הסקר של שישי...

אפשר להשתלט על הפינה השבוע?../images/Emo15.gif

*עדי וענבל ממציאות שאלות* *חושבות* *עשן* לענבל לא הולך הא :< ולעדי לא נוסע
*חושבות עוד* *בום* אין ענבל
אז עדי נשארה לבד הא O: [הוא לא מוצץ עדי
] *חושבת* *חושבת עוד* *פוק* אין עדי ואין ענבל
ביי|מתות|

כל הזמן אמרתי, אבל לא הקשיבו../images/Emo54.gif

ועכשיו הן מתות
מתות
ואני אמרתי להן, תמיד אמרתי: "לחשוב זה לא בריא, זה עוד יהרוג אותכן
" רואים למה החשיבה גורמת? אז להבא היזהרו ותדעו- I think- therefor I die

אני אנסה לעזור....../images/Emo54.gif

1.האם גם השבוע נכנסת ל"פורום סקרים ושאלונים" רק כדי לקבל רעיונות? 2.האם עשית השבוע משהו ממש ספונטני? מהו? 3.מה ממש הרשים אותכם השבוע? 4.מה הקנייה הכי מוצלחת שלכם השבוע? 5.חנוכה נגמר, מה התוכניות לחג המולד? 6.על איזה ספר הייתם ממליצים לנו? 7.ואיזה סרט? 8.איזה שיר עשה לכם את השבוע? 9.מה התוכניות לסופ"ש? 10.תנו 10 שירים ישראלים(רוק בלבד!) למה, אני עושה דיסקים ונגמרו לי הרעיונות...
תודה חבר'ה! ושוב אני מסיימת ב-HAVE A NICE WEEKEND!

טוב, אז אני אתחיל....../images/Emo54.gif

1.האם גם השבוע נכנסת ל"פורום סקרים ושאלונים" רק כדי לקבל רעיונות?חס וגראס
2.האם עשית השבוע משהו ממש ספונטני? מהו?כן....קניתי את האוטו מאמא שלי
עכשיו יש לי אוטו צמוד! יאיי^^ 3.מה ממש הרשים אותכם השבוע?כמה עייפה אני יכולה להיות... 4.מה הקנייה הכי מוצלחת שלכם השבוע?חחח...ע"ע 2 5.חנוכה נגמר, מה התוכניות לחג המולד? לנשק הרבה אנשים בהשפעת צמחים.(עלי דבקון התכוונתי, יו....הראש שלכם זה משהו....
) 6.על איזה ספר הייתם ממליצים לנו?צופן דה וינצ'י 7.ואיזה סרט?ואלה, לוידעת על משהו חדש, אבל אם מישהו לא ראה עדיין "נמל אפל", זה הזמן! 8.איזה שיר עשה לכם את השבוע?"דוד אוהב אותך......ורוצה לעשות לך בת, או בן, או משהוווווווו
" 9.מה התוכניות לסופ"ש?מחר אני יוצאת לליזרד, מוזיקה ישראלית בלבד, ואני בחופש יום ראשון! 10.תנו 10 שירים ישראלים(רוק בלבד!) למה, אני עושה דיסקים ונגמרו לי הרעיונות... תודה חבר'ה! כבר יש לי די הרבה,דנה ברגר, אביתר, ארקדי, משינה, רוקפור, תיסלם, כנסיית השכל, לידר, גפן, מוקי, דגנחש, אבל אם יש לכם משהו ממש טוב ככה, תציעו לי עוד!

אני..

יופי אני רואה שהכול מסודר.. 1.האם גם השבוע נכנסת ל"פורום סקרים ושאלונים" רק כדי לקבל רעיונות? נופפפ זה לא עולה לי!!! 2.האם עשית השבוע משהו ממש ספונטני?ממממ כעעע דיברתי עם רותי... בטלפון!! מהו? 3.מה ממש הרשים אותכם השבוע? מממ שיש לי 17 תגובות בבלוג..(כבוד
) 4.מה הקנייה הכי מוצלחת שלכם השבוע?7 הדיסקים שקניתי.. 5.חנוכה נגמר, מה התוכניות לחג המולד? ממממ שמשו יגאול אותי מיסוריי 6.על איזה ספר הייתם ממליצים לנו?"החיים הסודים של הדבורים". 7.ואיזה סרט? ממממ הארי פוטר.. 8.איזה שיר עשה לכם את השבוע? בתי- מלכת הפופ 9.מה התוכניות לסופ"ש? לישון.. 10.תנו 10 שירים ישראלים(רוק בלבד!): שייגעצ!!!

פרטי נמקי והסבירי...../images/Emo54.gif

7 דיסקים? תגידי את נורמאלית?!?! מי קונה דיסקים בימינו, ועוד שבע? לא חבל?!?! דבר שני..."שייגעצ" לא עונה על ההגדרה של 10 שירים ישראלים, הורדתי שירים שלהם שאני אוהבת(אבא עורך דין, עושה ביד, חייל של מאה שערים) ואני פתוחה לעוד הצעות נטולות גלעד שגב ושייגעצ, תודה.

מלאכית16

New member
אנייי../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

1.האם גם השבוע נכנסת ל"פורום סקרים ושאלונים" רק כדי לקבל רעיונות? לא. 2.האם עשית השבוע משהו ממש ספונטני? מהו? הלכתי לצבא
3.מה ממש הרשים אותכם השבוע? עצם העובדה שגם אני יכולה להיות חיילת
4.מה הקנייה הכי מוצלחת שלכם השבוע? כרטיס רכבת בחינםםםםםם
^^ 5.חנוכה נגמר, מה התוכניות לחג המולד? חג המולדד
שניה..אני אבדוק בלוח השנה
6.על איזה ספר הייתם ממליצים לנו? הארי פוטר וגם רומח הדרקון. 7.ואיזה סרט? אבודות והוזות.
8.איזה שיר עשה לכם את השבוע? מיי אימורטל של אוונסנסנסנסנסנס שבא לי בול בבוקר של הגיוס. 9.מה התוכניות לסופ"ש? לישון...הרבה.. 10.תנו 10 שירים ישראלים(רוק בלבד!) למה, אני עושה דיסקים ונגמרו לי הרעיונות... תודה חבר'ה! גועל

מלאכית16

New member
תודה לךךךך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

יאאאא...את ראית אבודות והוזות
איזה שולטת אתתתת...הסרט הזה כל כך גרם לי לבכוווותתת..
תעשי לי ילדדד

inbal145

New member
|ילד|

זה סרט טוב, ראיתי את רובו בחלקים :$ סרט פאקינג מרגש |: אנד יו אר וולקאם יא עץ זית לשלוש שנים

t h u m p e r

New member
שכחתי לשרשר... ../images/Emo12.gif

1.האם גם השבוע נכנסת ל"פורום סקרים ושאלונים" רק כדי לקבל רעיונות? כן. 2.האם עשית השבוע משהו ממש ספונטני? מהו? לא. 3.מה ממש הרשים אותכם השבוע? --- 4.מה הקנייה הכי מוצלחת שלכם השבוע? --- 5.חנוכה נגמר, מה התוכניות לחג המולד? לחגוג יום הולדת
6.על איזה ספר הייתם ממליצים לנו? מחליף קידומת. 7.ואיזה סרט? יוסי וג'אגר. 8.איזה שיר עשה לכם את השבוע? הכוס הכחולה- הופעה בעזריאלי. 9.מה התוכניות לסופ"ש? לישון... והרבה
10.תנו 10 שירים ישראלים(רוק בלבד!) למה, אני עושה דיסקים ונגמרו לי הרעיונות... אמממ... כנסיית השכל, גן חיות, אביב גפן, מוניקה סקס, ערן צור, להקת הנח"ל

הו גם אני עונה../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

1.האם גם השבוע נכנסת ל"פורום סקרים ושאלונים" רק כדי לקבל רעיונות?נופ
2.האם עשית השבוע משהו ממש ספונטני?כן מהו?שיעורים בתנ"ך XD 3.מה ממש הרשים אותכם השבוע?הרבה דברים
4.מה הקנייה הכי מוצלחת שלכם השבוע?ג'ינס וצעיף
5.חנוכה נגמר, מה התוכניות לחג המולד?יומולדת למיכל וגם לאמא של ענבל
6.על איזה ספר הייתם ממליצים לנו?ה"פ 3 נו מה אני לא קוראת ספרים
רגע אולי בעצם אלגברה ג' של בני גורן
אני שונאת מתמטיקה
7.ואיזה סרט?לא "הכפר" זה בטוח
ראיתי עם ענבל
משעמם רצח
8.איזה שיר עשה לכם את השבוע?דוד אוהב אותך
9.מה התוכניות לסופ"ש?ענבל הייתה אצלי ועדיין אצלי עד מחר בבוקר
10.תנו 10 שירים ישראלים(רוק בלבד!) למה, אני עושה דיסקים ונגמרו לי הרעיונות... תודה חבר'ה! המפ אין לי כוח ואני גם לא שומעת מספיק ישראלי

tribe spirit

New member
עונה../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

1.האם גם השבוע נכנסת ל"פורום סקרים ושאלונים" רק כדי לקבל רעיונות?חס וחסומסום.אני לא כותבת שאלוני,רק עונה עליהם:) 2.האם עשית השבוע משהו ממש ספונטני? מהו?מנסה לחשוב...כן!נסעתי לדפוש שלי בנס ציונה. 3.מה ממש הרשים אותכם השבוע?הכישרון של גיתית למצוא בחמש דקות של חיפוש באינטרנט מה שאני ודפי לא מצאנו חצי שעה.וזה שהמורה שלי באה ללמד למרות שנולד לה נכד
4.מה הקנייה הכי מוצלחת שלכם השבוע?אממ...לאור העובדה שכל מה שקניתי השבוע זה ארומה,שוקולד וכרטיס אוטובוס,שוקולד. 5.חנוכה נגמר, מה התוכניות לחג המולד?לעשות עץ יפה
ולחגוג וחברה הכי טובה יומולדת 6.על איזה ספר הייתם ממליצים לנו?אמבר!!!אבל אתם לא תשיגו אותו,אז 'מר ורטיגו',כי זה האחרון שקראתי
7.ואיזה סרט?אווו...אתמול ראיתי שארק טייל.פשוט מקסים.פי עשרים על מוצאים את נמו. 8.איזה שיר עשה לכם את השבוע?בדרך למילווקי
9.מה התוכניות לסופ"ש?הוא נגמר
סינמטק,פעולה ולישון. 10.תנו 10 שירים ישראלים(רוק בלבד!):אווו...קשה לי.אי לא מסוגלת לבחור. 1)הביאו את הסתיו(איפה הילד) 2)לבן על לבן(דן תורן
) 3)גן מאיר(דנה ברגר) 4)על הכנרת בזריחה
(אביב גפן) 5)לא מחכה יותר לדוור(איגי וקסמן) 6)סאלי(חמי רודנר) 7)מגרד לי בגב/נעים בחוץ/תפוזים(יוני בלוך) 8)סוס(יהלי סובול) 9)מודדת(ירמי קפלן) 10)סוף לאהבה(אביב גפן) מה,כבר נגמר?פוו...זה היה קשה...

למעלה