הסקר ---של החג.....---

המתנה שלי...

דודי בלסר ארוז בנייר צלופן לחצי שעה בעצם חצי שעה לא מספק, לכמה שעות טובות... חחחחחחחחחחה... יכול לארגן לי משהו???

yafit75

New member
מתנה אחת!!!!

אני רוצה את כל שחקני מכבי חיפה אצלי בבית,,,, מי יכול לדאוג לזה,,,,? לא נראה לי שמישהו מסוגל,,,,! טוב,, מחוסר ברירה אני אפנה ליעקב שחר!!!!

yafit75

New member
תודה מיכלי,, בוקר טוב, אבל במיוחד

אני רוצה את : ג´ובאני רוסו האחד והיחיד,,,!

yafit75

New member
מייק? אינפנטילי,,, למה???

אני לא ילד,,, ואני לא בת 12,,, אני בת 27,,, אוהדת מכבי חיפה שרופה,,, (כולי כבר כוויות בכל הגוף).... וחוץ מזה,,,,אם בן אדם אוהב אנשים בודדים (ועד שאני אוהבת ?!) אז לעשות את זה בכייף!!!! אתה לא חושב!!!! בכל אופן שיהיה גם לך שנה טובה ומתוקה,,, והלוואי וחיפה תמשיך את הדרך שבה החלה ותביא תואר נכבד,,,ותעשה ההיסטוריה ובמיוחד כבוד לכדורגל הישראלי,,,, ונאמר אמן: אמן ואמן!!!

yafit75

New member
מייק? אינפנטילי,,, למה???

אני לא ילד,,, ואני לא בת 12,,, אני בת 27,,, אוהדת מכבי חיפה שרופה,,, (כולי כבר כוויות בכל הגוף).... וחוץ מזה,,,,אם בן אדם אוהב אנשים בודדים (ועד שאני אוהבת ?!) אז לעשות את זה בכייף!!!! אתה לא חושב!!!! בכל אופן שיהיה גם לך שנה טובה ומתוקה,,, והלוואי וחיפה תמשיך את הדרך שבה החלה ותביא תואר נכבד,,,ותעשה ההיסטוריה ובמיוחד כבוד לכדורגל הישראלי,,,, ונאמר אמן: אמן ואמן!!!

yafit75

New member
אבי פרץ? לא תודה, כבר מעדיפה את

דודו אוואט!!!!! אין,,, אין,,, מותק,,, השחקנים של חיפה,, תותחים אחד אחד,,,!!!!

אפרסק 28

New member
ומה עם ..מכבי

מכבי שעריים.....אלופת איזור המרכז בליגה ג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yafit75

New member
אה, נכון, מכבי שערים, זה היסטוריה!

אפרסק,,, איזה מזל שהזכרת לי,,,, מה הייתי עושה בלעדייך!!! סליחה,,, אם טעיתי ... באמת לא התכוונתי!!!! וגם לא ידעתי,,, אז מבארוק אחותי! ושנה טובה ומתוקה!

yafit75

New member
תגידי מה שאת רוצה, מרמורק,, מרק,רק

לא הפועל,,, שונאת את המילה הפועל,,,, כשאומרים הפועל,,,, זה מזכיר לי : עמבה!!!!!!!!!!!!!!! שונאת עמבה,, ושונאת הפועל!!!! למרות שהם יצאו מסכנים בעונה שעברה!

אפרסק 28

New member
תגיד למה תגידי

אני נראה לך תגידי... עכשיו אני מבין את החיפה...... מה עם מכבי נתניה.....שנות 80

yafit75

New member
אני עוד לא ראיתי אותך,,, אבל סליחה

באמת כבוד הרב, לא התכוונתי,,, לי אמרו שאתה "תגידי" ,, משום מה,, תמיד עובדים עלי,,, זה לא פייר,,,

yafit75

New member
לא מסכימה,,, לי אמרו

שהוא/היא היה/תה בערב שהיה לחברי הפורום,,, ועוד אמרו לי (בשיא החוצפה) שהוא/היא מ´זה חמוד/ה כנראה שמי שאמר לי טעה!!!! רגע, שאני אתפוס אותו,,, אני חותכת לו את שני ה...!! ואני בשיא תמימותי,,, לא בדקתי עם זה זכר או נקבה!!! באמת מצטערת אפרסק,,, תגיד אפשר לקחת ממך ביס?

מיכל31

New member
יפית היום אי אפשר לדעת

עד שלא בודקים לעומקם של הדברים, אז על תמהרי להצטער!

למעלה