הסקר עודכן

NightElf

New member
הסקר עודכן../images/Emo70.gif

לאחר שאת חג השבועות רובינו בילינו אצל ההורים (9), לעומת המיעוט שחגגו בדירה השכורה (2), והיום גם כאלה שבשבילם החג הוא עוד יום רגיל (4)
לאור אקטואליות הנושא, הפעם - שותפים "מזיקים"
כיצד צריך לפעול נגדם? האם לפעול בתוכנית "התנתקות"? או שאולי רק דיבורים? לעבור דירה? או לבלוע את הצפרדע ולקוות לטוב? וכל אלה שגרים לבד, אתם יכולים להצביע מה הייתם עושים במקרה ו... או אם יש לכם ניסיון מהעבר. אז הצביעו והשפיעו

Jazz Singer

New member
הצבעתי ראשונה../images/Emo13.gif

"אם דיבורים לא עוזרים" וכמובן שגם זה בגבול הטעם הטוב!!! נכון, לי עצמי היום כמה רעיונות מאד קשים לגבי איך לנקום בשותפה שלי אבל לא תיכננתי באמת לממש אף אחד מהם. אבל להטיל סנקציות כמו לא לתת לשותף/ה להתשתמש בX,Y ששייך לכם לאחר שדיבורים לא עזרו נשמע לי לגיטימי לחלוטין. כמו שעשיתי לשופתה שלי (לשעבר) עם המחשב שלי לאחר שלא שילמה שכר דירה בזמן.

kkarinn

New member
הצבעתי כמו שעשיתי...

לצערי, רק אם דיבורים לא עוזרים (ואני עדיין לא מאמינה שהוא גרם לי להגיע למצב הזה). אבל מאז, יש לי ש-ק-ט!

Benjamin Turner

New member
איזה מצב? יש משהו שפיספסתי?

קארין, מה כבר עשית לו? אסרת עליו להשתמש בכלים שלך? מה כל כך נורא בזה?

אחר...

אני בכלל מתכוון לעשות סיבוב חיפוש דירות עם השותפה לחיפוש הדירה שאני אמצא, טוב האמת שעם יותר מאחת, כך שלפחות אני אדע עם מי אני נכנס. גם סביר להניח שאם היא אוהבת חתולים אז לא תהיה בעיה להסתדר
יש לכם עוד רעיונות איך להכיר את השותף לעומק
אולי לשבת על כוס קפה עם ההורים שלו
....

kkarinn

New member
אני חושבת שזה ממש רעיון חכם...

קודם למצוא את השותף, ואח"כ לחפש ביחד דירה... ואגב, אל תסיק על אנשים בגלל סיבות שונות ומשונות, כמו אם הוא אוהב / לא אוהב חתולים, או מה הוא לומד וכאלה... דוגמא מצויינת לכך: בוא אני אתאר לך את שני השותפים של חבר שלי (בן ובת): שניהם בעלי עיניים כחולות, שיער שטני... (נשמע טוב, לא?), סטודנטים להנדסה. הבת מסיימת שנה שלישית של הנדסת חשמל, הבן מסיים תואר בהנדסת תוכנה... נשמע טוב? אז זהו, שלא! שניהם נראים זוועה ומתנהגים זוועה, אנשים מעצבנים ומגעילים... מקווה שתמצא אחלה שותפ/ה...

יש דברים שאי אפשר לדעת לפני

יש דברים שרק אחרי שגרים עם מישהו מגלים. אם יש אפשרות להכיר את השותפים בדירה הנוכחית שהם גרים בה+לקבל המלצות משותפים קודמים, זה האידאל. מישהו יכול לעשות רושם של בנאדם נחמד וחביב, אבל להתגלות בפועל כמפונק שלא אכפת לו מנקיון ושמעדיף לאכול את האוכל שלך ולחפוף בשמפו שלך במקום לקנות משלו.

יש רושם ויש בנאדם...

ורושם זה לא בנאדם, ובנאדם זה לא רושם. לפעמים אנשים אומרים על מישהו, איזה בנאדם מקסים הוא, ואני אומר לעצמי, הוא
מקסים
לא יודע אולי הוא נראה נחמד, והוא יודע להתנג כך, אך בהחלט לטעמי הוא חרא של בנאדם. (ולא ממש צריך להכיר בנאדם לעומק בכדי לדעת שהוא חרא, באמת). יופי/לימודים/תואר, לא שכחתם ניסיון
אהה... וגם קו"ח:-"P זה לא ממש קשור...

כן אבל הם לא אוהבים חתוילם../images/Emo3.gif

עיניים כחולות שיער שטני.... המממ.... אתה יודע למה זה מתקשר
מה קשור בכלל שיער ועיניים
מה קשור בכלל תואר ולימודים
לי שום דבר לא נשמע, אלא רק נראה ונבדק, אם לך זה נשמע טוב, אז זו הסיבה שכך זה יצא.

chenchi

New member
לבלוע כמה שפחות ../images/Emo105.gifים

מהנסיון הטראומטי שלי(אגב, בעקבותיו הגעתי לכאן- אז יצא משהו טוב מהסיפור) שותפים "טפיליים" מהסוג שמתואר כאן לאחרונה נוטים להיות גם בעלי קשיי הבנה ושמיעה סלקטיבית ונטייה להתנהל בגישת ה "את חייה בסרט" שתוארה כאן היום. כאשר שותף מתנהג באופן מטריד רק צד אחד סובל ואז אין אם מי לדבר, כשפוצחים בסנקציות והתנתקויות, בדרך כלל לשני הצדדים לא נעים ורק אז נופל לשותף המרגיז האסימון של- אני לא חי לבד... ההתנהגות שלי משפיעה על עוד אנשים, כמו ששלהם משפיעה עליי...- מכאן כבר יש מצב להידברות. אני אישית פתחתי בתוכנית התנתקות ומהר מאוד הבנתי שאין לי סיבה לחיות ככה ועברתי לגור לבד. ובכל מקרה- להעיר על כל דבר שמפריע ולא לשמור בבטן- זה עושה אולקוס!

למעלה