הסקר הראשון -

זאת בהחלט הייתה עונה טובה.

במיוחד הפרק שבו אדם פארקר|סדגש (הריינג'ר השחור מאמצע העונה השנייה, אם זכרוני אינו מטעני) הגיע לתפקיד אורח ועזר לאנדרוֹס (הריינג'ר השחור ב"פאוור ריינג'רס בחלל") באימונים כלשהם. ואז הוא גם שינה צורה ועזר לו להילחם. זה היה פרק ממש מקסים. המפגש בין שני הריינג'רים השחורים. מהעבר ומההווה. הנה הקטע. וגם אני לא האמנתי שפתחו פורום לסדרה הזו. אכן נוסטלגיה.

וכמובן שההודעה נהרסה לי. תיקון.

במיוחד הפרק שבו אדם פארקר (הריינג'ר השחור מאמצע העונה השנייה, אם זכרוני אינו מטעני) הגיע לתפקיד אורח ועזר לאנדרוֹס (הריינג'ר השחור ב"פאוור ריינג'רס בחלל") באימונים כלשהם. ואז הוא גם שינה צורה ועזר לו להילחם. זה היה פרק ממש מקסים. המפגש בין שני הריינג'רים השחורים. מהעבר ומההווה. הנה הקטע. וגם אני לא האמנתי שפתחו פורום לסדרה הזו. אכן נוסטלגיה.

ברור. יש לי את כל העונה HQ... ../images/Emo99.gif

וקוראים לו אדם פארקס
והוא עזר לקרלוס, שירש ת'כוחות שלו בטורבו. ואני |סוגדת| לאדם!

כן, זה פארק.

בדקתי בויקיפדיה אחר כך וראיתי שטעיתי. אבל את הקדמת לתקן אותי. אז תודה

YugiBoy

New member
איך משיגים פרקים בHQ../images/Emo35.gif

יש לי כמה פרקים של העונה הראשונה (עם הירוק) ב-HQ אבל אני רוצה את השאר

הממ.. יש אתרים של הורדה ישירה

פעם היה אתר שנקרא ריינג'ר פורומס, אבל הוא נסגר- כנ"ל היה אחד שקרואים לו ריינג'ר אמפייר וגם הוא נסגר ואז עבר לשרת אחר. עכשיו קוראים לו הנשין אמפייר. (הנשין=מורפין ביפנית XD בגלל שיש באתר הזה גם סנטאי:)) http://www.henshinempire.com/ לא נכנסתי לאתרים האלה המון זמן- אז יכול להיות שהשתנו, אבל תמיד יש את מינינובה להורדות בטורנט D: ואפשר לבדוק בפורום הענקי(!) של פאואר ריינג'רס שנקרא ריינג'רבורד תחת הדאונלואד- www.rangerboard.com ~מקווה שהקישורים לחיצים~

אמג~ הם _התחילו_ עם PRJF?!

הם נפלו על השכל!!! PRWF הייתה ממש גרועה ועכשיו הם מביאים עונה שלמה על אנשים כמו קול!!?!?!?

העונה הטובה ביותר לטעמי הייתה

"מייטי מוריפון פאוור ריינג'רס" - כל שלושת העונות. אלו היו העונות ההתחלתיות והראשוניות. שהכל היה חדש, היישר מהקופסא. אלו היו עונות מושלמות ויפות. ללא צל של ספק. זה היה הדבר

YugiBoy

New member
אני אהיה מיוחד ואבחר בעונה הראשונה?

אהבתי את העונה הראשונה, את עונת הזיאו וגם את הטורבו. לשם שינוי אני כן אהבתי את ג'אסטין וקינאתי בו ברמות לא אנושיות. אני חייב להגיד שהלכתי לסרט הטורבו, והייתה לי גם קלטת, שראיתי אותה כל כך הרבה פעמים ואני בשוק שהיא עדין עובדת. כל כך אהבתי את הסרט הזה... לדעתי הוא היה מדהים. ואת העונה ראיתי קצת פחות כי היא לא הייתה מדובבת... אבל ראיתי! מאוד ריחמתי על ג'סטין שהיה יתום... אבל הוא היה חמוד
. לא אהבתי את המכוניות האלו (טוב נו רק בסרט) ולא הבנתי מעולם את הסוף ואת הקטע שבמקום זורדון הייתה מן כלה כזו...

למעלה