את מגזימה...
תראי,זכותך לחלוק על אנשים,דיעות,מוסיקה,טעם אישי ופעולות של אנשים. כחלק מפורום שנות השישים,לגיטימי שתרשמי פה את דעתך על דברים שקרו באותה תקופה. אבל אני לא חושבת שבדרך ביקורת כזו ניתן להגיע לאיזשהו מקום בחיים. תכבדי את כל האנשים שכן אוהבים את הביטלס (הה,נכה שכמותי...) וכן אכפת להם שחייהם של חברי הלהקה נגדעו בטרם עת. הביטלס היו ונותרו הלהקה המצליחה ביותר בעולם,וכשמשהו הוא עד כדי כך כלל אוניברסלי,קשה להתעלם מעובדות,וזה בכל זאת אומר משהו. אכן,בשנתיים הראשונות,תחילת דרכם,התכנים היו בנאלים וחסרי עומק מיוחד,אבל אל תשכחי שהם היו בסך הכל נערים מתבגרים,ועל מה כותבים שירים אם לא על נושאים שמעסיקים אותך? אחרת,השיר לא בא באמת מהלב... אולם,למרות התכנים הבנאליים שאפיינו,שוב,רק את תחילת דרכם,המוסיקה שלהם היתה תמיד מעולה,הרמוניה מצויינת,מקוריות ושילוב מוצלחים,כמו גם שימוש בכלים מיוחדים שנותנים אפקטים טובים. עם כל התפתחות של הביטלס,נפרצו דרכים,גבולות והשראות שונות במוסיקה של הסגנון שלהם,שהיא,אגב,לא לגמרי פופ. כמו שכבר נאמר כאן,הביטלס תרמו רבות לעולם,ולוא דוקא מוסיקלית.ורק לידע כללי,הביטלס היו כולם בעלי שמיעה אבסולוטית וידעו לנגן על מגוון רחב של כלים. היו מעורים במוסיקה קלאסית מורכבת כמו גריג או שוברט למי שמכיר,שהם מלחינים שנגינת יצירותיהם מורכבת וקשה,כמו גם באך. ג´ון לנון,בפרט,תרם לעולם הרבה מעבר ליכולתו המוסיקלית המדהימה. הוא תרם לשאיפתם של הרבה אנשים לשלום עולמי,מטרה חשובה מאד. הוא נגמל בעצמו מסמים ולא ביצע רע לאנושות. אני באופן אישי מעריכה כל אחד ואחד מחברי הביטלס. אני חושבת שהצורה הקלילה והמחרידה שבה את מתייחסת לרצח של לנון,אומרת משהו לגבי האופן שבו את מתנהגת או מקבלת דברים. אף פעם אל תייחלי למישהו מוות. זה ממש רע. מקווה שהבנת אותי ושגרמתי לך להרהר... טלטול