הסקר לא מתחלף? כבר שבועיים יש לנו אותו סקר...
C CarolineKinney New member 26/8/02 #2 וזה ימשיך להיות ככה הרבה זמן! עד שאני אתעצבן ויעשה סקר משלי חדש..........
C CarolineKinney New member 26/8/02 #5 הסקר כמו שאני עשיתי.... מי הדמות האהובה וכרגיל..... בריאן מוביל זה היה כזה ברור שרימפי סתם משלה את כולם התוצאות לא ישתנו בגלל שהוא קרא לזה ה"סקר הרישמי" ! התןצאות ישארו בדיוק כמו בסקר שלי בריאן ג´סטין אמט מייקל וטד רק שפה הוא הוסיף את שאר הדמויות
הסקר כמו שאני עשיתי.... מי הדמות האהובה וכרגיל..... בריאן מוביל זה היה כזה ברור שרימפי סתם משלה את כולם התוצאות לא ישתנו בגלל שהוא קרא לזה ה"סקר הרישמי" ! התןצאות ישארו בדיוק כמו בסקר שלי בריאן ג´סטין אמט מייקל וטד רק שפה הוא הוסיף את שאר הדמויות
C CarolineKinney New member 26/8/02 #7 בגלל שכל כך יבש פה אני יעלה סקר לצורכי שעשוע: מתחילים שרשור של רקעים אבל.. כל אחד שם את הרקע שיש לו על המחשב (בלי לשקר ולשים משהו אחר) נראה מה יצא
בגלל שכל כך יבש פה אני יעלה סקר לצורכי שעשוע: מתחילים שרשור של רקעים אבל.. כל אחד שם את הרקע שיש לו על המחשב (בלי לשקר ולשים משהו אחר) נראה מה יצא
מ מKה אפורה New member 26/8/02 #9 מממ... לי יש תוכנה שנקראת webshot שמחליפה לי כל יום רקע.. למרות שרוב התמונו הן של הכי גאים היום יש לי כלבים ברקע... תראו איזה חמודים!
מממ... לי יש תוכנה שנקראת webshot שמחליפה לי כל יום רקע.. למרות שרוב התמונו הן של הכי גאים היום יש לי כלבים ברקע... תראו איזה חמודים!
R rAnDuSh New member 26/8/02 #10 שלי זה בריאן במיטת שיזוף.... והקודם היה רנדי בפרומו מאחורי האורות הכחולים.....אבל זה גדול מידי
ס סילביא New member 26/8/02 #12 שלי תמונה שצילמתי בבוליביה ... אבל תכף יהיה לי מחשב משלי ואז ......זה יהיה בהחלט רק של רנדי