הסקר השבועי החדש...

האחמית

New member
הסקר השבועי החדש...

למרות שבלי עוגי אי אפשר לשנות את הסקר...אפשר לעשות אחד על גביי הפורום... והיה לי רעיון..אז הנה הוא- איך אתם לומדים למבחנים?

MikeY fReAk

New member
ככה../images/Emo79.gif

יום לפני בלחץ שלא ייאמן...או בהפסקות..אין מצב שאני יושבת בבית ולומדת. נכון זה רע?
*אל תענו*

האחמית

New member
אוקיי...

עוד שאלה אלייך- איך את לומדת את החומר ? כלומר- מסכמת אותו, פותרת תרגילים, קוראת תחומר...

אוקיי...

אמ... תלוי במה המבחן... אם זה במטמטיקה אז המורוה נותת לנו עמודים ותרגילים להתכונן עליהם... ובמקצועות אחרים לפי הנושאים שהמורה נתנה אני קוראת את מה שכתוב על אותו הנושא בספר/ במחברת... ומסכמת את זה לנקודות חשובות.... בהצלחה...

flowers girl

New member
בד"כ..

אני פשוט לא לומדת למבחנים.. אבל כשאני חייבת או שאני קובעת עם חברה ועושה את השיעורים ודפי העבודה האחרונים שנתנו לנו, או שאם זה במקצוע שיש לי בו מורה פרטי (*שיעול*מתמטיקה*שיעול*) אני עוברת על הכל עם המורה הפרטי והוא יודע איך לעשות את זה יותר טוב ממני

וואו.מדהימה.|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אנחנו צריכות לדבר,בקשר לסיכום..אז תתחברי
אני צריכה אותך.. אהממ..כעיקרון..שיש לי מבחן אני לומדת יומיים לפני זה,בד"כ עם חברה,אבל יש לי חוק שיום לפני המבחן,אם המבחן אל באנגלית,אני לא לומדת..כי זה מלחיץ,ואחרי זה בכיתה ללמוד עוד יותר מלחיץ,זה פשוט לא טוב לי..אנחנו לומדות כל פעם בשיטה אחרת..לפעמים שאנחנו באמת מ ש ו ע מ מ ו ת אנחנו עושות אחת לשניה מבחנים..חח..

האחמית

New member
אממ אני...

במקצועות כמו הסטוריה וכאלה..אני פשוט מעתיקה את כל החומר..וככה הוא נכנס לי לראש..ובמקצועות כמו מתמטיקה ולשון...פשוט פותרת מלאאא תרגילים

shiroosh999

New member
מקצועות הומניים ../images/Emo85.gif

לומדת פשוט מלקרוא.. ומקצועות רגילים (מתמטיקה אנגלית וכו'), פשוט פותרת תריגילים וכאלו, ממלאת דפי עבודה.. חוצמלפיסיקה. עד ליום שבת שיהיה, אני אל הייתי מתכוננת בכלל.. אבל יש מבחן ארצי.. וחייבים להתכונן.. אז בשבילך אריה אני אקרע את עצמי עד שאני אדע פיסיקה ואציא מעל 80 אם תתנכל לי או לא!

Moranus

New member
אז ככה

תלוי איזה מקצוע תלוי עם זה בגרות מתכונת או סתם מבחן...אני יושבת יומיים מקסימום שלושה ימים לפני...חורשת בוקר עד ערב עם הפסקות קצרות באמצע עד שהראש שלי צועק: דיייי החומר כבר טחון במוח...ניגשת למבחן ויוצא כמה שיוצא.

למעלה