הסקר של יעל....

הסקר של יעל....

סקר בובות פרווה- -כמה פעמים ביום אתה מסניף אותם? 10.1 פעמים..... בדקה. 2. אני לא מסניף, אני אלרגי. -.איך היית קורא לבובת פרווה בצורה של נורווגי נקוד? 1.נורברט 2.לא הייתי קורא לו. -איך תעדיף לאכול את הבובה שלך? 1.מיונז 2.קטשופ

איי הסקר היומי../images/Emo99.gif

אני לא מסניפה אותם...(.הא???) הייתי קואת לבובה המממממ.....ריצ'ארד ג'וניור בן קיש איך הייתי אוכלת אותה....רוטב ברביקיו....נראה לי חייכנית מיי לאב

עונהההההה

חחחחחחחחחחחחח אני לא מסינפה אותם!חחחחחחחחח הייתי קוראת לבובה שלי.......אמממממממממ אה כן!אפרתתתתתת אולי מי יודע.....ביום מן הימים הבובה תיהיה מושלמת(אין מצב שכמו אפרת......) הייתי מאכילה אותה ברוטב אפרתי=רוטב מושלםםםםםםם
אךךך אפרת איזה שלמות

i love אפרת

New member
חחחחחחחח אווקי יעל../images/Emo26.gif

1. 10 פעמים בדקה 2. נורברט 3. קטשופ ומיונז מעורבבים חחח

Cutee

New member
../images/Emo9.gifעונהההההה

טוףף ככה.. 1. אני יותר מסניפהה בזוקות מבובות
2.יחזקאל..
3. אממ נראה לי שעם חרדלל .. יאק אני לא אוהבת מיונז\חרדלל וקטשופ זה באמצעע..אני אומרת אורגינלי

הבית של יעל:הנה תשובות

כמה פעמים אתה מסניף אותם: 1.פעמיים בשעה..סתם אני אלרגית סתם אני לא סתם אין לי בכלל בובות פרווה..חח הייתי קוראת לבובה: נורברט יעדיף לאכול את הבובה: עם קטשופ..אני שונאת מיונז

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחח דיי את קורעתת../images/Emo98.gif

מסניף אותם?!?!?!?! להסניף בובות?!?!?חחחחחח לא הייתי קוראת לו
חחחחחחחח לאכול אותה?!?!?! אם כבר..קטשופ!!! יעל והסקרים השולטים

mary17

New member
קשה קשה

1. 5 עד 10 ואני גם משתפת אנשים אחרים 2.אורן גדליה 3.ברבקיו הבאתי אותה בהפוכהההההההההההה

ירדנדן

New member
עונה!../images/Emo3.gif

אני לא מפניסה אותם (***אלרגית***)..... הייתי קוראת לו נורברט............(**נורבי**) מיונז וקטשופ יחד(****חחחחח****)

HaDaRoSh

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

1. 5 פעמים ביום, מעדיפה להסניף טיפקס
2.
3.לא זה ולא זה
אני מעדיפה יבש
לא אוהבת רטבים
י(א)ק

למעלה