 25!!! אבל תודה שבחרת בכל מקרה!!!

גויבה

New member
הבחירות שלי

ואני שוב פעם מבקש מכולם להצביע!!! ועוד משהו רציתי לדעת הבנתי שיש פה הרבה מעריצות של דילן (לוק פרי) אז סתם מענין אותי עם בחרתם בקטגוריות כך שכל בחירה תהיה דילן כי לפי דעתי צריך לגוון ודילן הוא לא הכל הוא לא גם הדמות הכי טובה והשחקן הכי טוב אבל זה רק לדעתי אני לא יכול להשפיע על מה שאתם מצביעים אבל אני מבקש שתחשבו שוב על ההצבעה כי יש אפשרות לשנות אותה!!! טוב ולבחירות שלי: דמות אהובה - בגלל שכולכם בוחרים בדילן וקלי ובעצם בלי קשר בכלל החלטתי לבחור במאט הוא היה דמות ממש טובה העונה והוא הדמות היחידה שבכלל לא עצבן אותי במשך כל העונה (לעומת דילן שעצבן אותי כמעט כל פרק וחצי!!!) טוב בקיצור לפי דעתי מגיע לו! דמות שנואה - טוב בתור דמות שנואה אני אהיה חייב לבחור בנוח פשוט דמות שלא תרמה כלום לאף התפתחות עלילה בסדרה או בכלל לכלום הוא היה צריך לעזוב עם ואלרי(לא שאני מתכוון שואלרי הייתה צריכה לעזוב ברור שלא!!!) שחקן אהוב - טוב דווקא העונה התרשמתי מהרבה ביצועים של שחקנים שונים כמו קלי ולכן היא זוכה בקטגוריה היא שחקה מאוד טוב וגרמה לכל סצינה להראולת אחרת!!! כל הכבוד!! שחקן שנוא: טוב זה גם די ברור דונה היא פשוט הייתה ממש מפגרת במהלך העונה והבנתי כבר שהיא לא יודעת לשחק אבל אני לא מבין למה כל סצינה היא לוחשת בקול שאמור להיות סקסי (רק שהוא בכלל לא!!) בקיצור מפגרת!!! זוג אהוב: מזה אתם די תופתעו קלי ומאט הם היו ממש חמודים ביחד ויכלו להשאר לנצח נצחים למרות שאני גפ הייתי רוצה לראות את דונה עם מאט (הם נראו חמודים ביחד בעונה ה9) זוג שנוא: וואי היו הרבה אבל הזוג הכי מעצבן הוא ללא ספק דילן וגינה הוא פשוט התנהג אליה מגעיל!!! פרק אהוב למרות שאתם גם תופתעו אבל הפרק האהוב עליי הוא 271 you better work לא יודע בדיוק למה אבל פרק ממש יפה!!! פרק שנוא - רוב הפרקים בתחילת העונה היו גרועים במיוחד אבל הפרק שהכי עצבן אותי הוא 290 אני לא הבנתי מה הקטעים המתומטמים האלו של גאנט וסטיב!!! סיפור עלילתי הטוב ביותר - גינה ודונה אחיות פשוט מרתק!!! סיפור עלילתי גרוע ביותר - לפי דעתי המוות של אבא של דונה וגינה פשוט עצוב מדי בדיוק בקטע שהם הסתדרו אבל מצד שני זה היה סיפור מצוין מצד הכותבים!!! מתלבש טוב - מגיע לנוח גם ככה הוא לא יקבל שום פרס והוא התלבש ממש יפה ומה שאני הכי לא מבין זה איך שאתם נותנים לדונה שלבשה בגדים זוועתים בעיצובה ולדיויד שלבש את הבגדים הדוחים של דונה (עם אתם רוצים דוגמאות אני מסכים להדגים!!!) בקיצור נוח!!! מתלבש גרוע - קלי אני לא יודע בדיוק מה קרה לה העונה עם בגדים אבל היא התלבשה כמו גבר וזה נראה עליה זוועה!!! שחקן אורח טוב - לא יודע בדיוק למה אבל דרי אני אישית נהנתי מהסיפור שלהם!!! שחקן אורח גרוע - אהמ היו יותר מדי אבל הכי שנאתי את קמיל!!! מקום מגורים טוב - הביץ האוס שהיה מרכז המבקרים של העונה בדרך כלל וואלש האוס שולט אבל העונה זה השתנה מקום מגורים הכי פחות טוב - הבית מלון ואין צורך להסביר!!! מקום העבודה הטוב - בדרך כלל הייתי בוחר את האפטר דרק או הפיץ פיט אבל העונה הם היו ממש סתם אז המקום הכי טוב זה איפה שדונה קלי ומאט עובדים!!! מקום עבודה גרוע- ההוצאה של העיתון המשפחה הכי טובה: סטיב כי הם היו יחסית חמודים כולם ובגלל שיש לו משפחה גדולה וקצת הרבה מוזרה משפחה הכי גרועה - ההורים של דונה במיוחד אבא שלה שהתקלקל מאוד העונה ובדרך כלל היה הדמות הכי טובה וחמודה עונה הוא היה ממש מגעיל עד לפרקים האחרונים שלו הצעת נישואים - דונה ודיויד כאילו דה!!! מקצוע טוב - מעצבת דונה מקצוע גרוע - ברמן נוח הדמות שחזרה הטובה - ואלרי פשוט הוסיפה המון לפרק!!! הדמות שחזרה גרועה - ריאן כי ממש לא הבנתי מה הקשר שלו לשם!!!

גויבה

New member
תיקון

החלטתי שבעצם בסיפור העלילתי הגרוע ביותר אני בוחר בחזרה לחיים של אבא של דילן ממש התעבצנתי ממה שהתסריטאים מסוגלים לעשות כדי לזכות בעוד קצת רייטינג!!!

למעלה