הסקר שלי בנוגע ל...

הילה 1988

New member
הסקר שלי בנוגע ל...

שבוע טוב!! הסקר שלי הוא: איזה צבע אתם אוהבים ולמה דווקה הצבע הזה ומה הצבע הזה משדר לכם איז צבע כשאתם בדיכאון... תודה!!

nomad21

New member
...

איזה צבע אתם אוהבים ולמה דווקה הצבע הזה ומה הצבע הזה משדר לכם שחור, בגלל שאפשר להסתתר איתו בצללים ולחיות בתור שכיר חרב.. איז צבע כשאתם בדיכאון... וורוד זוהר, כי אני נזכר שיש פאקצות וערסים ואני נעשה שמח..

הילה 1988

New member
חחחח

אהבתי את התגובה שלך אני אישית אוהבת כחול כהה ושחור גם אבל בימיוחד בדיכאון היה לי דיכאון מתחילת שנה אבל הוא התחיל בקטנה ולא נתתי לזה משמעות ואז חודש שעבר מממש מממש הייתי בבסה דיכאון של ממש אנשים פשוט הוציאו אותי מתוך השחור והאין סוף הזה... ובאמת שאר הצבעים הם ממש פקצות

שבוע טוב.

טוב אני לא יודע אם אני חדש פה או לא.. אבל יכול להיות שתראו אותי פה כמה פעמים אז נא לא להיבהל.. אני לא נושך בד"כ... הצבע שאני אוהב זה נראה לי שחור- למה? כי הוא צבע מאוד פשוט.. חוץ מזה שכל שאר הצבעים נראים לי שמחים מדיי. הוא משדר לי את הנסתר. את הלא ידוע. ובדיכאון- שוב- שחור

הילה 1988

New member
נכוןן

אני אוהבת שחור כחול וגם ירוק צבעי וזהו כל השאר ביגלל שיש אז יאללה נסים אבל ככה איכססססס

nomad21

New member
דרך אגב, גם אני אוהב וודקה

או דווקא (איך שלא רושמים את זה)

nomad21

New member
בקיצור, רשמת דווקה במקום דווקא..

תיקנתי אותך בצורה מוזרה.. במקום לרשום סתם דווקא*

R e A

New member
o_O

צבע שאני אוהב: כחול מה הוא משדר לי? צבע כחול. צבע כשאני בדכאון? נגיד והבנתי את השאלה. אין לי שום צבע ספציפי כשאני בדכאון. אלא אם כן אני אכנס לחדר שלי ואראה שעשו לי הפתעה וצבעו לי אותו באדום. אז אני אהיה בדכאון בגלל צבע אדום...

n0 id3a

New member
תשובה

אוהב - כחול כהה מאוד... זה פשוט צבע עמוק... ואני אוהב אותו.. הוא משדר לי 99FM... (כאילו מה זה מה הוא משדר לי?!) כשאני מדוכא? חום. כשאני מדוכא הכל חרא

../images/Emo40.gif../images/Emo182.gif

כחול... כי זה משדר חופש... קלילות... ושאני בדיכאון זה שחור.... ניהייתי התקופה האחרונה אוהבת את הצבע הזה יותר מידי

למעלה