הסקר עודכן

הסקר עודכן ../images/Emo88.gif

לאחר שהסקר הקודם העלה תוצאות מאוד עגומות על מצבנו: 60% מאיתנו (16 גולשים) נשארים בעבודה הנוכחית רק כי הם לא מוצאים משהו יותר טוב
20% (6) חברים נוספים מספרים על אחלה תנאים, ורק אחד (או אחת) נשאר/ת בגלל השכר המצויין. 4 אחרים פירטו בפורום, ולפי מה שזכור לי היו אלו המתפטורים... ובסקר החדש - איך אנחנו כלקוחות. חלקנו (בדגש עלי) אוהבים לקטר על שירות לקוי שקיבלנו, אז כדאי לגלות איך אנחנו בתור לקוחות, ולנסות לשער מה חושבים עלינו בצד השני - רוצו להצביע ולהשפיע!

יאאאא אני ראשונה

אז לא מצאתי תשובה שמתאימה לי, כי נכון אני לא לקוחה ישראלית ונכון אני לא מבליגה על השירות הרע שניתן, אבל השאלה היא איך. אני משתדלת להיות נעימה, להבין לשאול שאלות ולנסות לפתור עניינים אני לא אוהבת לצעוק, אני לא אוהבת לבקש גורמים בכירים יותר אבל לפעמים יש אנשים מאוד לא נעימים, אז הטיפ יהיה נמוך יותר, המשוב יהיה שלילי וכו' אבל אני לא אתפרע מצד שני אני גם לא נותנת לכל נותן שירות את כל הקרדיט שבעולם, זה שהייתי בצד שלו לא אומר שצריך לרחם עליו אם הוא לא עושה את העבודה שלו לא כמו שצריך

nbw1

New member
מה לעשות..

רוב (אם לא כל) נותני השירות בארצנו עוסקים במקצוע הזה כי לא מצאו עבודה טובה יותר, או שזה מתאים להם בשלב הנוכחי של החיים. אם שירות היה מקצוע מכובד, עם שכר תואם ואפשרויות קידום היה כ"א איכותי בהרבה בתחום, ומשך חיים של נציג שירות ממוצע היה גבוה משנה, מה שהיה גורם להעלאה משמעותית ברמת ואיכות השירות ללקוח. אבל, זו מדינת ישראל, מדינת ה"יהיה בסדר" וה"סמוך", ולמנהלים הבכירים לא ממש אכפת מאיכות השירות, ולכן מעדיפים להעסיק נציגים חדשים מאשר לשמור על הותיקים...

תמיד הייתי וותרון יחסית, מעצם

היותי פולני, אבל אחרי שהייתי נותן שירות בעצמי כלכך הרבה זמן, אני עוד יותר וותרן, ומזדהה עם נותני השירות בכל מאתיים האחוזים.

למעלה