הסקר השבועי

יאיר B

New member
הסקר השבועי

קודם כל תוצאות הסקר הקודם: נשאלתם איזה נגן מועדף עליכם. על הסקר ענו 35 אנשים, כאשר במקום הראשון נמצא האיפוד של אפל (11 קולות), במקום השני נגני איאודיו (10 קולות) ובמקום השלישי סנדיסק (עם 7 קולות). משום מה יש לי חשד שהסקר הזה הוטה קלות
לא נורא, בסקר הבא אי אפשר יהיה להטות את התשובות. סקר השבוע מדבר על טכנולוגית הזיכרון של הנגנים. תשובות וסקר חדש - בסוף השבוע הבא. וכמובן תודה לאור על תחזוקת פינת הסקרים השבועית.

or121210

New member
לא הבנתי את הקישור ב"הוטה"

אחלה שינוי של הסיבה לבחירה, שלי באמת היה פחות טוב

or121210

New member
אוי סליחה, איך אנחנו מעזים להשוות בין

האייפוד הנעלה מכל לנגנים של חברות נוראיות כמו COWON ו-IRIVER! ממש חוצפה מצידנו!
איזה מסכנים אנחנו כל הזמן רבים, במקום להנות איתם
נו באמת, אייפוד הוא הנגן הכי טוב בלי עוררין??? שטויות!
תנסו להיפתח קצת

tweeg

New member
הפיסקה השניה מאוד משעשעת

במיוחד למי שקורא שם לפעמים

uriler

New member
תגידו, מישהו טרח לראות תגובות להודעה הזו? ../images/Emo4.gif

"הפירט" אינו אחד הכותבים הותיקים / השכיחים ובטח שלא מנהל או מומחה בפורום. קיימים כותבים רבים שמסתובבים בשני הפורומים, ושימו לב שהתגובה היחידה שהוא קיבל דומה למה שאני כתבתי - שהסקר לא היה רציני. אני לא יודע מי הצביע לאייפוד (אני נמנעתי מלהצביע מהסיבות שציינתי), אבל כל העוינות המיותרת הזו ממש מגעילה. אור - אל תלך בקו של "אני שונא אפל" בגלל שאתה מעדיף משהו אחר, זה לא מחמיא.

omerr8

New member
ואם להתייחס לסקר הנוכחי

השאלה הזאת כבר לא כל כך רלוונטית. עד לפני שנה שנתיים (ממש העת העתיקה) הייתה הפרדה ברורה בין הפלאש לדיסק הקשיח - הפלאש הוא האיכותי אך קטן (תרתי משמע) והדיסק השיח הוא הנחות אך הגדול. כיום הנפח של הפלאש רק גדל וגדל, ופלאש בגודל של 32GB נהיה כבר נפוץ למדי, וכך למעשה ברור כי הדיסק הקשיח נמצא בימיו האחרונים (בקטגוריית נגני ה-mp3 כמובן, במחשבים נייחים וניידים עוד יש לנו כמה שנים טובות לתת). חפרתי, אבל אם לתמצת את זה בשתי מילים: לא כוחות.

or121210

New member
הסקר הזה הוא בשביל לחתום על המהפכה ../images/Emo6.gif

אין כ"כ הרבה נגנים בנפח 32GB. שזיכרון הפלאש בנגנים יגיע לנפח 64GB אז המהפכה תושלם כמעט עד תום. כי מעט אנשים באמת צריכים מעל ל-80GB והם יסכימו להתפשר על 64GB (אולי גם עם כרטיס זיכרון)

Word Up

New member
יש כונני פלאש של 64 ג'יגה.

אבל לא נראה לי שמישהו יבחר בנגן פלאש 64 שיעלה בסביבות 1000 דולר ולא בנגן 120 ג'יגה דיסקשיח שעולה 250 דולר. לא נראה לי שבזמן הקרוב יצאו נגני פלאש עם 64...

or121210

New member
אני יודע שיש כוננים למחשב של 64GB

אבל אין נגנים עם נפח פלאש כזה

Word Up

New member
ברור שאין נגנים כאלה,כי לא משתלם להכין אותם

במחיר של הכוננים היום. הכונן 64GB של המקבוק איר יכול להיכנס בכיף לכל נגן,אבל הוא יקר מאוד.

or121210

New member
לאט לאט המחירים יוזלו, והפלאש בנפחים גדולים

יתחיל להיכנס לנגנים. כל העולם עובר לפלאש, היום גדולים PMP מתחילים להוציא בפלאש (דוגמאות: COWON O2, אייפוד טאץ', COWON S9), כי הם הרבה פחות עדינים, וחלק מהאנשים מוכנים לוותר על חלק מהנפח בשביל העמידות. ואני מעריך (אבל זה רק אני) שהפלאש 64GB יכנס לשוק הרבה יותר מהר משנדמה.

יאיר B

New member
יקחו עוד הרבה שנים עד שהדיסק הקשיח יעלם

יש קטגוריה שלמה של נגני מדיה שבה יש צורך בכמות גדולה של זיכרון. להם הפלאש לא יעזור (וגם אם יהיה 128GB של פלאש, זה עדיין מעט לסרטים). דווקא בנידיים ניכר מעבר (מאוד איטי אומנם) לזיכרונות פלאש (אלו שנקראים SSD) בעיקר במחשבים הקלים (ASUS EeePC ודומיו למשל). ואגב דיסקשיח - הוא יחיה הרבה אחרי שהמהפכה הזאת תסתיים - לגיבויים.

למעלה