הסקר מפגר....

KerenWelling

New member
הסקר מפגר....

מה זה הסקר הדפוק הזה?!?!?! זה לא פייר שאתם עושים מועדון שונאים לדין כשלמעשה הוא הנשמה הטובה של כל הסיפור הזה!, אתם עושים לו עוול!!!!!! למי שעשה את הסקר....אתה צריך לעשות ככה: 1) טריסטן 2) דין 3) ג´ס וזהו!!!!!!

z O e i

New member
קודם כל תירגעי../images/Emo70.gif

את טריסטיאן, דין וג´ס יש שם. אז מה אם יש אנשים ששונאים את דין
מותר להם להביע דעה בדיוק כמו שלך מותר להביע דעה. אז למה לצעוק
(טוב לא ממש צעקת, אבל... הבנת אותי
)

לאנה

New member
אין בעיה, הסבר:

אשא"ד הוא בעצם מושג חדש שהומצא בפורום, ונהפך למילה מקובלת ביותר. זהו עצם מועדון של כל שונאי דין. כלומר - אנחנו שונאים את דין.

דברנו פעם על הפירוש שלו...

עצב או משהו כזה, נכון? אמא שלו מתה בלידה משהו הוא היה איזה נסיך (טריסטן המקורי, אנשים. מצד ני גם טריסטן - צ´אד - שלנו הוא נסיך..
) נ.ב - חחח...
יות.... (אשא"ד = אנחנו שונאים את דין)

לאנה

New member
מיכל, פתאום נזכרתי ב"מיכל המלכה"

"מיכל הנסיכה".............. לא!, בלי הודעות צ´אטיות! למישהו יש מושג איפה אפשר לברר על השם?

כן איפה באמת?

<אני עומדת לבצע חטא נוראי. אנא מצאו מקום בלבכם לסלוח לי. אני רצינית!> לאנה, שוטטתי עם חברה שלי באתר של אורנג´ (עדיף לא לשאול...) וראינו כזה אייקון "אני מלכה!" והיא כזה "ואוו, זה כל כך את!", כי... אממ... יש קטע כזה ש... קשה להסביר... נו... שכזה... או סיפרתי לך פעם! עם התחיה בסקרנות? ואני יודעת הכל? טוב, עכשיו אני באמת אסתום. <סליחה, סליחה, סליחה> עכשיו, ברצינות, ממש יש לו שם יפה. מישהו יש לו מידע קצת יותר מדויק ממה שנתתי למעלה? מעניין איך הם ממציאים את השמות של הדמויות... כלומר נראה לכם שהם מתעמקים בזה או שסתם לפי גחמת התסריטאים?

לאנה

New member
מממממ.....

תלוי, אני מתכוונת, על שמות כמו אמילי וריצ´ארד לא צריך לחשוב יותר מדי, אבל על לורליי - רורי, לוקח קצת יותר זמן.

ואוו, איזה נוסטלגיה,

יש את הטאגליין "*לב* דין-רורי-ג´ס*לב", נכון? אז זו הייתה ההודעה הראשונה שהגבתי לה בפורום, בתור נירלי האדלס. אני הולכת לבדוק מה התאריך
*מחייכת ובוהה באוויר במבט חולמני של אחת שמעלה זכרונות ונשכחות*

לא להבהל,

התלבטתי בין ג´רורי לטרורי. לא דרורי. די, אני כזאת משועממת, אני מגיבה להודעות של עצמי... *
*

את בוהה באוויר במבט חולמני.....??

את לא רוצה לראות אותי.. בליב מי.......... ראיתי כרגע 700 תמונות ברעך של טובי מגוויר......... מסביר??

למעלה