הסקר הוחלף

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

ההשלמות האלה.. איזה מדיניות דפוקה, בגלל שהמדריכים לא מגיעים לשיעורים אנחנו צריכים לבוא להשלמות, בגלל שמירות, ש"ג וכל אלה אנחנו נדפקים... בגלל זה עדיף מורים אזרחים ולא חיילים.

shimonev

New member
אתה עדיין לא מבין!!!!!

אתה לומד בטכני!!!!!!!!! אתה בחרתה במסגרת הזאת!!!! לא מתאים לך קח את הדברים שלך ותעזוב!!! יפה אין מה לעשות, תתמודד עם זה!!

Prince Yoni

New member
חח בסדר..

אבל בגלל ההברזות שלהם אנו סובלים.. אגב שמתי לב שאתה אוהב את המשפט: "תתמודד עם זה!"

shimonev

New member
גם בב"ש המדריכים לא מגיעים לפעמיים

ובקשר למשפט הזה: "תתמודד עם זה!" המדריכה שלי משתמשת בו כל הזמן וזה משקף את המצב האמיתי בטכני!

חתמ 191

New member
לשמעוןן היקר

למה אתה תוקף את כולם בפורום וכולם שמו לב לזה .. מספיק .. אתה עושה השוואות בין טכני חיפה ובין הולץ או ב"ש או מה שזה לא יהיה, מספיק, אתה חיב להבין שזה אותו דבר ואתה במשך ...אמממ...חודש משהו כזה.. רק מבלבל לאנשים ת'שכל כמה שהבית ספר שלך יותר טוב משלנו אז יש לי חדשות בשבילך ...- אתה טועה- ו-ב-ג-ד-ו-ל כי החיים שלך בהרבה יותר קלים כי אתם לומדים בידיוק כמו כל בית ספר וחוזרים לבית אחרי זה ... וזה מראה שאתם לא חיים באותה מסגרת שאנחנו חיים ... אתם בידיוק כמו בית ספר רגיל... רק על מדים ועוד יותר טוב--- יש לכם מדריכה שתידאג לכם ... חחח אז תיראה רק איזה חיים יש לכם - לומדים -אוכלים - עפים לבית ואולי איזה מסדר אחד ביום ... קח זאת לתצומת ליבך ... אני חושב שהרבה מפה יסכימו איתי

חתמ 191

New member
ודרך אגב לתצומת ליבכם של כולם !!

בסקר שנערך על ידי המגזין " ידועון"טכני חיפהחיל אוויר מקום 3 בארץ!!! באחוזי העברת בגרויות אני יכול לפרסם לכם גם את המקומות וכמה אחוזים ככה: במקום הראשון המכללה בויאר בירושלים ביה"ס לניהול כלכלה ומנהל עסקים עם 97.5% העברת בגרויות בהצלחה ... במקום השני הביה"ס להכשרת קציני ים -עכו עם 95.6% העברת בגרות בהצלחה במקום השלישי המכללה הטכנולוגית של חיל אוויר - חיפה עם -שימו לב!- 95.5%!!!! במיאית אחוז פחות מקציני ים ! במקום הרביעי - המכללה הקדם צבאית לפיקוד " הראלי" בחיפה עם 94% העברת בגרות בהצלחה וכך הלאה.. ויש להדגיש שהבית ספר בב"ש מקום 15!!!! ככה שאתם יכולים להשאר מאחור חברים

shimonev

New member
סקר יפה מאוד!!!

אין לי מושג כמה הסקר הזה אמין כי כל שנה זה משתנה! אבל יחסית לאלפי בתי ספר התיכונים בארץ מקום 15 זה מכובד מאוד לב"ש יש 88% עברה בבגרויות ויחסית ל 40% בבית ספר רגיל זה טוב מאוד! אז אל תתשתמש בזה כתעמולה נגד ב"ש!!! בכל מקרה ב"ש עדיף על חיפה!!

shimonev

New member
תגובה!!

אתם שם בחיפה תקועים כל היום בנקיונות שלכם וחושבים שבב"ש עושים כיף חיים כל יום חוזרים הביתה אוכלים ועפים הביתה אז אני רוצה להבעיר משהו חושב מאוד! אנחנו לומדים הרבה מאודדדדדדדדדדדדדדדדד לא אוכלים אנחנו תקועים כל יום 10 שעות לפחות בלי אוכל ועפים הביתה באו נראה אותך כל יום מבלה לפחות שעה וחצי(לכל כיוון) בנסיעות הביתה ושקם שנסגר מוקדם בלי סיבה אז אנחנו רעבים כל היום אנחנו חייבים להתעורר כל יום ב חמש וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!! רק כדי להגיע לטכני ולחזור הביתה אחרי 10-11 שעות בטכני אנחנו לא כמוכם מתעוררים בשבע כל יום רעננים ועוד מאכלים אותכם שם!!! וב"ש בכלל לא דומה לתיכון רגיל תראה לי תיכון אחד בב"ש עם משמעת כמו בטכני אז אל תבבלבל ת'שכל שבב"ש עושים כיף חיים

shimonev

New member
ובקשר למדריכה!!

אתה טועה בגדול אנחנו צריכים לדאוג לבעצמנו לצרכים שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובקשר למסדרים נכון שיש לנו רק מסדר אחד בבוקר (כי ביטלו מסדרי יציאה מסיבות שונות) אבל עדיין יש לנו את כל מסדרי המפקד כמעט כל שבוע ועבודות רס"ר

תגובתי בנושא

כל מה שיש לי לומר זה שהרוב המוחלט עם הבעיות שיש בטכני הן בגלל שזו פנימייה ולא בית ספר רגיל. תן לי להסביר את עצמי, 99% מבעיות המשמעת שיש שמה מתגלות במגורים ובשעות הערב, ולא בזמן הלימודים. כולם מתלוננים על האוכל. על רמת המגורים. ולגבי המדריכים - אם הייתי אקסטרני לא הייתי צריך כלום מהמדריך שלי. אולי שישחרר אותי הבייתה. ועם השאר, כאמור, הייתי "מתמודד". הדבר האחרון שקורה לי בטכני זה שאני קם רענן, בשעה 6 בבוקר לצלילי המוזיקה המזרחית של החדר שלידי או בקומה מעל או משהו כזה, מגיע רק כדי לעמוד בתור רבע שעה עד שיתנו לי קוטג' מגעיל ועגבניות רכות יותר מדי לאכול בבוקר. אז חלאס עם התלונות! וכל הקטע בלהיות בבית זה להביא אוכל לבד מהבית אז הנה לך המלצה, להכין 3 סנדוויצ'ים, ואם אתה ממש פוזיר, אז עוד איזה 5, ולקחת לבית הספר. אני מכיר אקסטרנים ממעלות שקמים כל יום בשעה חמש-חמש ורבע והם מעדיפים את החיים ככה כי להיות אינטרני זה פשוט חרא. כל אחד פה מבאר שבע או מהולץ מרגיש את עצמו מסכן מוות. אני מכיר המון שוחרים כאלו שמגיעים לטכני לעשות קורס כשהם מתגייסים (כמוך, שמעון, בעוד שנתיים) והם מתגעגעים לטכני שלהם ונגעלים מהמקום הזה ולא מבינים איך חיינו פה 4 שנים... מבין?! יוני, מספיק בשבילך?

למעלה