הסקר הגדול

הסקר הגדול

א. איזה טלפון סלולרי הכי שווה לקנות מבחינת תמורה למחיר? ב. ואיזה מכשיר הינכם חולמים שיהיה לכם? ג. ומהו הסלולרי הכי שווה לקנות מחפארים?

רפי rafi

New member
הוא גדול הוא גדול הוא גדול...

א.נוקיה 6100 במסלול עיסקי באורנג או בסלקום. ב.נוקיה 7700. ג. אתה מכיר את הפירסומת של אגד ודן, אז אני חושב גם בפלאפונים כמותם.

שיSY

New member
תראה...

א. 3510 בסלקום 20שח לחודש ב. יש מכשיר ברשת פלאפון שנראה לי שקורים לו C350 והוא עולה בערך 5,000שח (זה מחשב כף יד ופלא` ביחד. ג. תתמקד יותר בשאלה.

שי

א. אתה מתכוון כנראה לקיוסרה 7135 סלולרי משולב עם פאלם (אגב משתמשים מספרים שהוא אכזבה גדולה) ב. חאפרים זה אנשים שמביאים טלפונים מחו"ל בלי מכס .

שיSY

New member
למה?

למה אכזבה, האם הם אמרו לך ממה התאכזבו ? ב. בטח ששוה (למשל 8310 עולה 70שח ל36חודש, ובחאפרים 1000שח.

...

א. יקר להחריד 140 שקל לחודש ב. אין מצלמה פנימית ג. אין לו בלו-טות ד. יש לו מלא באגים ה. כבד 190 גרם ו. הנדסת אנוש בעייתית .

שיSY

New member
לוי יעקב

אני התכוונתי לתגובה שלך בשעה 15.27 שכותרת היא "..."

בחירתי

א. נוקייה 3510i בסלקום ואורנג. סימנס S45 באורנג. ויונדאי ספיריט בפלאפון ב. אלפאסל עם רדיו (רק שאין לו רדיו,וחבל) ג. נקייה 8310 ו 7210 כי לשניהם יש רדיו .

למה אתה לא שואל לפורום סלולאר?

יש מיגוון כל כך גדול בפלאפונים,אני בטוח שפורום סלולאר יכול לעזור לך מאוד!!!!! הם דווקא נחמדים מאוד.

רפי rafi

New member
אני יענה במקומו.

א. הוא רוצה לדעת איזה פלאפונים יש למי שנמצא בפורום חרדים, ולא בפורום סלולארי. ב.הוא לא שאל את זה בתור לדעת, אלא בתור התענינות, ותאמין לי שהוא מבין די טוב בפלאפונים.

לדעתי, אני לא מתמצאת יותר מידי,

המכשירים של נוקיה עושים הכי פחות בעיות. אני חולמת כרגע על נוקיה עם מצלמה. בחפרים- ממש אין לי שום שמץ של מושג!!!

למעלה