תגובתי בנושא
כל מה שיש לי לומר זה שהרוב המוחלט עם הבעיות שיש בטכני הן בגלל שזו פנימייה ולא בית ספר רגיל. תן לי להסביר את עצמי, 99% מבעיות המשמעת שיש שמה מתגלות במגורים ובשעות הערב, ולא בזמן הלימודים. כולם מתלוננים על האוכל. על רמת המגורים. ולגבי המדריכים - אם הייתי אקסטרני לא הייתי צריך כלום מהמדריך שלי. אולי שישחרר אותי הבייתה. ועם השאר, כאמור, הייתי "מתמודד". הדבר האחרון שקורה לי בטכני זה שאני קם רענן, בשעה 6 בבוקר לצלילי המוזיקה המזרחית של החדר שלידי או בקומה מעל או משהו כזה, מגיע רק כדי לעמוד בתור רבע שעה עד שיתנו לי קוטג' מגעיל ועגבניות רכות יותר מדי לאכול בבוקר. אז חלאס עם התלונות! וכל הקטע בלהיות בבית זה
להביא אוכל לבד מהבית אז הנה לך המלצה, להכין 3 סנדוויצ'ים, ואם אתה ממש פוזיר, אז עוד איזה 5, ולקחת לבית הספר. אני מכיר אקסטרנים ממעלות שקמים כל יום בשעה חמש-חמש ורבע והם מעדיפים את החיים ככה כי להיות אינטרני זה פשוט חרא. כל אחד פה מבאר שבע או מהולץ מרגיש את עצמו מסכן מוות. אני מכיר המון שוחרים כאלו שמגיעים לטכני לעשות קורס כשהם מתגייסים (כמוך, שמעון, בעוד שנתיים) והם מתגעגעים לטכני שלהם ונגעלים מהמקום הזה ולא מבינים איך חיינו פה 4 שנים... מבין?! יוני, מספיק בשבילך?