הסקר עודכן

NightElf

New member
הסקר עודכן../images/Emo70.gif

וסקירה קטנה לגבי הסקר האחרון
מתברר שרוב האנשים (10) לא יכולים בלי מזגן בקיץ
, ולאחריהם (6) מצטננים בעזרת השילוש המקודש של פתיחת חלונות-מאוורר-מקלחות קרח
מה שמותיר (4) שמתקררים בעזרת מאוורר בלבד
ו(3) שפשוט פותחים את החלון ומצפים למשב רוח נעים
ולסקר החדש
כולנו מכירים את הספאם שכולנו מקבלים לתיבת הדואר האלקטרוני שלנו. אך לאחרונה שמתי לב שהתופעה אינה וירטואלית בלבד, וגם לתיבת הדואר האמיתית מגיעים מלא מכתבים שניתן להגדירם כ"דואר זבל". כל המכתבים שאינם קשורים לתשלומי חשבונות, או שמגיעים מאנשים שאנחנו לא מכירים, ובקיצור מכתבי פרסום. איך אתם נוהגים עם המכתבים הנ"ל? האם משליכים אותם בעצבים לפח הקרוב? או שאולי מחפשים בהם משהו מעניין? זורקים אותם באיזו פינה בחדר לכמה שבועות? או שאולי מנצלים את הפרסומים שבהם? הצביעו והשפיעו

לקשמי

New member
אוי זה ממש מרגיז!

מה שמרגיז בדואר זבל, יותר מהעובדה שהוא קיים, זה העובדה שבבניין שאני גרה בו, אין ממש פח ליד התיבות והכניסה לבניין היא עליה בכמה מדרגות שאחריהן יש את התיבות דואר והכניסה לחדר מדרגות. כך שכשאני רואה דואר זבל בתיבה שלי ורוצה לזרוק אותו ישר לפח, זה מרגיז שאין לי פח לזרוק בו אותם, ואז זה או לרדת בחזרה במדרגות אל הפח הקרוב, או לעלות עם הדואר זבל הביתה ולזרוק אותו אצלי בבית. (בתור מי שאיכות הסביבה חשובה לה, אני לא אחשוב לזרוק אותו במקום אחר שלא בפח). סתם, עכשיו חשבתי על רעיון שאולי אזרוק את דואר הזבל כשאני יוצאת מהבית ולא כשאני חוזרת אליו. ככה אני יכולה ישר לזרוק אותו לפח ולא צריכה לחזור לרדת במדרגות או לזרוק את הדואר אצלי בבית.

מותר לי

New member
לרוב אני מצייתת למורה של כתה א`

"הפסולת לסל וחסל" עדיין לא קרו נזקים מהעניין :)

מותר לי

New member

מותר לי

New member

תודה על תגובתך, עם זאת...

נבקשך לא למלא את הפורום בדואר זבל. בתודה, הסמיילי

מותר לי

New member
לא ממלאת בדואר זבל! (כאן מגיע פטיש)

זה sms, הלוואי היה לי דואר בסלולארי (סמיילי של נקודותיים, מקף, P)

מותר לי

New member
לא ממלאת בדואר זבל! (כאן מגיע פטיש)

זה sms, הלוואי היה לי דואר בסלולארי (סמיילי של נקודותיים, מקף, P)

למעלה