הסקר עודכן

NightElf

New member
הסקר עודכן../images/Emo70.gif

הגיעה השבת
ואיתה סקר חדש
אחרי שלמדנו בשבוע שעבר כמה ששותפים יכולים להיות דבר מזוויע לעיתים
הגיע הזמן ללמוד איך בעלי הבתים שלכם? טובים? רעים? לא מורגשים? או כל דבר אחר שעולה על דעתכם. הצביעו והשפיעו

קובי2003

New member
בעלי הבית שלי הם אחלה , בעצם הרי

מדובר בבן הדודה שלי שלו שייך הבית אז אין בעיות בבחינת תשלומים וכאלו ובתכלס אני יכול לעשות כאן מה שאני רוצה .

Mיקי_

New member
למה אין הודעות "אדישים"

אצלי האדישות חוגגת, גם כשצריך עזרה צריך לרדוף אחריהם (ומדובר בקרובי משפחה רחוקים במקרה שלי) ואת הרוב צריך לעשות לבד. הפעם האחרונה נגמרה בזה שפשוט לא שילמנו שכד כאיום ודרישה שעד שלא יקיימו את מה שהבטיחו (ועוגן בחוזה) לא נשלם, ורק אז הדבר בוצע. בקיצור חסרה אופציית האדישים, שיודעים רק לקחת כסף, ולא ממש לתת שירות...

NightElf

New member
בשביל זה יש את אופציית "אחר" ../images/Emo8.gif

אני מנסה לחשוב על רוב סוגי האפשרויות בסקרים, לא חשבתי על אופצייה של אדישים
אבל תמיד יש יוצא מהכלל אני מניח...

הבעל בית שלי מדהים!

על ההתחלה קלטתי שהוא רציני ונחמד, אבל הוא הוכיח את עצמו כבנאדם אמיתי. הוא פינה את השותפה שהפריעה לנו, למרות שלא מצא לה מחליף. כבר 3 חודשים שהחדר שלה ריק והוא מפסיד כסף, אבל הוא התייחס ברצינות לתלונות והעדיף שאנחנו נהיה מרוצים (מה גם שהיא עשתה לו צרות ואנחנו לא). בגלל בעיות שהיו לו בעבר, הוא מעדיף שהחשבונות יגיעו אליו, הוא משלם ואנחנו מחזירים לו את הכסף. כל חודשיים הוא מעביר אלינו צילום של החשבונות המקוריים+דף מפורט עם הסכום שכל אחד מאיתנו צריך לשלם ועל מה. ככה גם אין ריבים וויכוחים של מי משלם כמה, וזה פותר לנו בעיה שכנראה תתעורר החודש, שהשותף הדביל שלי החליט משום מה שהוא מפסיק לשלם חשמל. נראה לו באמת...

בעלי הבית מי?

את בעלי הבית שלי ראיתי פעם אחת בלבד - כשחתמתי על החוזה. בטלפון דיברתי איתם איזה שלוש פעמים - פעם אחת לפני החתימה בשביל לסכם כמה עניינים, פעם אחת כשבעל הבית שכח אם הוא הפקיד את הצ'ק שלי והוא התקשר לשאול אם ירד לי הצ'ק מהחשבון ופעם אחת כשהתקשרתי להודיע להם שאני לא מתכננת להאריך את החוזה ושאני עוזבת כשהוא נגמר. בקיצור - לא שומעת מהם והם לא מעניינים אותי במיוחד. מצד שני, כשצריך אותם הם בסדר - על פי מה שהשותפות אומרות. הן גרו שם שנה לפניי ואמרו שכשהיו בעיות הם היו בסדר גמור. אני לא הייתי צריכה אותם למזלי.

למעלה