הסקר עודכן

NightElf

New member
הסקר עודכן../images/Emo70.gif

קודם כל, שבת שלום לכולם
כמובטח, הסקר עודכן, והפעם בנושא הנקיונות! ושימו
, אם למישהו יש תשובה אחרת מהתשובה שמופיעה בפורום, שפשוט ישרשר אותה בשרשור הזה ולא ישרשר תלונה שאין את מה שהוא עושה!
תיהנו

לקשמי

New member
בחרתי באפשרות השלישית ../images/Emo9.gif

וזה למרות שהיום דווקא ניקיתי את הדירה אבל בערך אחרי כמה חודשים שזה לא קרה.
אני מודה שניקיונות זה דבר שאני נוטה לדחות ולדחות ולדחות. מדי פעם אני נתקפת בפרץ של נקיונות ואז מנקה טוב. בדרך כלל אני וניקיונות לא ממש מסתדרים.

Mיקי_

New member
"מה צריך לנקות את הדירה לפעמים?"

זה לא שאני לא יודעת שצריך לנקות... כשגרתי עם שותפים זו לא הייתה בעיה היה מטבח ומסדרון חדר שלי ומקלחת ומרפסת-סלון לנקות... ופעם בשלושה שבועות הייתי מנקה (בתורי) עכשיו כשכל הבית שלי.. ואין תורנות אני ובן זוגי פשוט מתעצלים ונוצר מצב שממש ממש לא מנקים את הבית ים זמן... (והבית הופך לערימות שיער שלי שמתגלגלות כמו השיח הקוצני בסרטים בלב שממה, מעורבות עם ג'יפה של אבק... כמו שכתבתי על המקלחת והישרותים אנחנו מקפידים, כל השאר פשוט מתנקה כשפעם ב.. קורה נס ויש לנו כוח לנקות... ואם היה כסף, הייתי שמחה לבחור באופציית המנקה...

אצלנו יש תורנות

כל שבוע מישהי אחרת, ככה שיוצא לי פעם בשלושה שבועות. זה סידור נהדר, ושומר שהדירה כל הזמן נקייה ונעימה, וגם זה לא מכביד מידי כי פעם בשלושה שבועות זה בכלל לא הרבה, הבעיה היחידה עם הסידור הזה זה החדר שלי - שמנוקה רק בתור שלי וזה ממש לא מספיק. אבל למרבה הצער אני מתעצלת לנקות אותו יותר מזה.

ALY1

New member
לצערי הבית שלי כבר ג'יפה

וכל זה בגלל שהשותפה שלי כללללללל היום ישנה ולא עוזרת לנקות. וצר לי, אבל לנקות דירת 4 חדרים לבד זה קשה!!! נאור, אתה מתנדב לעזור?
(תמורת סכום סימלי של כ10 אגורות לשעה)

ALY1

New member
נו טוב

אני ונאור נבוא לעזור לך ואז אתם תבואו לעזור לי, הולך?

ALY1

New member
נאור, הכל בהומור

אני לא באמת אנצל את אהבתך לעבודות הניקיון... אלא אם כן תתנדב מרצונך החופשי

ניקיתי אחרי השפכטלים

טוב בסדר, העברתי סמרטוט רטוב. אבל שמתי אקונומיקה בכיור במטבח ועכשיו הידיים שלי מסריחות. ממש לא תחושה של "איזה כיף", יותר כמו "יופי. עכשיו אני מריח כמו המנקה". זו הפעם האחרונה שאני לוקח למנקה שלי את העבודה. מזל שהיא באה מחר

The Fluffster

New member
"לוקח למנקה שלי את העבודה" ../images/Emo13.gif

אוי, אתה כ"כ מתאכזר אליה! רק שתדע שיש תרבויות שמאוד מקובל לעשות אמבטיות שלמות בתוך אקונומיקה! (טוב, אולי לא, אבל זה קונספט מעניין. אני אנסה את זה פעם)

NightElf

New member
תראו מה קניתי היום../images/Emo70.gif

ורק ב-14.90
מעכשיו אני סופר משודרג בענייני ניקיון! לא תאמינו אילו עיצות בנושאי ניקיון יש שם!!! מואה חה חה חה

Benjamin Turner

New member
לא מפחיד אותי ../images/Emo3.gif

להפך! היה נחמד ובדוק לי שני דברים: 1. איך מפיגים ריח נוראי במקרר (לא נובע ממוצר מקולקל כלשהו, ולמעשה לא ברור כלל ממה הוא נובע-המקרר כמעט ריק (יש לי שניים) ודי נקי, והוא עדיין קיים) 2. תמיסה לפתיחת אסלות? עוד פרטים בבקשה וכמובן שאתה יותר ממוזמן לחלוק איתנו את הטיפים המעניינים

NightElf

New member
אז ככה...

להפגת ריח רע במקרר צריך לשים על אחד ממדפי המקרר קערה ובה חול שמשמש למצע של חתולים, טיט יבש או פחם. דבר זה יעיל במיוחד למקררים שמנותקים מהחשמל לזמן מה. יש להשאיר את דלת המקרר פתוחה כדי לאפשר זרימת אוויר, את החול יש לשים בגרב ניילון קשורה. לריחות חזקים במיוחד כדאי להשתמש בקפה טחון טרי, צריך לשים אותו בקערה במקרר עד שהריח ייעלם, והדרך הכי טובה היא להשתמש בשני ההמלצות יחד. תמיסה לפתיחת שירותים - בעיקרון רשום לגבי תמיסה לפתיחת סתימה באמבטיה, אבל נראה לי שזה דומה - צריך לשפוך חצי כוס סודה לשתייה וכשקית פלסטיק קטנה של חומץ לבן (חומץ לבישול?!
), להמתין 30 דקות, ולהוריד מים. בעיקרון במקרה של אמבטיה, החומר הזה נכנס לתוך הצינור, לעומת שירותים שהוא ישאר קצת במים. אז לדעתי אפשר להוריד טיפה את הידית של השירותים, אבל לא עד הסוף, ככה שחלק מהמים יכנסו גם לצינור הניקוז של השירותים. בכל מקרה, הספר מלא בכל מיני טיפים, ושווה לקנות אותו (לדעתי), גם אם אתם לא פריקים של ניקיון, הוא עולה סה"כ 14.90 ש"ח! מחמת זכויות יוצרים אני לא אעלה עוד טיפים נוספים (מלבד שני טיפי הטיזר שרשמתי למעלה באופן כללי ובניסוח שונה - לניסוח המלא רכשו את הספר!).

למעלה