*****הסקר השבועי*****

סקס ואהבה

סקס עם מישהי\ו שאת\ה מאוהב בה\ו זו הפסגה, אין יותר גבוה מזה וממש לא משנה הטכניקה, הסטטיסטיקות ושאר הנונסנס...

זה הדבר

האולטימטיבי, לזה אני מסכימה, אך כמה זמן תוכל להמשיך ולהיות מאוהב באותו אדם, אם חלק חשוב במערכת קרי סקס, הוא לא בדיוק מה שייחלת אליו?... בעולם שכרגע אנחנו חיים בו, עם כל מה שקורה בחוץ, כל אחד ואחת מחפשים את פינת האושר הקטנה שלהם, זה אומר אהבה, ופיסגת האהבה היא הסקס, כמו אותו מטפס הרים שמאוהב בכל פיסגה שעדיין לא נכבשה עד אותו רגע שהוא עומד עליה ומביט למטה על הירידה, כך גם הסקס, צריך תמיד לדאוג לעוד פסגה שעדיין לא נכבשה, בשביל לשמר את הרגש החי בתוכנו לאהבה עם סקס טוב וחי.

giulietta

New member
פסגת האהבה זה סקס?

פסגת האהבה זה סקס??? וואלה, נראה לי שאיבדתי את הדרך... ואתם, שתהיו לי בריאים, מסתבר שבאמת סקס מניע את העולם, וואחד שירשור הבאתם
ואני? המממ... לא גיבשתי דעה. כאידיאל, לא מפרידה בין אהבה לסקס ולכן לא יכולה לדמיין סקס טוב בכל קנה מידה עם מי שלא אוהבת ויהא הוירטואוז אשר יהא. ערב טוב.

giulietta

New member
רציתי לומר

שאמירה כזאת מניחה שנכים, למשל, לא יכולים לחוש את ה"פסגה" של האהבה. זאת אמירה בעייתית. סקס הוא אחד הביטויים לאהבה (ולעוד רגשות, פחות חיוביים, במקרה הפחות טוב), אבל הוא לא הפיסגה ביחסים בין אנשים, לדעתי.

giulietta

New member
ואני אמשיך להשתרשר עם עצמי

חחחחחחחחחחחחחחח (לא סותמת את הפה זא´תי)... מה זה כן "פסגת האהבה"? לדעתי, זה הרצון העז, התשוקה הגדולה, לספק את כל מאוויו ורצונותיו של מושא האהבה. נתינה בלי גבולות. וזה כולל בסקס, כמובן.

giulietta

New member
מצד שני...

(חחחחחחחחחחח אני מתפננת לי פה...יש לי קצת שקט) מצד שני, זאת אמירה תאורטית. אין לי מושג. אף פעם לא ניסיתי סקס שלא בא מאהבה.

גולייטה.....

חחחחח....תעצרי רגע, :) אם נתחיל ל"פרק" אהבה- גדולה ככל שתהיה, יהיה חייב להיות בה חלק די גדול של סקס, מי שמתכחש לזה, סופו שדלי של מים קרים יעירו אותו... אהבה באה לידי ביטוי בהמון מישורים, זה נכון, אחד מהם הוא הסקס, ושוב אשאל את אותה שאלה ששאלתי בתחילת השירשור של אהבה וסקס. כמה זמן יוכל אדם להתאהב-לאהוב את הפרטנר אם אחד מהחלקים חסר בפזל השלם הזה שנקרא אהבה?... עכשיו יש כמה סוגי אנשים- 1. אותו אדם שהתחתן עם הפרטנר איתו שכב בפעם הראשונה, כך שאין לו אינדיקציה לדעת אם הסקס שהוא כרגע חווה הוא הסקס-באהבה הטוב ביותר שקיים. 2. ויש את האדם שמתחתן עם הפרטנר השני - שלישי- רביעי- ולו יש את האפשרות להשוואה עם מה שהיה למה שיש. לפי דעתי- וזאת דעתי האישית, עמו שזוג יכול להימצא בקשר שכולו מבוסס על סקס טוב רק למשך זמן מוגבל ול"התעייף" ממנו, אותו הדבר זוג אשר מאוהב בכל ליבו והסקס פגום, הוא גם יכול "להתעייף" מהאהבה לאותו אדם. נכון שיש אפשרות לשיפור בשני התחומים , כמו גם את האהבה, כך גם את הסקס, אך כאשר אחד מהתחומים "פגום" למשך זמן רב, כל הקשר עומד על "כרעי התרנגולת". יכול להיות שאחשוב אחרת בגיל מבוגר יותר, כאשר הסקס לא יהיה בר משקל כמו כעת וגופי לא יוכל להנות ממנו, רק אז אולי הוא יקבל משקל פחות במערכת יחסים הזוגית שלי, אך כרגע הוא חלק חשוב בו, ואם נרצה או לא הוא משליח על הזוגיות שמחוץ לסדינים. לכן אמרתי כאן שהסקס הוא פסגת האהבה, אפשר להשאר למעלה עם קרני האהבה שממשיכות לחמם את שני בני הזוג, או אפשר להתחיל בירידה למטה..

giulietta

New member
השאלה

מה בסקס חסר. כי אם, כמו שאני נוטה להאמין, הסקס הוא ראי לתכונותיו של האדם, הרי שתהיה התאמה בין היחסים המיניים לבין שאר התחומים. אם בן הזוג נדיב, חם, ספונטני, הרפתקן, פראי או עדין (בהתאם להעדפתך
), יצירתי או שמרן וכו´ וכו´ (כמו בהעדפות קולינריות, אגב), זה ישתקף גם בין הסדינים
. אם היחסים היו טובים ועלו על שרטון - גם זה ישתקף. במצב האידיאלי זה יקרה פחות בכיוון ההפוך: אם יש אהבה גדולה וקשר עמוק, הרי שגם במקרה שבו, למרבה הצער, חיי המין משתנים (בעקבות תאונה או מחלה, לא עלינו), האהבה תמשיך בביטוייה האחרים, למרות המחסור המצער של הסקס (שוב, אני מדברת על "אידיאל" ועל "אהבות גדולות" - את שניהם קשה למצוא בימינו). מה שאני מנסה להגיד זה, שהמין הוא מרכיב חשוב ביותר בזוגיות אך הוא אינו עומד בפני עצמו ולכן קשה לי להתייחס אליו כך. ובקיצור, אל תבנו עלי

אתם מדברים על לפני או אחרי הילדים ?

כי מאז שהגיעו הילדים הסקס אצלנו הופך להיות משני עקב בעיות עייפות או שזה סתם תירוץ..............

למעלה