הסקר

Silver Fox

New member
הסקר../images/Emo82.gif

הגיע הזמן להחליף את סקר הפורום יש לי רעיון: מי לדעתכם מהרשעים הכי גרוע?
HIM - כי הוא משתמש בפסיכולוגיה במקום במכונות ובלייזרים וזה אף פעם לא הולך לו.
מוג'ו - כי עד שהוא מסיים את הנאומים שלו, מכסחים לו את הצורה
פאזי - כי אין לו בכלל כלי נשק והוא סתם מטומטם.
פרינסס - כי היא תלויה באבא שלה ולא מצליחה להפוך לבת פאוור פאף, למרות כל הניסיונות.
הגרין גייס (ככה קוראים להם?
) כי הם רק כנופייה שעושה מעשי קונדס והם לא יכולים להשמיד את הפאוור פאף באמת.
דה אמבה בויס - כי הם טיפשים, ולא יודעים לעשות שום פשע באמת. או לחילופין... מי לדעתכם מהרשעים הכי טוב? (וזה לא כמו "מיהו הרשע המועדף עליכם"!)
HIM - פסיכולוגיה זו הדרך הכי טובה.
מוג'ו, הוא פשוט גאון!
פאזי כי כשהוא מתחיל לכעוס, מוטב לרדת למקלטים...
פרינסס, כי עם כסף אפשר לקנות הכל... אפילו את טאונסביל. וזה ממש קל לשחד את ראש העיר
הגרין גייס... אם הם יפעלו ביחד, הם יכולים לכסח לכמה אנשים את הצורה...
דה אמבה בויס כי הם יכולים להדביק אנשים במחלות זהו... תשרשרו לכאן את ההצעות שלכם ואז יהיה לנו מאגר סקרים ולא נצטרך לדאוג מהסקר למשך זמן מה

Houndour

New member
זה לא ברור?

הרשע הכי דפוק ולוזר: HIM. איזה אפס שעם כאלה יכולות וכוחות אדירים הוא כל הזמן מפסיד... הרשע הכי טוב ומוצלח: האמבה בויז! רבותיי, הם אוליי עושים מעצמם אידיוטים גמורים, אבל כל זה כדי להסוות את אישיותם המבריקה והכובשת! הכל חלק מהתוכנית הגאונית שלהם להשתלט על העולם! אף אחד מהרשעים האחרים לא חכם מספיק בשביל לחשוב על זה. אל תתנו לטמטום לבלב אתכם, האמיבה בויז הם **ה**רשעים של הסדרה!

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifהתשובות שלי:

הרשע הכי גרוע הוא כמובן הים, יש לו כוחות-על טבעיים ותראו איך הוא מנצל אותם, עושה קסמים דפוקים כמו להחיות את אוקטי ולהפוך אותו לתמנון ענקי, מה זה הדביליות הזאת? אם אני הייתי במקומו הייתי עושה קסמים הרבה יותר נוראים כמו:להחריב את העיר בעזרת פצצות ענקיות שייפלו עליה(?) או כל דבר זדוני אחר. אני בטוח שאם מוג'ו היה במקומו, היו קוראים לסדרה בנות הפאוורפאף ז"ל!! ובכן,הרשע הכי טוב הוא כמובן מוג'ו ג'וג'ו, כי לו יש את השילוב המנצח של גם מוח וגם כוח. הנה,הים משתמש רק במוח, ותראו איזה מפסידן לוזר הוא,פאזי משתמש רק בכוח, (טוב כי אין לא מוח מה הוא אשם) והוא כל כך דביל עד שהוא בקושי מופיע בסידרה. מוג'ו הוא גם חזק וגם חכם,ערמומי וממולח, לכן אני אוהב אותו,כי הוא הדמות שאני הכי דומה לה, כמובן רק בתכונות לא במראה.

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifצ'מעו קטע:

ביום חמישי הייתי בים, אני וסבתא שלי,ולידנו ישבו ארבעה נערים בני 17-18 פלוס, ואחת מהבנות אמרה לאחד מהבנים:"אתה רואה בנות הפאוורפאף?לא כי אתה פשוט נורא דומה למוג'ו ג'וג'ו!!" חייכתי לסבתא שלי,הרי היא יודעת שאני אוהב פאוורפאף, היא אפתה לי את העוגה של מוג'ו ג'וג'ו ליומלדת. אז בקיצור,הוא באמת היה נראה כמו קוף, אוזניים גדולות כאלה,אף גדול וכו'. היא גם אמרה שהיא רואה פאוורפאף בקביעות!! תמיד ידעתי שזו סדרה לבוגרים.

Silver Fox

New member
אני חושבת שלא הבנתם...../images/Emo82.gif

לא התכוונתי שתענו (למרות שאתם יכולים אם בא לכם) התכוונתי שתשרשרו רעיונות משלכם לסקר, כי הגיע הזמן להחליף אותו. ואז יהיה לנו מאגר סקרים

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifבסדר,הנה רעיון:

למי יש את השם הכי מגעיל בסידרה: 1)בלוסום,למה מה זה ליבלוב. 2)באבלס,בועות?סליחה? 3)באטרקאפ,נורית,שם תנ"כי ומעצבן. 4)מוג'ו ג'וג'ו,מוג'ו איך? 5)HIM,מי המעוות שהמציא את השם הזה?! 6)פאזי,כי זה נישמע קצת גרמני.

Pagra Baleben

New member
רעיון יפה, אבל..

רצוי להוסיף את האפשרויות- 7. אחר (פרטו בפורום) 8. כל השמות מצוינים

Houndour

New member
עוד רעיון

מה עם יכולת מיוחדת לבטרקאפ? 1. אקדח מים 2. חישמול 3. לירוק אש 4. יכולת ליצור סופות רוח ולווסת את עוצמתן 5. טלקינזיס 6. יכולת סייף נדירה 7. חוכמה "אלוהית" 8. שמניזם (נשמה) 9. קסמים לבנים (יכולת לרפא ולגרש שדים) 10. אחר (לפרט על גבי הפורום)

Silver Fox

New member
לירוק אש. דפנטלי לירוק אש.../images/Emo82.gif

(מה זה שמניזם? למה אתה מתכוון כשאתה אומר נשמה?) כאילו, אקדח מים זה כמו נשיפת הקרח של בלוסום, ובלוסום יודעת לחשמל... אז עדיף שהיא תירק אש כי זה הכי טוב מכל שאר האפשרויות.

Houndour

New member
התכוונתי בשמניזם

לקסמים שלא פוגעים בגוף היריב בצורה פיזית, אלא בנשמה שלו וככה הוא מת. זה טוב נגד מפלצות שהן Demons אם יגיעו לטאונסוויל כאלה...

Silver Fox

New member
פאזי../images/Emo82.gif

לא כי זה נשמע קצת גרמני, כי זה שם מעצבן כזה... זה מזכיר לי צופר...^_^

למעלה