בית החייל... איזו תקופה...
אגב - באיזה בית חייל היית שהייתה לכן אפשרות לכבס ומקרר? אצלי... הייתה אחת שלא טרחה להביא תכשירי רחצה, והשתמשה קבוע במה שמצאה בחדר - סבון, שמפו, דאודורנט, טמפונים ופדים, ואפילו בושם. אם לפחות הייתה מסווה את זה שהיא משתמשת לכולן בדברים בלי רשות, אבל היא הקפידה להשאיר את מה שהשתמשה בו בבלאגן, פתוח ולא במקום שבו היה במקור. גם לי נעלמו כמה חולצות ומגבת, אבל אני לא בטוחה שזו הייתה מישהי מהבנות אלא סבורה יותר שאלו היו המנקות, שהעלימו גם דברים אחרים לדיירות, יקרים יותר - כמו דיסקמן ודיסקים, בשמים ועוד. ואם כבר בצבא עסקינן, בבסיס אחר שהייתי בו גם היו מי שהעלימו דברים מהשותפות לחדר, וככה הוציאו לי את הבטריות מהשעון המעורר, גמרו לי את החומר לשיער, לאחרות העלימו את השמפו והדאו', ולא נדבר כבר על מוצרי הגיינה שהפכו לפק"ל - תמיד ידעתי שאם אני רוצה שישאר לי לשימוש עצמי, אני צריכה לנעול את מה שיש לי. חברה שלי סיפרה לי על שותפה לחדר שנהגה לאכול לה את השוקולדים שהיו לה בארונית, שהיו בחבילות שאמא שלה תמיד הכינה לה, ואותה שותפה חביבה נהגה להשאיר לה את העטיפות הריקות, כדי שתדע בדיוק כמה ממתקים היא גנבה לה. למישהי שאני מכירה גנבו בטירונות את הנעליים, ולמזלה הייתה איתה במחלקה מישהי חמודה שהיה לה זוג ספר ושמחה לתת לה. למישהי שהייתה איתי בטירונות גנבו את נעלי הב', ואחת הבנות אספה מכולן כסף כדי שהיא לא תצטרך לשלם את הקנס עליהן (200 ש"ח). יש גם בנות חמודות בצבא.